Dodaj do ulubionych

egzaminator jako kierowca

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 19:10
Dziś w Bydgoszczy moja koleżanka była świadkiem jak egzaminator WORD złamał
kilka przepisów ruchu drogowego: przebiegł na czerwonym świetle przez tory
tramwajowe i jeden pas jezdni; wsiadł do zaparkowanego 0,5 metra za
sygnalizatorem świetlnym przy pasach samochodu; ponieważ samochody miały
właśnie czerwone światło, pan egzaminator objechał sygnalizator po chodniku i
wyjechał na pasy i pojechał dalej już (chyba) zgodnie z przepisami.
Świetnie - on ma być osobą, która dopuszcza innych do jazdy i sprawdza jak
znają i stosują przepisy drogowe??
Obserwuj wątek
    • Gość: jacek43 Re: egzaminator jako kierowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 03:23
      jej a co chłopak miał się męczyć ale masz problem myślisz że mało razy tak
      zrobisz gwarantuje ci że niezrobisz tak jeden raz ale wiele bardzo wiele wiem po
      własnym przykładnie
      • Gość: Honorata Re: egzaminator jako kierowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 19:39
        Jasne, przecież "wszyscy tak jeżdżą". Tylko najbardziej zdenerwował mnie fakt,
        że facet oblał moją koleżankę za nic, bo po prostu tak mu się chciało. Kazał jej
        tak długo jeździć i kilkakrotnie parkować aż w końcu zrobiła błąd i mógł ją
        oblać. I twierdził, że sam jeździ bezbłędnie. Chyba jednak nie?
        • Gość: egzek Re: egzaminator jako kierowca IP: *.chello.pl 11.02.07, 22:26
          dużo przypadku w Twojej relacji?! akurat ten sam egzaminator, który oblał Twoją
          koleżankę, "popisał" się przed Tobą takimi wybrykami? hmmm... oj chyba nie
          lubisz egzaminatorów i wszystko zrobisz aby inni mieli też złe zdanie o nich? a
          koleżanka oczywiście jechała idealnie tylko ten "zły" egzaminator się na nią
          uwziął? hmm... a może tak naprawdę uratował jej życie? jej i komuś innemu?
          ponieważ podczas egzaminu zauważył, ze nie moze jeszcze prowadzic pojazdu
          samodzielnie? ciekwe gdzie leży prawda? poza tym mam jedno pytanie? dlaczego
          miałby chciec ją oblać? jaki miałby mieć w tym interes?
          • Gość: EGZ Re: egzaminator jako kierowca IP: 80.48.178.* 13.02.07, 21:20
            a mojego szwagra brata syn to widział jak egzaminator sikał pod drzewem.Dajta
            spokój ludzie to som.
        • emkop Re: egzaminator jako kierowca 14.02.07, 05:43
          " Tylko najbardziej zdenerwował mnie fakt,
          że facet oblał moją koleżankę za nic "

heh.. a może gumę do żucia żuła i dlatego ;o)
          eh Honorcia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka