Dodaj do ulubionych

Dobre i złe OSK-Kraków

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 15:48
Które krakowskie szkoły jazd polecacie,a które Waszym zdaniem są do bani?
Obserwuj wątek
    • linia.frontu Tu coś znalazłam:) 28.03.07, 17:14
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=57884284&a=57884284
      • Gość: Łuczek Re: Tu coś znalazłam:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 17:25
        Dziekuje.Ale chodziło mi także o szkoły z których jesteście niezadowoleni
        tzn.których nie polecacie.
      • linia.frontu I jeszcze jedno:) 28.03.07, 17:39
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=57884284&a=58681496
        Nie ma sprawy:)
        Nie jestem z Krakowa i tylko tak mogę Ci coś podpowiedzieć, a Krakowianie - mam
        nadzieję, wątek pociągną:)
        • Gość: Łuczek Re: I jeszcze jedno:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 18:34
          Ja też mam taką nadzieje :) Bo to sa statystyki,a mi chodzi o konkretne opinie
          kursantów.Pozdrawiam.
    • Gość: gosia Re: Dobre i złe OSK-Kraków IP: *.centertel.pl 15.05.07, 13:22
      EDEX najlepszy
    • tupasia Formuła NIE!!! Orzeł TAK! 15.05.07, 13:51
      Zdecydowanie zła FORMUŁA przy Mogilskim. Ostrzegalo mnie przed nią kilka osób.
      Na stronie i reklamówkach obiecują kurs na Aveo, przy czym nie maja ani
      jednego, jazdy na Punto i Kalosach (to akurat to samo co Aveo, ale po co
      kłamią) Na jazdy czeka się nawet do kilku tygodni, mała liczba instruktorów.
      Jednym słowem można sobie tylko nerwy zszargać, nie dajcie się złapac!

Ja trafiłam do Orła i na razie jest super! Najpierw robi się teorię, potem
      około 3 tygodni czeka na jazdy, ale za to jeździcie ile chcecie - ja np jeżdżę
      codziennie - fajni wykładowcy i instruktorzy - sympatyczne Panie w biurze,
      gotowe i chętne do pomocy. Póki co naprawdę super - nie sądzę, żeby coś się w
      tym temacie zmieniło :)
      • Gość: Łuczek Re: Formuła NIE!!! Orzeł TAK! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 16:39
        A wiesz moze cos na temat luzu?Bsk luz czy cos takiego?
        • tupasia Re: Formuła NIE!!! Orzeł TAK! 15.05.07, 21:20
          Oj nie mam pojęcia :/ Widzę dużo "L" z Luzu, ale nic nie wiem na ich temat.

Jaj robiłam rozpoznanie przed kursem to kilka osób ostrzegało mnie przed
          Formułą i wiele poleciło mi tego Orła, nie chciało mi się szukać niewiadomo
          gdzie, dlatego zdałam się na zdanie znajomych i jestem naprawde zadowolona :)
    • Gość: lalka Re: Dobre i złe OSK-Kraków IP: *.kolornet.pl 15.05.07, 17:28
      Ja odradzam Jume na Kalwaryjskiej.Skonczylam tam kurs ale jazdy musialam wykupić
      w innej szkole bo czułam się cholernie niedouczona.Dopiero po zmianie
      instruktora wyszło jak ucza instruktorzy w Jumie:/Odradzam!
      • Gość: Justyna Re: Dobre i złe OSK-Kraków IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.07, 15:02
        Tez uczyłam sie w Jumie i w przeciwieństwie do ciebie mam o nich bardzo dobre
        zdanie:)Jeździłam z Pania Agatka i z Panem Sebastianem i jedno co mogę
        powiedzieć to to, ze nauczyli mnie jeździć:)
        Przed egzaminem wzięłam sobie dodatkowe 4 jazdy ale to dlatego, ze chciałam
        sobie wszystko na bieżąco poprzypominać i utrwalić.

Ja polecam Jume:)

Ps. pozdrawiam Sebastiana i Agatkę:)
    • Gość: ola Re: Dobre i złe OSK-Kraków IP: *.fdk.airbites.pl 15.05.07, 19:50
      polecam Pana Mariana z Auto-Steru na Grzegorzckiej 17
    • Gość: aga Re: Dobre i złe OSK-Kraków IP: *.chello.pl 21.05.07, 21:03
      Bardzo polecam LOKa. A najgorsze sa chyba te najmniejsze firmy, gdzie maja jedno czy 2 auta i trzymaja ludzi godzinami na placu,zamiast jezdzic po miescie, zeby nie zwiekszac tak bardzo przebiegu, powaga!
    • Gość: jan Re: Dobre i złe OSK-Kraków IP: *.asta-net.com.pl 21.05.07, 21:18
      Zapraszam www.obozmotoryzacyjny.boo.pl
    • Gość: Janko Re: Dobre i złe OSK-Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 22:33
      Ja chwalę sobie bardzo szkołę Orzeł, kończę tu kurs i jestem zadowolony z
      wyboru szkoły:)
      • nora344 Re: Dobre i złe OSK-Kraków 11.06.07, 22:38
        Tez polecam Orla. Skonczylam tam kurs. Fachowi instruktorzy. Godziny wyjezdzone
        co do minuty bez zadnej prywaty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka