Dodaj do ulubionych

Podzekowania dla Pontus_Euxinus :)

IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 22.09.06, 13:27
Obserwuj wątek
    • Gość: Elcia79 Re: Podzekowania dla Pontus_Euxinus :) IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 22.09.06, 13:32
      Sorki...enterek mi się wcisnął nieopatrznie :/

Chciałabym Tobie podziękowac za mądre rady i opiekę nad tym forum.
      Wykonujesz porządną robotę, TAK TRZYMAJ i nie przejmuj się prowokacjami trolli.
      Wiele na tym forum skorzystałam np:
      -dowiedziałam się jak wyglada egzamin na prawko,
      -jak podejść do egzaminu , żeby stres był jak najmniejszy.
      Obecnie śmigam swoim autkiem po Wawie i jak narazie jest ok..
      Jak będziesz w W-wie kiedyś to mam przestrogę ......
      Uważaj na czerwoną 3drzwiową Corsę z blondynką za sterami :)
      Pozdrawiam

P.S. Posty trolli i innych nawiedzonych wyrzucaj i nawet sie nie zastanawiaj :)
      • Gość: :o] Ale z Ciebie wazelina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 18:32
        heheehehh
      • eliza48 Re: Podzekowania dla Pontus_Euxinus :) 22.09.06, 19:04
        Popierw Elcie79 w 100%. Odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku :):):)
        tak tryzmaj Pontus i nie poddawaj się. Wasz dużo zwolenników.
        • Gość: Jarząbek Re: Podzekowania dla Pontus_Euxinus :) IP: *.aster.pl 22.09.06, 21:04
          Łubu-dubu niech nam żyje...i takie tam sralis-mazgalis,prosimy o kolejne kwasy
          z serii "bez ciebie nie ma nic".Zaraz się rozpłaczę!
        • pontus_euxinus Re: Podzekowania dla Pontus_Euxinus :) 22.09.06, 21:08
          Dzieki.
          • Gość: anchois Re: Podzekowania dla Pontus_Euxinus :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 00:58
            Pontus zmobilizowałeś rodzinkę do wpisów na forum? czy może swoje kursantki?

nie wierze, że ktos może być aż tak ...... i napisać coś takiego sam z
            siebie...

naprawdę żyję w ciekawym społeczeństwie i w ciekawych czasach
            • Gość: amdziata Re: Podzekowania dla Pontus_Euxinus :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 08:12
              Anchois-zawiść i złośliwość Cię przepełnia na wskroś. Daj sobie spokój, bo
              tylko zniesmaczasz ludziom życie-chyba że taki masz cel w swoim życiu. A ja
              popieram Elcie ;-)
            • Gość: Eelcia 79Wawa Re: Podzekowania dla Pontus_Euxinus :) IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 23.09.06, 09:13
              Nie rozumiem niektórych ludzi ...człowiek nie może nic od siebie napisać, żadnej
              postronnej opini bo jest zaraz krytykowany przez niedowiarków i trolli....
              A Pontusowi należą sie podziękowania czy to się komus podoba czy nied
              • Gość: Marysia Re: Podzekowania dla Pontus_Euxinus :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 10:16
                Elcia tak jak piszesz są różni ludzie, ale nie ma się co tym przejmować. Często
                tylko w sieci sa w stanie powyzywać sie na innych bo w życiu to inni wyżywają
                sie na nich, a oni słuchają z podkulonymi uszkami. A na takim forum łatwo jest
                nakrzyczeć na słabszych, na nieznajomych. Nic tylko współczuć takim.
                A ja lubię to forum i czasem tutaj zaglądam. Też sie czasem żaliłam, też
                pytałam gdy potrzebowałąm rady postronnych ludzi i nie wstydziłąm sie bo to
                forum własnie po to jest, aby pytać i uzyskiwać odpowiedzi na temat kursu i
                egzaminu na prawko. Milo jest dzielić się przeżyciami zinnymi, którzy są w
                podobnej sytuacji. Ja mam już prawko w łapce, ale nie umiem wszystkiego, bo
                prawdziwy egzamin z samodzielnych jazd dopiero przede mną, a zdaje się go przez
                całe zycie w autku.
                Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i opiekuna!

• Gość: Jarząbek Re: Podzekowania dla Pontus_Euxinus :) IP: *.aster.pl 23.09.06, 10:49
                  Jeszcze chwila a się okaże,że niektóre osoby z tego forum mają prawo jazdy
                  tylko dzięki dobrym radom moderatora i w związku z tym dalszą konsekwencją
                  będzie otworzenie przez niego szkolenia kierowców na odległość
                  (internet,telefon,fax,gsm,sms lub listownie).
                  Przyglądając się z boku zauważyłem,że jeśli ktoś napisze pozytywną opinię o
                  ośrodku w którym się uczył to według moderatora jest autoreklama lub spam ale
                  jeśli to samo jest o nim(przy dzielnym współudziale rodziny lub znajomych) to
                  jest OK.Na koniec delikatnie zareklamuje swoje usługi jak to ma miejsce w innym
                  wątku i jest "gitara".
                  ....ale to ponoć taka polska rzeczywistość do której będę się musiał
                  przyzwyczaić po powrocie z Niemiec.
                  • Gość: Marysia Re: Podzekowania dla Pontus_Euxinus :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 12:43
                    Jesli pijesz do mojej wypowiedzi to nigdzie tam nie ma słowa o tym, że tylko
                    dzieki forum zdałam, bo to abstarkcyjne cuda! Napisałąm tylko, że forum jest
                    ok, mimo wszystko i że miło jest tutaj poklikać z ludżmi związanymi z tematem.
                    a zdałąm tylko dzięki sobie i instruktorowi, który wprowadzał mnie w świat
                    zmotoryzowanych.
                    Tak sie zastanawiam, skoro wszystko Ci przeszkadza, to moze nie wchodz na to
                    forum, po co masz sie w te piekne słoneczne dni denerwować.
                    Przykro mi również, ze nigdy nie spotkałęs sie z ludzmi bezinteresownymi,
                    którzy chwalą pracę innych, chociaż ich nie znają i nie maja z tego bonusów.
                    Może jesteś Jarząbek mało sympatyczny i sam w sobie nie odnajdujesz takich
                    uczuć i bezinteresownej przyjażni. Przykre to, ale najwyrażniej do takiej
                    rzeczywistości dązumy, że każdy bedzie tylko innych krytykował i popadał ze
                    skrajności w skrajność.
                    pozdrawiam tego kto z kałąchem stoi nad Tobą Jarzabek i zmusza Ciebie do
                    czytania tego mało interesującego Ciebie forum!
                    • Gość: Inez Re: Podzekowania dla Pontus_Euxinus :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 13:16
                      Każdy Marysiu ma prawo do wyrażenia swojej opinii na forum. Ja np. zgadzam się z opinią Jarząbka dotyczącą opiekuna tego forum.
                      • Gość: Elcia79 Sorrki Pontus..... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 23.09.06, 13:37
                        Chciałam Tobie powiedzieć "Dzięki" a zrobiło się zamieszanie..zawiść panuje
                        wszędzie...:(
                        • zalogowana_z_premedytacja Re: Sorrki Pontus..... 23.09.06, 16:05
                          No proszę, można się w jednym dogadać - zawiść panuje wszędzie:
                          wg tych, co bronili zdających po kilka razy, jak i wg tych co zdali od razu i
                          dyskutowali w innych wątkach, również w usuniętym.
                          Jaki z tego wniosek?

cyt."[P.s. dobry wątek, czemu my mamy milczeć, nie? to, że zdaliśmy od razu nie
                          oznacza, że daliśmy w łapę, czy korzystaliśmy (w przypadku kobiet) ze swoich
                          wdzięków. No, ale zazdrośników wszędzie pełno.]"

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=49040278&a=49051983
                          Oczywiście do x-x-x się zaraz przyczepiono (bo zapewne jest z tych co Anchois i
                          reszta , która utrzymywała swoje zdanie). A reszta święta jest.

Myślę, że ci co dali się sprowokować - sami maja jakiś problem. Wystarczy
                          zachować zimną krew i nie odpisywać na denerwujące posty. A pewnie te o
                          zdawalności były bardzo kontrowersyjne dla coponiektórych.
                          To tyle na ten temat.
                          Taka moja celowa dygresja.

Pozdrawiam.
                          • Gość: ??? Re: Sorrki Pontus..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 16:48
                            o co Ci zalogowana własciwie chodzi?
                            • zalogowana_z_premedytacja Re: Sorrki Pontus..... 23.09.06, 17:12
                              Spostrzegawczością to Ty nie grzeszysz.
                              Cóż , najlepiej udawać głupa, nie?
                              A Tobie o coś może chodzi? Boli Cie coś, co napisałam? No właśnie.
                              Wyraziłam swoja opinię, nie? Nie mam prawa.

Obserwuję to i inne różne fora. A fakt, że nie cierpię hipokrytów, którzy wszem
                              i wobec rozpowiadają o zasada sami je łamią.

Widzę jednak, że największość trudność sprawia zrozumienie o co komuś może
                              chodzić.

Resztę dopowiedz sobie sam. Mnie nie musisz informować kolejnym czepialskim
                              postem.
                              I żeby nie było - nikogo nie atakuję PERSONALNIE.
                      • Gość: Marysia Re: Podzekowania dla Pontus_Euxinus :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 14:54
                        No włąsnie każdy tylko można wyrażać swoje opinie bez ironicznych wstawek. To
                        forum dyskusyjne dobrze że pojawiają się różne opinie. Tylko po co od razu
                        ironizować, obrażać i używać niecenzuralnych słów, mało mamy w zyciu realnym
                        praoblemów. To do wszystkich i ogólnie.
                        podobno ludzie szczesliwi sa bardziej tolerancyjni i nie maja ochoty na
                        krytykowanie tak bez sensu, trzeba troszkę popatrzeć bardziej obiektywnie i z
                        dystansem.
                        Jesli bardziej wam sie podobało forum bez opiekuna to wasza sprawa, mi sie
                        wydaje ze musi byc ktos kto kasuje niekulturalne posty. Zreszta to forum
                        tematyczne, na gazecie a nie na randkach i jakis poziom kultury i porzadek musi
                        byc zachowany.
                        Podrawiam.
                        • Gość: Marysia nie ma tylko białe- czarne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 15:07
                          nie ma na świecie człowieka który by dogodził wszystkim, zreszta dobrze bo
                          swiat bylby nudny. Róznorodnośc w przyrodzie jest bardzo ważna i natura dba o
                          to od zawsze.
                          Sa tacy ktorzy podziekuja za pomoc i docenia prace innych, sa tacy ktorzy
                          zawsze wyszukuja tylko zle strony, ale nie ma tylko czarne-biale sa pośrednie
                          kolory... A ideałow nie ma, kazdy popełnia bledy - my forumowicze i opiekun tez
                          ma do tego prawo.
                          Za dużo pochlepstw nie jest zdrowe, potrzebne sa inne bodzce, to prawda.
                          Krytyka dobrze zaserwowana potrafi być motywujaca i popychajaca do lepszego
                          działąnia.
                        • Gość: Jarząbek Re: Podzekowania dla Pontus_Euxinus :) IP: *.aster.pl 23.09.06, 15:09
                          Powiem w takim razie wyraźniej:
                          Jestem za opiekunami tego typu forów,ale opiekun tego akurat jest nie
                          konsekwentny w działaniu wobec siebie i uważam,że to źle jeśli sam jest
                          instruktorem reklamującym swoje usługi i jednocześnie usuwającym tego typu
                          reklamy innych instruktorów (ośrodków).
              • zalogowana_z_premedytacja Re: Podzekowania dla Pontus_Euxinus :) 23.09.06, 16:10
                No właśnie nic nie można napisać spokojnie, aby ktoś sie w końcu nie czepił,
                nie>? Tylko czemu działa to jedynie w jedną stronę?
                Też mnie zastanawia dlaczego wątek o "geniuszach..." zniknął. Przecież każdy
                miał prawo wyrazić swoje zdanie, a to, że naskoczono na założyciela wątku -
                tylko dowodzi panującej wszędzie nienawiści. I kto tu kogo bardziej nienawidzi?
                :)
      • bandria Re: Podzekowania dla Pontus_Euxinus :) 23.09.06, 16:51
        Wiecie co, czytam te posty i nie zabardzo rozumiem o co cała ta dyskusja.
        Dziewczyna chciała tylko podziękować! A tu od razu, że: to wazelina, że pewnie
        kursantka albo z rodziny. Że opiekun forum jest stronniczy (może prześledźcie
        inne wątki, z których część naprawdę nadaje się do usunięcia, a jednak istnieją
        nadal).
        Opiekun wykonuje swoją pracę i uważam, że wykonuje ją dobrze. I mam nadzieję, że
        tak będzie dalej.

Pozdrawiam wszystkich odwiedzających to forum.

PS. Nie znam osobiście Pontus_Euxinus. Nie byłam jego kursantką, ani je jestem z
        rodziny, ale popieram to co robi. A forum jest naprawdę pomocne.

To moja opinia i jak ktoś chce to niech się z nią nie zgadza. Ma do tego prawo
    • Gość: ??? Re: Podzekowania dla Pontus_Euxinus :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 17:35
      Wybacz ale ja nie jestem opiekunem forum tylko przypadkowym forumowiczem i
      zastanawiam sie o co chodzi, po co ta całą nagonka.
      Widać nie wszyscy potrafią rozszyfrować Twoje myśli. Masz jakąś obsesję? Bo z
      tego co widzę to piszesz do mnie jak do opiekuna, a jego tutaj nie ma.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka