Gość: Kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 10:44 Cześć mam pytanko bo pierwszy raz zdaje czy jest trudno zdać ?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Łukasz Re: Jak się zdaje w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.07, 14:16 witaj. jak potrawisz smigac autkiem dobrze to zdasz za 1 razem. jak masz cos na sumieniu lub czegos nie jestes pewna no to..amba...ja zdawałem tez w katowicach no i zdałem za 1 razem jako jedyny z chyba 9 ludzi..musisz tez trefic na dobrego egzaminatora.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Jak się zdaje w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.07, 14:23 Chyba sie nie zdaje bo kolega nie zdał i teraz zdaje w Dąbrowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czuczi Re: Jak się zdaje w Katowicach IP: *.171.152.101.crowley.pl 02.05.07, 20:37 Ja zadawałam w Katowicach i oblałam.Teraz przeniosłam dokumenty do Dąbrowy i tam będę walczyła.Zobaczymy co z tego wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kier Re: Jak się zdaje w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 15:01 Średnia ilość podchodzenia do egzaminów w Katowicach to ok 7 razy. I nie ma to znaczenia czy jeżdzi się dobrze czy nie. Oblewają za każdą pierdołę, trzeba być Kubicą żeby zdać, a po nawet 50 h spędzonych za kierownicą nie ma się aż takich umiejętności. Trzeba uzbroić się w cierpliwośći gruby portfel na opłacenie każdego egzaminu i dodatkowych lekcji. Zdaję w poniedziałaek w Katowicach "dopiero" 4 raz. Robię to po raz ostatni i przenoszę się do innego miasta. Mam ich w nosie Odpowiedz Link Zgłoś
kosa_kat Re: Jak się zdaje w Katowicach 07.05.07, 12:07 Też zdawałem dziś w Katosach 4 raz i udało się, ale jakby egzaminator chciał mnie oblać to miał kilka powodów ale pewnośc mego zachowanie i spokój mnie uratowały pozatym stwierdzam że 3 poprzednie porażki na mieście były zupełnie uzasadnione ale w chwili ogłoszenia wyniku też uważałem że jest niesłuszny ale jak spokojnie o tym pomyślałem i przeanalizowałem swoje zachowanie to uważam że oblanioe mnie było całkowicie zasadne - nie jest do końca do sprawa egzaminatorów ale durnowatych przepisów - jakie są egaminy u zachodnich sąsiadów nie mówiąc już o USA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOJO Re: Jak się zdaje w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 12:00 CZUCZI mam nadzieje źe zdasz ja zdałam w Dąbrowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czuczi do JoJo IP: *.171.152.101.crowley.pl 08.05.07, 18:48 Dzięki JoJo.Grtuluję zdanego egzaminu.Kiedy zdawałaś?Opisz swój egzamin i napisz za którym razem udało Ci się zdać.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś