Gość: lacrimosa IP: *.lodz.dialog.net.pl 24.09.06, 11:09 Czy ktos zdawal w Sieradzu na prawko? jakie "wrazenia"? latwiej zdac niz w Lodzi? Jest szansa zeby zdac za pierwszym razem? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M@ Re: Sieradz! IP: *.promax.media.pl 24.09.06, 21:00 Ja zdaje w sieradzu ogólnie juz 2 razy nie zdalem, niedlugo 3 proba. Pan egzaminator mily dwa razy ten sam. Ogólnie wszedzie jest tak samo jak bedzie chcial to cie uleje albo ty popelnisz blad albo zdasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lacrimosa Re: Sieradz! IP: *.lodz.dialog.net.pl 24.09.06, 22:43 No wlasnie, tego sie najbardziej obawiam, ze nie zalezy to niestety w wiekszym stopniu od umiejetnosci zdajacego, ile od "humoru" egzaminatora. Mozesz napisac u kogos zdawales? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M@ Re: Sieradz! IP: *.promax.media.pl 26.09.06, 16:08 Mój instruktor mawiał: umiejetnosci kierowcy to 1 % pozostale 99 % to szczescie i wlasnie humor egzaminatora jak wspominales! mnie osobiscie egzaminowal pan Lipkowski bardzo sympatyczny czlowiek. A ty kiedy zdajesz? Odpowiedz Link Zgłoś