Gość: Elcia79 IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 22.09.06, 13:27 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Elcia79 Re: Podzekowania dla Pontus_Euxinus :) IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 22.09.06, 13:32 Sorki...enterek mi się wcisnął nieopatrznie :/ Chciałabym Tobie podziękowac za mądre rady i opiekę nad tym forum. Wykonujesz porządną robotę, TAK TRZYMAJ i nie przejmuj się prowokacjami trolli. Wiele na tym forum skorzystałam np: -dowiedziałam się jak wyglada egzamin na prawko, -jak podejść do egzaminu , żeby stres był jak najmniejszy. Obecnie śmigam swoim autkiem po Wawie i jak narazie jest ok.. Jak będziesz w W-wie kiedyś to mam przestrogę ...... Uważaj na czerwoną 3drzwiową Corsę z blondynką za sterami :) Pozdrawiam P.S. Posty trolli i innych nawiedzonych wyrzucaj i nawet sie nie zastanawiaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :o] Ale z Ciebie wazelina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 18:32 heheehehh Odpowiedz Link Zgłoś
eliza48 Re: Podzekowania dla Pontus_Euxinus :) 22.09.06, 19:04 Popierw Elcie79 w 100%. Odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku :):):) tak tryzmaj Pontus i nie poddawaj się. Wasz dużo zwolenników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarząbek Re: Podzekowania dla Pontus_Euxinus :) IP: *.aster.pl 22.09.06, 21:04 Łubu-dubu niech nam żyje...i takie tam sralis-mazgalis,prosimy o kolejne kwasy z serii "bez ciebie nie ma nic".Zaraz się rozpłaczę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anchois Re: Podzekowania dla Pontus_Euxinus :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 00:58 Pontus zmobilizowałeś rodzinkę do wpisów na forum? czy może swoje kursantki? nie wierze, że ktos może być aż tak ...... i napisać coś takiego sam z siebie... naprawdę żyję w ciekawym społeczeństwie i w ciekawych czasach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amdziata Re: Podzekowania dla Pontus_Euxinus :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 08:12 Anchois-zawiść i złośliwość Cię przepełnia na wskroś. Daj sobie spokój, bo tylko zniesmaczasz ludziom życie-chyba że taki masz cel w swoim życiu. A ja popieram Elcie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eelcia 79Wawa Re: Podzekowania dla Pontus_Euxinus :) IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 23.09.06, 09:13 Nie rozumiem niektórych ludzi ...człowiek nie może nic od siebie napisać, żadnej postronnej opini bo jest zaraz krytykowany przez niedowiarków i trolli.... A Pontusowi należą sie podziękowania czy to się komus podoba czy nied Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Podzekowania dla Pontus_Euxinus :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 10:16 Elcia tak jak piszesz są różni ludzie, ale nie ma się co tym przejmować. Często tylko w sieci sa w stanie powyzywać sie na innych bo w życiu to inni wyżywają sie na nich, a oni słuchają z podkulonymi uszkami. A na takim forum łatwo jest nakrzyczeć na słabszych, na nieznajomych. Nic tylko współczuć takim. A ja lubię to forum i czasem tutaj zaglądam. Też sie czasem żaliłam, też pytałam gdy potrzebowałąm rady postronnych ludzi i nie wstydziłąm sie bo to forum własnie po to jest, aby pytać i uzyskiwać odpowiedzi na temat kursu i egzaminu na prawko. Milo jest dzielić się przeżyciami zinnymi, którzy są w podobnej sytuacji. Ja mam już prawko w łapce, ale nie umiem wszystkiego, bo prawdziwy egzamin z samodzielnych jazd dopiero przede mną, a zdaje się go przez całe zycie w autku. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i opiekuna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarząbek Re: Podzekowania dla Pontus_Euxinus :) IP: *.aster.pl 23.09.06, 10:49 Jeszcze chwila a się okaże,że niektóre osoby z tego forum mają prawo jazdy tylko dzięki dobrym radom moderatora i w związku z tym dalszą konsekwencją będzie otworzenie przez niego szkolenia kierowców na odległość (internet,telefon,fax,gsm,sms lub listownie). Przyglądając się z boku zauważyłem,że jeśli ktoś napisze pozytywną opinię o ośrodku w którym się uczył to według moderatora jest autoreklama lub spam ale jeśli to samo jest o nim(przy dzielnym współudziale rodziny lub znajomych) to jest OK.Na koniec delikatnie zareklamuje swoje usługi jak to ma miejsce w innym wątku i jest "gitara". ....ale to ponoć taka polska rzeczywistość do której będę się musiał przyzwyczaić po powrocie z Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Podzekowania dla Pontus_Euxinus :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 12:43 Jesli pijesz do mojej wypowiedzi to nigdzie tam nie ma słowa o tym, że tylko dzieki forum zdałam, bo to abstarkcyjne cuda! Napisałąm tylko, że forum jest ok, mimo wszystko i że miło jest tutaj poklikać z ludżmi związanymi z tematem. a zdałąm tylko dzięki sobie i instruktorowi, który wprowadzał mnie w świat zmotoryzowanych. Tak sie zastanawiam, skoro wszystko Ci przeszkadza, to moze nie wchodz na to forum, po co masz sie w te piekne słoneczne dni denerwować. Przykro mi również, ze nigdy nie spotkałęs sie z ludzmi bezinteresownymi, którzy chwalą pracę innych, chociaż ich nie znają i nie maja z tego bonusów. Może jesteś Jarząbek mało sympatyczny i sam w sobie nie odnajdujesz takich uczuć i bezinteresownej przyjażni. Przykre to, ale najwyrażniej do takiej rzeczywistości dązumy, że każdy bedzie tylko innych krytykował i popadał ze skrajności w skrajność. pozdrawiam tego kto z kałąchem stoi nad Tobą Jarzabek i zmusza Ciebie do czytania tego mało interesującego Ciebie forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inez Re: Podzekowania dla Pontus_Euxinus :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 13:16 Każdy Marysiu ma prawo do wyrażenia swojej opinii na forum. Ja np. zgadzam się z opinią Jarząbka dotyczącą opiekuna tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elcia79 Sorrki Pontus..... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 23.09.06, 13:37 Chciałam Tobie powiedzieć "Dzięki" a zrobiło się zamieszanie..zawiść panuje wszędzie...:( Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana_z_premedytacja Re: Sorrki Pontus..... 23.09.06, 16:05 No proszę, można się w jednym dogadać - zawiść panuje wszędzie: wg tych, co bronili zdających po kilka razy, jak i wg tych co zdali od razu i dyskutowali w innych wątkach, również w usuniętym. Jaki z tego wniosek? cyt."[P.s. dobry wątek, czemu my mamy milczeć, nie? to, że zdaliśmy od razu nie oznacza, że daliśmy w łapę, czy korzystaliśmy (w przypadku kobiet) ze swoich wdzięków. No, ale zazdrośników wszędzie pełno.]" forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=49040278&a=49051983 Oczywiście do x-x-x się zaraz przyczepiono (bo zapewne jest z tych co Anchois i reszta , która utrzymywała swoje zdanie). A reszta święta jest. Myślę, że ci co dali się sprowokować - sami maja jakiś problem. Wystarczy zachować zimną krew i nie odpisywać na denerwujące posty. A pewnie te o zdawalności były bardzo kontrowersyjne dla coponiektórych. To tyle na ten temat. Taka moja celowa dygresja. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Sorrki Pontus..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 16:48 o co Ci zalogowana własciwie chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana_z_premedytacja Re: Sorrki Pontus..... 23.09.06, 17:12 Spostrzegawczością to Ty nie grzeszysz. Cóż , najlepiej udawać głupa, nie? A Tobie o coś może chodzi? Boli Cie coś, co napisałam? No właśnie. Wyraziłam swoja opinię, nie? Nie mam prawa. Obserwuję to i inne różne fora. A fakt, że nie cierpię hipokrytów, którzy wszem i wobec rozpowiadają o zasada sami je łamią. Widzę jednak, że największość trudność sprawia zrozumienie o co komuś może chodzić. Resztę dopowiedz sobie sam. Mnie nie musisz informować kolejnym czepialskim postem. I żeby nie było - nikogo nie atakuję PERSONALNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Podzekowania dla Pontus_Euxinus :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 14:54 No włąsnie każdy tylko można wyrażać swoje opinie bez ironicznych wstawek. To forum dyskusyjne dobrze że pojawiają się różne opinie. Tylko po co od razu ironizować, obrażać i używać niecenzuralnych słów, mało mamy w zyciu realnym praoblemów. To do wszystkich i ogólnie. podobno ludzie szczesliwi sa bardziej tolerancyjni i nie maja ochoty na krytykowanie tak bez sensu, trzeba troszkę popatrzeć bardziej obiektywnie i z dystansem. Jesli bardziej wam sie podobało forum bez opiekuna to wasza sprawa, mi sie wydaje ze musi byc ktos kto kasuje niekulturalne posty. Zreszta to forum tematyczne, na gazecie a nie na randkach i jakis poziom kultury i porzadek musi byc zachowany. Podrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia nie ma tylko białe- czarne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 15:07 nie ma na świecie człowieka który by dogodził wszystkim, zreszta dobrze bo swiat bylby nudny. Róznorodnośc w przyrodzie jest bardzo ważna i natura dba o to od zawsze. Sa tacy ktorzy podziekuja za pomoc i docenia prace innych, sa tacy ktorzy zawsze wyszukuja tylko zle strony, ale nie ma tylko czarne-biale sa pośrednie kolory... A ideałow nie ma, kazdy popełnia bledy - my forumowicze i opiekun tez ma do tego prawo. Za dużo pochlepstw nie jest zdrowe, potrzebne sa inne bodzce, to prawda. Krytyka dobrze zaserwowana potrafi być motywujaca i popychajaca do lepszego działąnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarząbek Re: Podzekowania dla Pontus_Euxinus :) IP: *.aster.pl 23.09.06, 15:09 Powiem w takim razie wyraźniej: Jestem za opiekunami tego typu forów,ale opiekun tego akurat jest nie konsekwentny w działaniu wobec siebie i uważam,że to źle jeśli sam jest instruktorem reklamującym swoje usługi i jednocześnie usuwającym tego typu reklamy innych instruktorów (ośrodków). Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana_z_premedytacja Re: Podzekowania dla Pontus_Euxinus :) 23.09.06, 16:10 No właśnie nic nie można napisać spokojnie, aby ktoś sie w końcu nie czepił, nie>? Tylko czemu działa to jedynie w jedną stronę? Też mnie zastanawia dlaczego wątek o "geniuszach..." zniknął. Przecież każdy miał prawo wyrazić swoje zdanie, a to, że naskoczono na założyciela wątku - tylko dowodzi panującej wszędzie nienawiści. I kto tu kogo bardziej nienawidzi? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bandria Re: Podzekowania dla Pontus_Euxinus :) 23.09.06, 16:51 Wiecie co, czytam te posty i nie zabardzo rozumiem o co cała ta dyskusja. Dziewczyna chciała tylko podziękować! A tu od razu, że: to wazelina, że pewnie kursantka albo z rodziny. Że opiekun forum jest stronniczy (może prześledźcie inne wątki, z których część naprawdę nadaje się do usunięcia, a jednak istnieją nadal). Opiekun wykonuje swoją pracę i uważam, że wykonuje ją dobrze. I mam nadzieję, że tak będzie dalej. Pozdrawiam wszystkich odwiedzających to forum. PS. Nie znam osobiście Pontus_Euxinus. Nie byłam jego kursantką, ani je jestem z rodziny, ale popieram to co robi. A forum jest naprawdę pomocne. To moja opinia i jak ktoś chce to niech się z nią nie zgadza. Ma do tego prawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Podzekowania dla Pontus_Euxinus :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 17:35 Wybacz ale ja nie jestem opiekunem forum tylko przypadkowym forumowiczem i zastanawiam sie o co chodzi, po co ta całą nagonka. Widać nie wszyscy potrafią rozszyfrować Twoje myśli. Masz jakąś obsesję? Bo z tego co widzę to piszesz do mnie jak do opiekuna, a jego tutaj nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś