Gość: Zielu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 10:58 to już jutro po raz pierwszy stane przed egzaminem praktycznm (odlewnicza) he mam nadzieje że zadam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linia.frontu Re: to już jutro 19.04.07, 11:26 No to chłopie powodzenia życzę!!! I żebyś trafił na Pana Mołodzińskiego, wiem, że to nieładnie tak po nazwisku, ale wyrażam się o nim w samych superlatywach! :) Koniecznie zdaj relację!!! I napisz, którędy jechałeś!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: to już jutro 19.04.07, 11:36 W zasadzie nie wiem, czy chłopie, być może, że końcówka fleksyjna mnie zmyliła. W każdym razie powodzenia!!!! Wcale nie jest tak przerażająco!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egzaminatorex Re: to już jutro IP: *.chello.pl 19.04.07, 12:45 To jeszcze nie zmienili nazwy na O_b_lewnicza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: to już jutro IP: *.aster.pl 19.04.07, 12:51 Jak ktoś jest dobry i przyzwoicie przygotowany, to nie obleje. Lewusy zawsze powinny się bac, no chyba, że miniskirt na dupę założą i egzaminatorów będą nęcić, to może coś wynęci i taka sie prześlizgnie. Odpowiedz Link Zgłoś