Dodaj do ulubionych

Jak się zdaje w Katowicach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 10:44
Cześć mam pytanko bo pierwszy raz zdaje czy jest trudno zdać ?pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Łukasz Re: Jak się zdaje w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.07, 14:16
      witaj. jak potrawisz smigac autkiem dobrze to zdasz za 1 razem. jak masz cos
      na sumieniu lub czegos nie jestes pewna no to..amba...ja zdawałem tez w
      katowicach no i zdałem za 1 razem jako jedyny z chyba 9 ludzi..musisz tez
      trefic na dobrego egzaminatora..
      • Gość: jojo Re: Jak się zdaje w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.07, 14:23
        Chyba sie nie zdaje bo kolega nie zdał i teraz zdaje w Dąbrowie :)
      • Gość: czuczi Re: Jak się zdaje w Katowicach IP: *.171.152.101.crowley.pl 02.05.07, 20:37
        Ja zadawałam w Katowicach i oblałam.Teraz przeniosłam dokumenty do Dąbrowy i
        tam będę walczyła.Zobaczymy co z tego wyjdzie.
    • Gość: kier Re: Jak się zdaje w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 15:01
      Średnia ilość podchodzenia do egzaminów w Katowicach to ok 7 razy.
      I nie ma to znaczenia czy jeżdzi się dobrze czy nie. Oblewają za każdą pierdołę,
      trzeba być Kubicą żeby zdać, a po nawet 50 h spędzonych za kierownicą nie ma się
      aż takich umiejętności. Trzeba uzbroić się w cierpliwośći gruby portfel na
      opłacenie każdego egzaminu i dodatkowych lekcji.
      Zdaję w poniedziałaek w Katowicach "dopiero" 4 raz. Robię to po raz ostatni i
      przenoszę się do innego miasta. Mam ich w nosie
      • kosa_kat Re: Jak się zdaje w Katowicach 07.05.07, 12:07
        Też zdawałem dziś w Katosach 4 raz i udało się, ale jakby egzaminator chciał
        mnie oblać to miał kilka powodów ale pewnośc mego zachowanie i spokój mnie
        uratowały pozatym stwierdzam że 3 poprzednie porażki na mieście były zupełnie
        uzasadnione ale w chwili ogłoszenia wyniku też uważałem że jest niesłuszny ale
        jak spokojnie o tym pomyślałem i przeanalizowałem swoje zachowanie to uważam że
        oblanioe mnie było całkowicie zasadne - nie jest do końca do sprawa
        egzaminatorów ale durnowatych przepisów - jakie są egaminy u zachodnich
        sąsiadów nie mówiąc już o USA.
        • Gość: JOJO Re: Jak się zdaje w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 12:00
          CZUCZI mam nadzieje źe zdasz ja zdałam w Dąbrowie :)
          • Gość: czuczi do JoJo IP: *.171.152.101.crowley.pl 08.05.07, 18:48
            Dzięki JoJo.Grtuluję zdanego egzaminu.Kiedy zdawałaś?Opisz swój egzamin i
            napisz za którym razem udało Ci się zdać.Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka