IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 10:02
Chciałam was poprosić byście trzymali za mnie kciuki... To mój ostatni
egzamion jeżeli i tym razem sie nie uda to już sobie odpuszczam. Za kilka
godzin na Bemowie bede walczyc o ... sama nie wiem co.... chyba tylko o to by
przejechac przyzwoicie trase. Niezależnie od wyniku chciałabym żeby juz było
po. Trzymać kciuki...!
Obserwuj wątek
    • Gość: natalia Re: egzamin IP: *.aster.pl 22.03.07, 10:11
      Nawet jeśli coś by poszło nie tak to nigdy ale to przenigdy sie nie poddawaj,
      pomyśl ile to kosztowalo i pieniędzy i czasu i nerwow. W koncu każdy musi zdać.
      Ja trzymam kciuki baaaardzo mocno.Uwierz , że potrafisz.
    • martaqba Re: egzamin 22.03.07, 10:11
      POWODZONKA !!! Trzymam kciuki, na pewno będzie dobrze :-)))) !!!!
    • basia_11 Re: egzamin 22.03.07, 10:29
      Gość portalu: nie mam juz siły.. napisał(a):

> Chciałam was poprosić byście trzymali za mnie kciuki... To mój ostatni
      > egzamion jeżeli i tym razem sie nie uda to już sobie odpuszczam.

Nawet tak nie myśl!!!
      Trzymam kciuki, żebyś za kilka godzin napisała tu, że zdałaś, ale gdyby coś nie
      poszło, to też nie będzie to koniec świata.
      Który raz podchodzisz do egzaminu, że takie zniechęcenie Cię dopadło?

pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki!!!
      Basia
    • Gość: slonko Re: egzamin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 10:30
      Nawet nie mysl o tym aby sie poddawać!!! Nie wiem, który raz zdajesz, ale
      powiem ci, ze nie warto rezygnowac. Ja też w pewnym momencie miałam ogromny
      kryzys. Odpuściłam na 2 miesiace i poszłam znowu. Teraz radosnie smigam autem.
      Naprawde warto powalczyc - chociazby dla sadysfakcji, ze nie dałas sie złamac :)
      Bede trzymac kciuki. Pozdrawiam
      • Gość: nie mam juz siły.. Re: egzamin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 10:44
        no podchodze teraz 5 raz, ale nie to jest istotne najsmieszniejsze jest to ze
        za kazdym razem wyjezdzalam z placu bez problemów( wszystko pieknie za kazdym
        razem ) i za kazdym razem pod koniec w ostatnioch minutach egzaminu albo juz
        jak wróciłam pod word zostałam oblana... tu nawet nie chodzi o to nie wierze w
        swoje siły bo wiem ze potrafie jezdzic ( do tej pory zdawałam na odlewniczej-
        czułam sie tam pewnie moze zbyt pewnie) teraz przeniosłam na bemowo papiery (ze
        wzgledu na czas oczekiwan) w sumie nie znam tych terenów wiec troche sie boje
        chodz wiem ze w sumie potrafie jezdzic- a to powinno być chyba sprawdzane a nie
        pamieciowa jazda...
        • basik666 Re: egzamin 22.03.07, 12:30
          trzymam kciuki, ja mam moje pierwsze podejscie jutro.
        • Gość: kaska Re: egzamin IP: *.kolornet.pl 22.03.07, 15:40
          Wiem co czujesz:/ mam to samo.Za każdym razem wracałam do osrodka i nagle kubeł
          zimnej wody, ze nie zdałam, totalny szok, nawet sie wtedy nie slucha co niby zle
          zrobilam a potem sie okazuje, ze zazwyczaj są to bzdety, ktore mogli by sobie
          juz darowac a nie oblewac bez opamietania.Ja jestem tak wsciekla na tych durnych
          egzaminatorow, na ich falszywosc, ze jak ich widze, to mi sie nie dobrze
          robi.Ostatnim razem, to od poczatku gosciu chcial mnie olac i szukal sposobu, za
          kazdym razem jak jechalismy i mowil mi, ze jak zrobie cos tak albo tak to koniec
          egzaminu, no idiota jakis...jedziesz i czujesz takie napiecie a to nie tak
          powinno wygladac by sie przescigac w tym kto ilu obleje, bo dla mnie tak to
          wlasnie sie kreci.Umiejetnosci w calym tym zdawnaniu to moze 10% a cala reszta
          to fuks, dobry humor egzaminatora i sama nie wiem co jeszcze nimi kieruje, ze
          tak sie znecaja psychicznie.Uwazam, ze przesadzaja i tyle.Ja rozumiem, ze trzeba
          robic selekcje i nie dawac kazdemu bo nie wszyscy sie moga nadawac ale wlasnie
          egzaminator powinien to wylapac, powinien miec to coś by wyczuć czy ma przed
          sobą dobrego potencjalnego kierowce czy nie, a oni nie kieruja sie takimi
          zasadami, oblewaja dla samej zasady oblewania i tyle aby jak najwiecej kasy
          zarobic dla Worda, moze dostaja jakies premie od tego....chamstwo i tyle!!
        • patrycja.ros Re: egzamin 22.03.07, 17:54
          Ja też trzymam mocno - wiem i rozumiem ten ból!!! Daj znać jak Ci poszło na
          nowym terenie!!!!
    • linia.frontu Re: egzamin 22.03.07, 15:42
      Już trzymam! Taki sukces będzie smakował pięć razy bardziej, a jeśli się nie
      uda, sześć razy bardziej, może siedem... i dlatego wbrew wszystkiemu warto,
      wbrew temu całemu gadaniu. Piszesz, że jeździsz dobrze, a ja nie mam powodu, by
      Ci nie wierzyć. Więc nie marnuj tego. Napisz, jak Ci poszło!
      • Gość: ł Re: egzamin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 19:09
      • Gość: już nie mam siły Re: egzamin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 19:10
        ZDAŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BOZE
        KOCHANY TO PRAWDA !!! NAPRAWDE NADSZEDŁ TEN DZIEŃ!!!!!!!
        • Gość: Lola Re: egzamin IP: *.w86-196.abo.wanadoo.fr 22.03.07, 19:14
          :))))) widzisz:)
          • linia.frontu Re: egzamin 22.03.07, 19:47
            GRAAAAATULAAAACJEEE!!!!, Kierowco!!! Widzisz, a jednak:D
        • basia_11 Re: egzamin 22.03.07, 19:52
          Gość portalu: już nie mam siły napisał(a):

> ZDAŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BOZE
          > KOCHANY TO PRAWDA !!! NAPRAWDE NADSZEDŁ TEN DZIEŃ!!!!!!!

G R A T U L U J Ę!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zaglądałam co chwilę na forum w oczekiwaniu wieści od Ciebie:-) Bardzo się
          cieszę, że się udało. Twój sukces i innych osób, które zdały po kilku nieudanych
          podejściach to zastrzyk wiary dla wszystkich, którzy czekają na kolejne podejścia.

Bardzo się cieszę z Twojego sukcesu i jeszcze raz gratuluję!!!
          Basia
          • Gość: nie mam juz siły.. Re: egzamin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 19:54
            no tak wszystko pieknie ale co teraz na jakiej stronie mam sprawdzac czy
            przyjeto wniosek i czy moje dokumenty juz sa mógłby ktoś mi linka podac?
        • patrycja.ros Re: egzamin 23.03.07, 14:12
          GRATULACJE !!!!! wielkie !!!!witaj w gronie szczęśliwców i powodzenia na drodze
          :))))))))))))
        • Gość: natalia Re: egzamin IP: *.aster.pl 23.03.07, 14:23
          Bardzo Ci gratuluję, ja też za piątym razem zdałam.
    • Gość: Malti Re: egzamin IP: *.acn.waw.pl 22.03.07, 20:02
      Gratuluje serdecznie!;)) i bardzo prosze link:

cpdpub.pwpw.pl/apps/PJ.aspx
      • Gość: nie mam juz siły Re: egzamin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 20:05
        dzięki bardzo :*
        • Gość: kasia Re: egzamin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 14:59
          gratulacje!!!! ja niestety w tym samym czasie poległam w boju!
          • Gość: magda Re: egzamin IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.03.07, 20:13
            gratuluję bardzo, bardzo!!!!
            Mnie właśnie dopadł dołek i zniechęcenie do tych egzaminów.
            We wtorek będę zdawać trzeci raz. Ma wielkiego stracha czy wogóle wyjadę z
            placu, no ale nie będę ci truć ciesz się swoim zwycięstwem. pozdrowionka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka