bkk2 02.01.07, 13:44 Czy to naprawdę taka dobra szkoła jazdy czy polecacie jakąś inną warszawską? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tronia Re: IMOLA??? IP: *.aster.pl 02.01.07, 17:19 Polecam. Dobrze mnie nauczyli,egzamin zdałam za 2 podejściem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egzaminator WORD Re: IMOLA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 18:14 Tak, IMOLA jest najlepsza w Warszawie, zdają tam za 1 razem i najwięcej osób:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania IMOLA troluje na forum.... IP: *.gprspla.plusgsm.pl 03.01.07, 10:34 W dodatku wynajeli tego psychopatę podpisującego się egzaminator ...buahahahah Taki z niego egzaminator jak z koziej......trąba..... I taka z Imoli szkoła nr jeden....buahahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Więcek Re: IMOLA??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.07, 17:29 Mój instruktor w IMOLI miał dla mnie dużo czasu - umawialiśmy się codziennie,a teraz kiedy mam już prawko bardzo miło wspominam cały kurs.Pozdrawiam wszystkich zdających! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka Re: IMOLA - najlepsza szkoła w Warszawie IP: *.acn.waw.pl 03.01.07, 22:53 polecam Motokurs na Wiktorskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łort Re: IMOLA??? IP: *.chello.pl 12.01.07, 15:04 nie ja nie polecam imoli jest zle instruktorzy zawaleni robota maja malo czasu nie warto jedyny plus to darmowa podroz do lomzy Odpowiedz Link Zgłoś