Gość: BoGdan IP: *.101.192.213.cable.satra.pl 23.04.07, 20:29 witam. za 2 tygodnie w poniedzialek zdaje 1szy egzamin na prawo jazdy (gdańsk orunia). chętnie przeczytałbym jakieś opinie, sugestie porady nt. zdawania tam. wszystkim z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: Gdansk - Orunia IP: *.acn.waw.pl 23.04.07, 20:44 www.prawojazdy.com.pl/forum/viewtopic.php?t=8252 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BoGdan Re: Gdansk - Orunia IP: *.101.192.213.cable.satra.pl 23.04.07, 20:53 dzieki. widzialem to juz. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka2250 Re: Gdansk - Orunia 23.04.07, 21:29 to poczekaj :) ja zdaje 25 tez w Gdansku :) napewno cosik napisze dzis przypominam sobie testy:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzastina Re: Gdansk - Orunia IP: *.171.49.130.crowley.pl 24.04.07, 08:18 Ja zdawałam wczoraj w Gdańsku i w końcu zdałam co prawda za 4 razem ale zdałam :) Pierwsze 3 razy oblałam na placu a wczoraj udało mi się wyjechać na miasto no i zdałam po 40 min. jazdy. Jeszcze nie mogę w to uwierzyć :) grunt to opanować nerwy, ja tak zrobiłam i się udało Powodzenia Ci życzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slonko Re: Gdansk - Orunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 17:51 Przede wszystkim w porównianiu z Gdynia to PORD w Gdansku to szczyt luksusu :)- mam tu na myśli "poczekalnie" oraz fakt zadaszenia i oświetlenia pasów ruchu. Jeśli chodzi o egzaminatorów to warto uwazac na obie Panie egzaminatorki :) Są raczej wymagające, ale wiem, ze można u nich zdac:) Egzaminatorzy generalnie wymagający, ale mnie na szczescie trafili sie zawsze bardzo uprzejmi. Niestety nie pamiętam nazwiska egzaminatora, u którego zdałam, ale jest to pan w średnim wieku, lekko służbista, ale sympatyczny. No i ma łatwa trase. W ogóle sie z nim nie jeździ po zabójczych jednokierunkowych na Oruni :) Generalnie w PODR jest ok - tylko ta zabójczo stresujaca atmosfera :) nakrecana przez osoby zdające. Pozdrawiam i zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś