Dodaj do ulubionych

ZDAŁAM w Szczecinie :)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 18:47
Łuk idealnie, ruszanie na wzniesieniu również, 50 minut na mieście z drobnymi
błedami i 3 razy zgaśnięcie auta pomimo tego zdałam :) Powodzenia wszystkim i
tym zdającym w Szczecinie :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Obserwator Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) IP: *.icm.edu.pl 07.01.07, 19:16
      Tutaj nie lubią takich co zdają:)) A nie daj Boże za pierwszym razem. To jest
      forum nieudaczników, niestety. Niemniej, gratulacje...

Obserwator
      • Gość: linia frontu Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 19:33
        Eeeeeej!:)Ja tam nie mam nic przeciwko. Też gratuluję!!!!

• Gość: Tajemnicza Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 23:49
      Wlaśnie nie zdałam za pierwszym razem :P ale zauwazylam ze nie lubia tu takich
      osob... Pozdrawiam ;)
      • Gość: madziulek Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) IP: *.pai.net.pl 09.01.07, 16:56
        ja tez nie mam nic przecoiwko imo ze zdalam ostatnio za 5 razem to nawet jak
        jeszcze sie meczylam to z usmiechem czytalam te posty w ktorych bylo
        zdalam ,wiec uwazam troche inaczej nz obserwator.powodzenia
      • Gość: mała Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 19:27
        a lubicie co zdają za czwartym razem
        ja zdawałam w Lublinie
        powiem że nie było łatwo
        ale gratulacje :)))
        • Gość: linia frontu Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 19:32
          No to gratulacje!!!!!!!!!!!! Co się w ogóle nie chwalisz, tylko tak po kątach,
          cichutko... :(, wątek się zakłada i się wrzeszczy:)!
          Posiedzisz troszkę, to stwierdzisz, kto jest wart tego, żeby Cię lubić :)
          np. ja ;p
    • Gość: Karminka Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 19:33
      Ja w Szczecinie rowniez zdalam za 4 razem, ale zdalam :)
    • basia_11 Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) 16.01.07, 10:48
      Gość portalu: Tajemnicza napisał(a):

> Łuk idealnie, ruszanie na wzniesieniu również, 50 minut na mieście z drobnymi
      > błedami i 3 razy zgaśnięcie auta pomimo tego zdałam :) Powodzenia wszystkim i
      > tym zdającym w Szczecinie :)

GRATULACJE!

Powiedz mi proszę, czy trasa egzaminu jest taka jak ta pokazana na mapce na
      stronie szczecińskiego WORDa, czy egzaminatorzy jeżdżą gdzie chcą, w inne miejsca?

pozdrawiam
      Basia
    • patrycja.ros Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) 16.01.07, 17:48
      GRATULACJE!!!! i szerokiej drogi :)))
    • Gość: Tajemnicza Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 21:18
      Ja jezdzilam na egzaminie po uliczkach Niebuszewa. Nawet na zadnym rondzie nie
      bylam. Trafilam na bardzo sympatycznego Pana egzaminatora.
      • basia_11 Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) 18.01.07, 07:47

> Ja jezdzilam na egzaminie po uliczkach Niebuszewa. Nawet na zadnym rondzie nie
        > bylam. Trafilam na bardzo sympatycznego Pana egzaminatora.

Dzięki za odpowiedź:-)
        Czyli wszystko zalezy od egzaminatora... a słyszałaś od innych egzaminowanych,
        że jeżdżą do centrum Sz-na po tych wszystkich koszmarnych rondach (pardon -
        skrzyżowaniach z ruchem okrężnym:-) ?
        Ja nie mieszkam w Sz-nie tylko blisko 100 km dalej, jak zdam egzamin to nie
        prędko pojadę do Sz-na, najpierw będę jeździć po M-jach i okolicy (dzieci do
        szkoły, dojazd do pracy itp), ale zanim to będzie możliwie, muszę przeżyć
        Szczecin, niestety...

pozdrawiam serdecznie i raz jeszcze gratuluję
        Basia
    • Gość: Tajemnicza Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 19:17
      Teraz jak jezdzi sie 40 min. niestety podczas egzaminu mozesz pojechac do
      centrum miasta pl. Rodła, pl. Grunwaldzki, okolice Urzedu, Wały Chrobrego jest
      tam duzo uliczek jednokierunkowych i trzeba umiec sie ustawic na wlasciwym
      pasie. Co do ronda to wiadomo jak sie trzeba zachowac. Najgorzej jezdzi sie w
      godzinach szczytu chociaz ja w takich zdawalam i zdalam :) a co do
      egzaminatorow to trzeba miec troszke szczescia, aby trafic na odpowiedniego, z
      tego co slyszalam najgorzej trafic na kobiete. Kilku znajomych u niej wlasnie
      oblalo :/ Pozdrawiam :)
      • basia_11 Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) 21.01.07, 20:13

> Teraz jak jezdzi sie 40 min. niestety podczas egzaminu mozesz pojechac do
        > centrum miasta pl. Rodła, pl. Grunwaldzki, okolice Urzedu, Wały Chrobrego jest
        > tam duzo uliczek jednokierunkowych i trzeba umiec sie ustawic na wlasciwym
        > pasie.

Czyli można trafić wszędzie... a przez 5 czy 6 wyjazdów do Sz-na na jazdy po
        mieście mogę przejechać ulicami na które trafię na egzaminie ale nie muszę...

Co do ronda to wiadomo jak sie trzeba zachowac. Najgorzej jezdzi sie w
        > godzinach szczytu chociaz ja w takich zdawalam i zdalam :) a co do
        > egzaminatorow to trzeba miec troszke szczescia, aby trafic na odpowiedniego, z
        > tego co slyszalam najgorzej trafic na kobiete. Kilku znajomych u niej wlasnie
        > oblalo :/ Pozdrawiam :)

Też o niej słyszałam... może nie trafi:-) Okaże się za jakiś czas:-)

pozdrawiam serdecznie i dziękuję za odpowiedź
        Basia
        • Gość: ania Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 23:07
          ja zdalam w Szczcinie juz pare miesiecy temu i jezdzilam po Niebuszewie i po
          wszytskich rondach (grunwaldzki, sprzymierzonych) niestety... uratowalo mnie to
          ze byl maly ruch - sobota rano...
          wiem ze czesto jezdzi sie tez trasa kolo stoczni i przy walach chrobrego.
          • basia_11 Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) 23.01.07, 10:04
            Gość portalu: ania napisał(a):

> ja zdalam w Szczcinie juz pare miesiecy temu i jezdzilam po Niebuszewie i po
            > wszytskich rondach (grunwaldzki, sprzymierzonych) niestety... uratowalo mnie to
            >
            > ze byl maly ruch - sobota rano...

A czy przy zapisywaniu na egzamin można w jakiś delikatny sposób zasugerować
            dzień tygodnia na egzamin, czy trzeba brac co dają albo 'spadać'?

> wiem ze czesto jezdzi sie tez trasa kolo stoczni i przy walach chrobrego.

No nic, będzie co będzie... Sz-na nie znam właściwie wcale, czasem tu bywam - na
            zakupach, ale trudno to nazwać znajomością miasta. Jakoś przezyję i za którymś
            razem zdam - innej opcji nie ma:-)

pozdrawiam
            Basia
    • Gość: Tajemnicza Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 20:07
      Jasne, że można jak Ci jakiś dzien nie pasuje to "mile" Panie szukaja dalej
      pierwszego wolnego dnia ktory moze, a nie musi Tobie odpowiadac... Ja
      marudzilam duzo bo prawie zaden dzien mi nie pasowal, coz byly wazniejsze
      sprawy... ;)
      • basia_11 Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) 26.01.07, 09:06

> Jasne, że można jak Ci jakiś dzien nie pasuje to "mile" Panie szukaja dalej
        > pierwszego wolnego dnia ktory moze, a nie musi Tobie odpowiadac... Ja
        > marudzilam duzo bo prawie zaden dzien mi nie pasowal, coz byly wazniejsze
        > sprawy... ;)

Takie zołzy, że piszesz 'miłe' w cudzysłowie?

Dopiero zaczynam jazdy, więc zapisywanie na egzamin jeszcze przede mną, ale tez
        mnie czeka.
        Muszę zapytać mojego instruktora czy w szczecińskim WORDzie dopuszczalny jest
        egzamin łączony - na pierwsze podejście teoria i praktyka, czy na każdy trzeba
        osobno przyjeżdżać.
        Jak już będę się zapisywać i 'marudzić' z terminem, to o jaką porę zdawania
        warto zawalczyć - godziny poranne czy bardziej koło południa?
        Czy można mówić o jakiejś statystyce zdawalności w zależności od pory dnia czy
        to bez większego znaczenia?

pozdrawiam
        Basia
        • Gość: bena Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 09:30
          zawsze mozesz zdawac razem egz,ale jak ci sie noga powinie na teorii to dupka z
          jazdy
    • Gość: Tajemnicza Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 22:20
      Panie sa "mile" poniewaz wszystko co robia to bez usmiechu i z wielka łaską tak
      jak by za darmo to robily, a przeciez kazdy tam ladne pieniadze zostawia. Co do
      dnia to mi instruktor mowil rano w sobote, a jak nie to tez najlepiej poranne
      godziny. Najgorzej po 13 chociaz wtedy duzo aut jezdzi i wszystko wolniej
      idzie...
    • Gość: Tajemnicza Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 22:21
      Zapomnialam :P teorie i praktyke mozesz odrazu razem zdawac...
      • basia_11 Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) 01.02.07, 19:29

> Zapomnialam :P teorie i praktyke mozesz odrazu razem zdawac...

Dzięki za informację:-)

Dziś mam za sobą drugi wyjazd do Sz-na, było znacznie lepiej niż we wtorek,
        wtedy to zwłoki wróciły do domu a nie ja.
        Chyba zaczynam łapać o co w tym wszystkim chodzi:-) Wiadomo, dużo nauki przede
        mną, ale zaczynam widzieć szanse na sukces.
        Dziś spędziłam przerwę w jeżdżeniu - 2 godziny - w pracy u znajomej, w urzędzie
        marszałkowskim - z trzeciego piętra patrzyłyśmy na skrzyżowanie na Placu
        Rodła:-) Fajna sprawa takie obserwowanie i analizowanie dlaczego jadą tak a nie
        inaczej:-)

pozdrawiam
        Basia

• Gość: momek Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) IP: *.chello.pl 30.01.07, 13:20
      Ja tez w SZczecinie pierwszym razem ;-))).Myślałem ze bedzie stres ,a było bardzo spokojnie w czym duza zasługa egzaminatora. Pozdrawiam
      • Gość: :)) Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) IP: 62.69.202.* 01.02.07, 12:17
        Ja zdawalam w sobote o 12.15 laczony egzamin, kolo 13 wyjechalam na miasto- nie
        bylo zle, maly ruch, moze dlatego ze to sobota byla... mi instruktor tez
        polecal godzinny ranne, ale gdy Panie w WORDzie zaproponowaly mi dosyc odlegly
        termin to doszlam do wniosku ze jak mam zdac to niezaleznie o ktorej godzinie
        bede miala egzamin i wzielam ta 12.15 :D jak sie okazalo dobrze zrobilam :)
    • Gość: Kini Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 22:33
      img6.picsplace.to/img.php?file=img6/25/robdo.JPG RONDO
      • Gość: ania Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 23:16
        mysle ze to ma znaczenie o ktorej godzinie! i wydaje mi sie ze sobota rano to
        na tyle idealny termin ze mozna poczekac te dwa tygodnie dluzej. ja czekalam na
        moja sobote 6 tygodni ale bylo warto;)
        co najwazniejsze: w sobote nigdzie nie ma miejsca na koperte;)
        • basia_11 Re: ZDAŁAM w Szczecinie :) 10.04.07, 08:54
          Gość portalu: ania napisał(a):

> mysle ze to ma znaczenie o ktorej godzinie! i wydaje mi sie ze sobota rano to
          > na tyle idealny termin ze mozna poczekac te dwa tygodnie dluzej. ja czekalam na
          >
          > moja sobote 6 tygodni ale bylo warto;)
          > co najwazniejsze: w sobote nigdzie nie ma miejsca na koperte;)

Witaj:-)

Gdzie zdawałaś - w Szczecinie czy w jakimś innym mieście?

Ja będę zdawać w poniedziałek, pewnie koło 15ej, bo egzamin zaczyna się o
          13:30... zobaczymy, jakie będę miała zdanie o tej godzinie.

pozdrawiam
          Basia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka