Gość: Tajemnicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 18:47 Łuk idealnie, ruszanie na wzniesieniu również, 50 minut na mieście z drobnymi błedami i 3 razy zgaśnięcie auta pomimo tego zdałam :) Powodzenia wszystkim i tym zdającym w Szczecinie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Obserwator Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) IP: *.icm.edu.pl 07.01.07, 19:16 Tutaj nie lubią takich co zdają:)) A nie daj Boże za pierwszym razem. To jest forum nieudaczników, niestety. Niemniej, gratulacje... Obserwator Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linia frontu Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 19:33 Eeeeeej!:)Ja tam nie mam nic przeciwko. Też gratuluję!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tajemnicza Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 23:49 Wlaśnie nie zdałam za pierwszym razem :P ale zauwazylam ze nie lubia tu takich osob... Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziulek Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) IP: *.pai.net.pl 09.01.07, 16:56 ja tez nie mam nic przecoiwko imo ze zdalam ostatnio za 5 razem to nawet jak jeszcze sie meczylam to z usmiechem czytalam te posty w ktorych bylo zdalam ,wiec uwazam troche inaczej nz obserwator.powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 19:27 a lubicie co zdają za czwartym razem ja zdawałam w Lublinie powiem że nie było łatwo ale gratulacje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linia frontu Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 19:32 No to gratulacje!!!!!!!!!!!! Co się w ogóle nie chwalisz, tylko tak po kątach, cichutko... :(, wątek się zakłada i się wrzeszczy:)! Posiedzisz troszkę, to stwierdzisz, kto jest wart tego, żeby Cię lubić :) np. ja ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karminka Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 19:33 Ja w Szczecinie rowniez zdalam za 4 razem, ale zdalam :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia_11 Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) 16.01.07, 10:48 Gość portalu: Tajemnicza napisał(a): > Łuk idealnie, ruszanie na wzniesieniu również, 50 minut na mieście z drobnymi > błedami i 3 razy zgaśnięcie auta pomimo tego zdałam :) Powodzenia wszystkim i > tym zdającym w Szczecinie :) GRATULACJE! Powiedz mi proszę, czy trasa egzaminu jest taka jak ta pokazana na mapce na stronie szczecińskiego WORDa, czy egzaminatorzy jeżdżą gdzie chcą, w inne miejsca? pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja.ros Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) 16.01.07, 17:48 GRATULACJE!!!! i szerokiej drogi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tajemnicza Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 21:18 Ja jezdzilam na egzaminie po uliczkach Niebuszewa. Nawet na zadnym rondzie nie bylam. Trafilam na bardzo sympatycznego Pana egzaminatora. Odpowiedz Link Zgłoś
basia_11 Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) 18.01.07, 07:47 Gość portalu: Tajemnicza napisał(a): > Ja jezdzilam na egzaminie po uliczkach Niebuszewa. Nawet na zadnym rondzie nie > bylam. Trafilam na bardzo sympatycznego Pana egzaminatora. Dzięki za odpowiedź:-) Czyli wszystko zalezy od egzaminatora... a słyszałaś od innych egzaminowanych, że jeżdżą do centrum Sz-na po tych wszystkich koszmarnych rondach (pardon - skrzyżowaniach z ruchem okrężnym:-) ? Ja nie mieszkam w Sz-nie tylko blisko 100 km dalej, jak zdam egzamin to nie prędko pojadę do Sz-na, najpierw będę jeździć po M-jach i okolicy (dzieci do szkoły, dojazd do pracy itp), ale zanim to będzie możliwie, muszę przeżyć Szczecin, niestety... pozdrawiam serdecznie i raz jeszcze gratuluję Basia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tajemnicza Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 19:17 Teraz jak jezdzi sie 40 min. niestety podczas egzaminu mozesz pojechac do centrum miasta pl. Rodła, pl. Grunwaldzki, okolice Urzedu, Wały Chrobrego jest tam duzo uliczek jednokierunkowych i trzeba umiec sie ustawic na wlasciwym pasie. Co do ronda to wiadomo jak sie trzeba zachowac. Najgorzej jezdzi sie w godzinach szczytu chociaz ja w takich zdawalam i zdalam :) a co do egzaminatorow to trzeba miec troszke szczescia, aby trafic na odpowiedniego, z tego co slyszalam najgorzej trafic na kobiete. Kilku znajomych u niej wlasnie oblalo :/ Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia_11 Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) 21.01.07, 20:13 Gość portalu: Tajemnicza napisał(a): > Teraz jak jezdzi sie 40 min. niestety podczas egzaminu mozesz pojechac do > centrum miasta pl. Rodła, pl. Grunwaldzki, okolice Urzedu, Wały Chrobrego jest > tam duzo uliczek jednokierunkowych i trzeba umiec sie ustawic na wlasciwym > pasie. Czyli można trafić wszędzie... a przez 5 czy 6 wyjazdów do Sz-na na jazdy po mieście mogę przejechać ulicami na które trafię na egzaminie ale nie muszę... Co do ronda to wiadomo jak sie trzeba zachowac. Najgorzej jezdzi sie w > godzinach szczytu chociaz ja w takich zdawalam i zdalam :) a co do > egzaminatorow to trzeba miec troszke szczescia, aby trafic na odpowiedniego, z > tego co slyszalam najgorzej trafic na kobiete. Kilku znajomych u niej wlasnie > oblalo :/ Pozdrawiam :) Też o niej słyszałam... może nie trafi:-) Okaże się za jakiś czas:-) pozdrawiam serdecznie i dziękuję za odpowiedź Basia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 23:07 ja zdalam w Szczcinie juz pare miesiecy temu i jezdzilam po Niebuszewie i po wszytskich rondach (grunwaldzki, sprzymierzonych) niestety... uratowalo mnie to ze byl maly ruch - sobota rano... wiem ze czesto jezdzi sie tez trasa kolo stoczni i przy walach chrobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
basia_11 Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) 23.01.07, 10:04 Gość portalu: ania napisał(a): > ja zdalam w Szczcinie juz pare miesiecy temu i jezdzilam po Niebuszewie i po > wszytskich rondach (grunwaldzki, sprzymierzonych) niestety... uratowalo mnie to > > ze byl maly ruch - sobota rano... A czy przy zapisywaniu na egzamin można w jakiś delikatny sposób zasugerować dzień tygodnia na egzamin, czy trzeba brac co dają albo 'spadać'? > wiem ze czesto jezdzi sie tez trasa kolo stoczni i przy walach chrobrego. No nic, będzie co będzie... Sz-na nie znam właściwie wcale, czasem tu bywam - na zakupach, ale trudno to nazwać znajomością miasta. Jakoś przezyję i za którymś razem zdam - innej opcji nie ma:-) pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tajemnicza Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 20:07 Jasne, że można jak Ci jakiś dzien nie pasuje to "mile" Panie szukaja dalej pierwszego wolnego dnia ktory moze, a nie musi Tobie odpowiadac... Ja marudzilam duzo bo prawie zaden dzien mi nie pasowal, coz byly wazniejsze sprawy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia_11 Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) 26.01.07, 09:06 Gość portalu: Tajemnicza napisał(a): > Jasne, że można jak Ci jakiś dzien nie pasuje to "mile" Panie szukaja dalej > pierwszego wolnego dnia ktory moze, a nie musi Tobie odpowiadac... Ja > marudzilam duzo bo prawie zaden dzien mi nie pasowal, coz byly wazniejsze > sprawy... ;) Takie zołzy, że piszesz 'miłe' w cudzysłowie? Dopiero zaczynam jazdy, więc zapisywanie na egzamin jeszcze przede mną, ale tez mnie czeka. Muszę zapytać mojego instruktora czy w szczecińskim WORDzie dopuszczalny jest egzamin łączony - na pierwsze podejście teoria i praktyka, czy na każdy trzeba osobno przyjeżdżać. Jak już będę się zapisywać i 'marudzić' z terminem, to o jaką porę zdawania warto zawalczyć - godziny poranne czy bardziej koło południa? Czy można mówić o jakiejś statystyce zdawalności w zależności od pory dnia czy to bez większego znaczenia? pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bena Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 09:30 zawsze mozesz zdawac razem egz,ale jak ci sie noga powinie na teorii to dupka z jazdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tajemnicza Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 22:20 Panie sa "mile" poniewaz wszystko co robia to bez usmiechu i z wielka łaską tak jak by za darmo to robily, a przeciez kazdy tam ladne pieniadze zostawia. Co do dnia to mi instruktor mowil rano w sobote, a jak nie to tez najlepiej poranne godziny. Najgorzej po 13 chociaz wtedy duzo aut jezdzi i wszystko wolniej idzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tajemnicza Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 22:21 Zapomnialam :P teorie i praktyke mozesz odrazu razem zdawac... Odpowiedz Link Zgłoś
basia_11 Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) 01.02.07, 19:29 Gość portalu: Tajemnicza napisał(a): > Zapomnialam :P teorie i praktyke mozesz odrazu razem zdawac... Dzięki za informację:-) Dziś mam za sobą drugi wyjazd do Sz-na, było znacznie lepiej niż we wtorek, wtedy to zwłoki wróciły do domu a nie ja. Chyba zaczynam łapać o co w tym wszystkim chodzi:-) Wiadomo, dużo nauki przede mną, ale zaczynam widzieć szanse na sukces. Dziś spędziłam przerwę w jeżdżeniu - 2 godziny - w pracy u znajomej, w urzędzie marszałkowskim - z trzeciego piętra patrzyłyśmy na skrzyżowanie na Placu Rodła:-) Fajna sprawa takie obserwowanie i analizowanie dlaczego jadą tak a nie inaczej:-) pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: momek Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) IP: *.chello.pl 30.01.07, 13:20 Ja tez w SZczecinie pierwszym razem ;-))).Myślałem ze bedzie stres ,a było bardzo spokojnie w czym duza zasługa egzaminatora. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) IP: 62.69.202.* 01.02.07, 12:17 Ja zdawalam w sobote o 12.15 laczony egzamin, kolo 13 wyjechalam na miasto- nie bylo zle, maly ruch, moze dlatego ze to sobota byla... mi instruktor tez polecal godzinny ranne, ale gdy Panie w WORDzie zaproponowaly mi dosyc odlegly termin to doszlam do wniosku ze jak mam zdac to niezaleznie o ktorej godzinie bede miala egzamin i wzielam ta 12.15 :D jak sie okazalo dobrze zrobilam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kini Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 22:33 img6.picsplace.to/img.php?file=img6/25/robdo.JPG RONDO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 23:16 mysle ze to ma znaczenie o ktorej godzinie! i wydaje mi sie ze sobota rano to na tyle idealny termin ze mozna poczekac te dwa tygodnie dluzej. ja czekalam na moja sobote 6 tygodni ale bylo warto;) co najwazniejsze: w sobote nigdzie nie ma miejsca na koperte;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia_11 Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) 10.04.07, 08:54 Gość portalu: ania napisał(a): > mysle ze to ma znaczenie o ktorej godzinie! i wydaje mi sie ze sobota rano to > na tyle idealny termin ze mozna poczekac te dwa tygodnie dluzej. ja czekalam na > > moja sobote 6 tygodni ale bylo warto;) > co najwazniejsze: w sobote nigdzie nie ma miejsca na koperte;) Witaj:-) Gdzie zdawałaś - w Szczecinie czy w jakimś innym mieście? Ja będę zdawać w poniedziałek, pewnie koło 15ej, bo egzamin zaczyna się o 13:30... zobaczymy, jakie będę miała zdanie o tej godzinie. pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś