beatajezior 03.10.06, 14:57 proszę o odpowiedz jeżeli w jednym dniu mam testy i jazdę i obleje testy czy przepada mi cała kasa za egzamin Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Robercik Re: oblane testy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.06, 15:13 Jezeli nie zdasz egzaminu teoretycznego,to nie masz prawa isc na egzamin praktyczny...Polowa kasy ucieka... Odpowiedz Link Zgłoś
dzagaa20 Re: oblane testy 03.10.06, 15:16 No niestety tak, przepada Ci ta kasa, którą zapłaciłeś... Jeśli nie jesteś pewien swoich umiejętności teoretycznych to lepiej zapisz się najpierw na teorię, a póź niej na praktyczny :) Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana_z_premedytacja Re: oblane testy 04.10.06, 18:52 niestety tak jednak warto się przyłożyć i mieć wszystko z głowy po jednym dniu, a nie czekać potem miesiąc na praktykę teorii nie można nie zdać, jeśli traktujesz to powaznie, anie "może się uda" ;) ja zrobiłam jedno z drugim - może troche czasu spędziłam w wordzie pół dnia - ale to było jakieś 2 lata temu, więc może teraz szybciej się to dzieje;)), ale sie opłacało niż takie stawianie się dwa razy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egzaminator WORD Re: oblane testy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 19:45 Jeśli nie zdasz teorii, to przepada Ci cały kurs i szkolenie dla kierowców Prawa Jazdy, więc lepiej zdaj teorię, gdyż przepisy się zmieniły. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiek Re: oblane testy IP: 83.168.96.* 04.10.06, 20:32 Co to za pseudo Egzaminator takie bzdury tu wypisuje??? Odpowiedz Link Zgłoś