Dodaj do ulubionych

zdałam we Wrocku za 1 razem:) rada!!

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.03.07, 09:38
Nie było łatwo, bo egz. wywiózł mnie poza strefę. Radze więc poprosić swoich
instruktorów nie tylko o perfekcyjne oblatanie strefy (podstawa) ale i wyjazdy
dalej! Bo ja jechałam przerażona. Dobrze, że sie udało:)
Obserwuj wątek
    • u-kochana Re: zdałam we Wrocku za 1 razem:) rada!! 14.03.07, 10:30
      wow, gratuluję
      ja mam testy dopiero 28 marca
      ile czasu czekałaś na jazdę ??
      jak sie nazywał egzaminator? miły był ??
      • Gość: mała Re: zdałam we Wrocku za 1 razem:) rada!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 10:39
        Udało się ??? Czy nauczyłaś się jeździć ???
        • u-kochana DO MAŁA 14.03.07, 10:45
          wiesz co, mi też się wydaję, że teraz zdanie za 1 razem to jest niemal cud =)
          znając egzaminatorów..... =)
      • Gość: Melbe Re: zdałam we Wrocku za 1 razem:) rada!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.03.07, 11:25
        Na jazde czekałam 3 tygodnie, testy robiłam osobno. Egzaminator był miły,
        nazwisko jakos na N... ale nie pamietam. Co do kwestii czy się "nauczyłam" czy
        tylko mi się "udało" to odpowiadam, że jak na poczatkującego kierowce jeżdżę
        dobrze. Nauczyłam się. A udało się uniknąć systuacji, które zawsze na drodze
        mogą nas zaskoczyć i nie świadczy to o braku umiejętności. Wystarczy że jakiś
        pieszy wyskoczy Ci blisko auta. hamujesz, ale to i tak stresująca sytuacja która
        Cie rozprasza na reszte egzaminu. Po jeżdzie egzaminator powiedział, że jest
        bardzo zadowolony z tego jak jeżdże i że po wydaniu prawka dopiero zaczyna się
        prawdziwa nauka poruszania autem. Powiedział mi jakie błędy popełnilam ale i to
        że dobrze poradziłam sobie z wyjściem z nich.
        • u-kochana Re: zdałam we Wrocku za 1 razem:) rada!! 14.03.07, 11:30
          to fajnie, gratuluje ci. Ja się bardzo stresuje tym egzaminem, słyszałam ze egzaminatorzy są bezwzgldni a szczególnie te 2 baby. Byłam zisiaj we wrocku fajnie się jeżdziło bałam na strefach własnie. Pierwszą komende jaką miałaś?? zawracałaś ?? i jakie parkowanie robiłaś ??
          • Gość: Melbe Re: zdałam we Wrocku za 1 razem:) rada!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.03.07, 11:49
            rozumiem że nie jestes z Wro? Musisz jak najwięcej jeździc w strefie, trzeba
            miec sa oblatana na maxa, bez tego nie masz szans. jest tak pare miejsc i
            skrzyżowań, gdzie trzeba wiedzieć co zrobić. Ja wyjechałam w lewo w kierunku
            Klimasa, potem w lewo i na armii krajowej, zawracanie w pierwszym dozwolonym
            miejscu, parkowanie przodem, zawracanie miałam w slepej uliczce, banał, bo było
            bardzo szeroko. no a potem wywiózł mnie na Gajowicka i dalej, nawet nie wiem
            gdzie byłam, przecinałam Powstańców Ślaskich itp.
          • Gość: johny deep Re: zdałam we Wrocku za 1 razem:) rada!! IP: *.e-wro.net.pl 14.03.07, 14:10
            nie interesuj sie takimi pie..mi jak kto jest bezwzgledny itp. egzamin jest
            po to aby go zdac a nie emocjonowac sie przed nim.
            • u-kochana johny depp !! 14.03.07, 14:14
              a ty nie bądz taki do przodu bo sam pewnie poramitrzęsłes!!
              • Gość: boobs, to jest to Re: johny depp !! IP: *.aster.pl 14.03.07, 14:35
                Nie fikaj niepotrzebnie, jukochana, bo kto fika, się dofika. . .
                • u-kochana Re: johny depp !! 14.03.07, 14:48
                  ja do nikogo nie fikam- jonny depp ma jakiś problem!
                  i niech się nie interesuję czyimiś sprawami- czy się denerwuje czy nie!
              • Gość: johny deep Re: johny depp !! IP: *.e-wro.net.pl 14.03.07, 18:39
                ja chce dla Ciebie jak najlepiej. wg mnie spora czesc osob oblewa
                wlasnie przez nadmierny stres(zdalem za 1 razem a stres byl, fakt, bo bylem
                umowiony po egzamie a mnie wyciuckali i osoba ktora zdawala ostatnia na placu
                pojechala pierwsza na miasto :[ )
        • Gość: ada Re: zdałam we Wrocku za 1 razem:) rada!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 20:58
          chyba tego samego miałam-Nyczyński czy jakoś tak,taki starszy,śmieszny?też
          zdałam za pierwszym razem.a w jakiej szkole robiłaś kurs?
    • mola22 Re: zdałam we Wrocku za 1 razem:) rada!! 14.03.07, 15:53
      A gdzie robilas prawko i ile godzin wyjezdzilas? Jakies dodatki byly, czy tylko
      30h z kursu?
      • u-kochana Re: zdałam we Wrocku za 1 razem:) rada!! 14.03.07, 16:02
        ja jeszcze jestem w trakcie robienia i dopiero 10 h wyjeżdziłam. Jestem z Oleśnicy. Sam kurs i jeżdzenie, książke i testy sama sobie musiałam kupić (kto chciał). Ale ogólnie jest ok.
      • Gość: Melbe Re: zdałam we Wrocku za 1 razem:) rada!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.03.07, 16:07
        Robiłam w Mirażu (budynek IX LO), polecam szkołę. Wyjeździłam 32 h, 2 ostatnie
        wzięłam w przedzien egzaminu.
    • linia.frontu Re: zdałam we Wrocku za 1 razem:) rada!! 14.03.07, 16:45
      Gratuluję!
      • Gość: Melbe Re: zdałam we Wrocku za 1 razem:) rada!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.03.07, 08:38
        Dzięki:) teraz tylko czekam na odbiór dokumentu i w auto :) Dopiero teraz się
        zacznie:) Powodzenia wszystkim!
        • Gość: johny deep Re: zdałam we Wrocku za 1 razem:) rada!! IP: *.e-wro.net.pl 15.03.07, 09:45
          moje gratulacje!
          dodam tylko, ze na stronie cpdpub.pwpw.pl/apps/PJ.aspx
          mozna sprawdzic gdzie znajduja sie zlozone dokumenty lub gotowe
          prawko ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka