Dodaj do ulubionych

glupie testy!!!

10.12.06, 14:47
czy ktos z was uczyl sie testow innym sposobem niz na pamiec? bo za dwa dni
mam egzamin a te testy sa okropnie glupie zwlaszcza jak nie obrazkow bo
trudno mi sie kojarzy pamieciowo:/
Obserwuj wątek
    • Gość: Eelcia 79 Re: glupie testy!!! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 10.12.06, 14:53
      Testy są głupie dla tych , którzy nie mają zielonego pojęcia o przepisach i nie
      potrafią myśleć.
      A jak nie potrafia mysleć ..to proponuję poruszac się pieszo.
      A na obrazki nie polecam...do jednego orazku jest kilka pytań..:P
      • Gość: realista Re: glupie testy!!! IP: *.tpnet.pl 13.12.06, 12:41
        Jak ktoś nie potrafi myśleć to i na pieszo lepiej żeby się nie poruszał.
    • Gość: i Re: glupie testy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 14:57
      na logike. a jezeli w jakims pytaniu zrobisz blad to pozniej juz sie pamieta.
      testy sa proste, tylko trzeba im troche czasu poswiecic, ale musisz przerobic
      wszystkie pyania
      • babka_herbaciana Re: glupie testy!!! 10.12.06, 15:08
        wlasnie przerabiam jestem na 390 i jakos idzie co prawda jest troszke bledow
        ale mniej niz myslalam:) nie jest tak zle musze sie z tym przespac jeszcze:P
        • czarownica-z-piekla Re: glupie testy!!! 10.12.06, 18:05
          za dwa dni masz egzamin, jeszcze nic nie umiesz... masz pewne ze nie zdasz!
          nadzieja jedna sciagi zrob!
          • agrafka18 Re: glupie testy!!! 10.12.06, 19:40
            te testy nie są głupie! Wystarczy pomyśleć
            I warto przeczytać Kodeks drogowy...

• watashi79 Re: glupie testy!!! 11.12.06, 14:19
              agrafka18 napisała:

> te testy nie są głupie! Wystarczy pomyśleć
              > I warto przeczytać Kodeks drogowy...

kodeks to warto byłoby przeczytać choćby dlatego, że testy nie obejmują
              absolutnie wszystkiego. lepiej jest też znać przyczyny, a nie tylko odpowiedzi.
              wtedy wystarczy posługiwać się logiką...
    • kora23 Re: glupie testy!!! 12.12.06, 15:58
      i jak Ci testy poszły?
      • babka_herbaciana oblalam na miescie 12.12.06, 17:07
        testy zdalam mialam 1 blad, plac przejechalam dobrze, najgorzej bylo na miescie
        bo nie moglam wyczuc tego samochodu (tzn pedalu sprzegla i gazu)i zamiast
        skoncentrowac sie na znakach rozgladaniu itp to ja martwilam sie zeby mi
        samochod nie szarpal i nie zgasl(bylam w szoku ze te samochody tak jezdza). no
        i oczywiscie to czego najbardziej sie balam zrobilam b. dobrze tzn. parkowania,
        zawracanie, a poleglam tam gdzie bylam pewna bo jezdzilam tamtedy mnostwo razy
        i za kazdym razem dobrze. nerwy tez swoje robia i kazdy kto zdawal o tym wie,
        co oczywiscie wcale mnie nie tlumaczy ale postanowilam ze za 2 razem zdam:)
        p.s. slyszalam ze egzaminatorzy u mnie w miescie pomagaja(wiekszosc) moj nie
        pomogl mi ani razu (opocz wlaczania wycieraczek co i tak sama sobie radzilam z
        tym)

nie jest ze mna tak zle nie placze juz za kazdym razem kiedy sobie przypomne
        egzamin:)
        • jasnowidz_x Re: oblalam na miescie 12.12.06, 23:16
          heheh... to bylo wiadome ze ty nie zdasz, po co ty poszlas na ten egzamin, a nie
          mowilam????
          • Gość: dziecko diabła Re: oblalam na miescie IP: *.tosa.pl 12.12.06, 23:30
            ehh ta złośliwosc ;/ widac ze matka nie kocha o ojciec tylko w nocy !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka