Dodaj do ulubionych

prawko w Warszawce

IP: *.chello.pl 05.05.07, 16:01
Gdzie najlepiej zapisać się na kurs kat.B w W-wie? Czy ktoś coś wie o Imola
albo Autojar? Z góry dziękuję za opinie i rady!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaśka Re: prawko w Warszawce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 16:26
      Autojaru nie polecam, brałam tam doszkalające i instruktorzy jakoś tak mało
      czasu mieli jna to uczenie mnie i w sumie mało z tych jazd wyniosłam zwłaszcza,
      że rzadko byliśmy w okolicach WORDa.
      • Gość: adrian Re: prawko w Warszawce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 16:54
        polecam sarbo na bemowie
        www.sarbo.pl/
    • 4mikka Re: prawko w Warszawce 05.05.07, 22:30
      Witaj, ja właśnie skończyłam kurs w MDK (Żoliborz). Polecam teorię (wspaniale
      prowadzi ją Pan Sławek), a co do praktyki... to zależy na jakiego instruktora
      trafisz. Ja wybierając szkołę kierowałam się: opinią (z Internetu i od
      znajomych), ceną (okazuje się, że tańsza szkoła nie znaczy lepsza, znam
      przypadek, w której nie chcieli dać kursantce zaświadczenia mimo zrobienia
      wszystkich opłat i wyjeżdżenia godzin) oraz jej położeniem - jak najbliżej
      ośrodka WORD-u (cóż, dojazd zajmował mi ok.godziny). Wejdź sobie na stronę
      mdk.pl i poczytaj księgę gości.
      Jedno co wiem, to muszę wykupić dodatkowe godziny przed egzaminem praktycznym i
      liczyć na łut szczęścia.

PS: Kumpela robiła kurs w Imoli, też zadowolona z teorii, lecz trafiła na
      kiepskiego instruktora... zdała dopiero za 4-tym razem (mogła zdać już za 3-
      cim, ale stres ją "zjadł").
      • Gość: AgaBa Re: prawko w Warszawce IP: *.chello.pl 05.05.07, 23:30
        Dzięki! :-)
        • linia.frontu Ja wiem, gdzie najlepiej, ja wiem!!! :D 06.05.07, 01:53
          Ale nie powiem! ;P
          • Gość: AgaBa Re: Ja wiem, gdzie najlepiej, ja wiem!!! :D IP: *.chello.pl 06.05.07, 10:11
            Cóż za życzliwy optymista! ;)
            Pozdrówki anyway... :)
            • linia.frontu Re: Ja wiem, gdzie najlepiej, ja wiem!!! :D 06.05.07, 11:10
              Aguś, życzliwy, jak najbardziej życzliwy, tylko cholera nie mogę! Instruktor by
              mnie ustrzelił po tym, ilr tu o nim nawypisywałam, zresztą unikam tak
              rozpaczliwie jawnego spamu;p, peanię sobie anonimowo. Mogę na privie:).
              I pesymista:D
              • linia.frontu Re: Ja wiem, gdzie najlepiej, ja wiem!!! :D 06.05.07, 11:51
                Do Imoli się zraziłam poprzez forum:), moim zdaniem najlepiej zasięgnąć opinii
                u źródeł, tzn. kursantów, tak też swego czasu zrobiłam z Autojarem i wypytałam
                mojego brata, który tam robił prawko i ani szczególnie tej szkoły nie chwalił,
                ani nie wyklinał, ale ze sposobu, w jaki to prawko u niego przebiega, ja
                osobiście zrezygnowałam. Miało być szybko, jeździł praktycznie dzień w dzień po
                kilka godzin, nie wiem, ile dokładnie, ale chyba się zbyt wiele nie nauczył,
                sądząc po rozciągłości tego jego prawka. Jak się z nim ustawię, to się go
                jeszcze razdokładnie wypytam, i wtedy Ci napiszę, a poszedł tam, bo na jego
                osiedlu wszyscy tam robili, ten argument jakoś mnie nie przekonał:).
                • Gość: j. dobra szkoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 17:11
                  zajrzyj tu, bo mi się nie chce drugi raz pisać tego samego;)
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=60519540&v=2&s=0
    • Gość: ewelq Re: prawko w Warszawce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 12:59
      Ja zapisałam sie do niedawno otwartej w centrum Wawy szkoły "YETI" i narazie
      mam pozytywne wrażenia:)
    • kawa38 Re: prawko w Warszawce 09.05.07, 13:58
      Nie wybieraj Imola ja tam teraz wykupiłam dodatkowe jazdy najpierw jeżdziłam z
      panią Agnieszką beznadziejna,a potem polecili mi pana Arka od miesiaca nie moge
      się z nim umówić bo ciągle mu cos wypada nie odbiera tel.ani nie odpowiada na
      sms jestem cierpliwa,gdyby mi nie została tylko jedna godz dodatkowa to odrazu
      bym zmieniła szkołę
      • Gość: mapa Re: prawko w Warszawce IP: *.aster.pl 09.05.07, 14:56
        Ja wręcz przeciwnie Imolę jak najbardziej polecam:))) Teoria szybki kurs i
        egzamin wewnętrzny zdany bez problemu, a jazdy mam z Arkiem M. i jestem bardzo
        zadowolona.
        Cóż, zgadzam się z opinią, że wszystko zależy od instruktora, a w każdej szkole
        są dobrzy i źli. Ja swojego mam z polecenia i nie żałuję. Cennym źródłem
        informacji jest Grono:)
        • Gość: Aga D. Re: prawko w Warszawce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 14:09
          Ja również polecam IMOLĘ i Arka M.
          Niestety wszyscy polecają Arka M., a doba ma tylko 24 godziny...
          więc możecie mieć problemy z umówieniem się, ale myślę, że warto
          poczekać. Pracowity i sympatyczny człowiek, czyje się, że robi to z
          pasją i chce nauczyć, nawet takie antytalenty, jak ja.
          I ta Jego niesamowita cierpliwość...

• Gość: Ania Re: prawko w Warszawce IP: *.acn.waw.pl 25.09.07, 16:30
      W Imoli na Ursynowie polecam ci Grzegorza Szermińskiego,cierpliwy i
      opanowany,zna wszystkie trasy egzaminacyjne.Ja zdalam za pierwszym
      podejściem.Cały kurs był na wysokim poziomie a co najważniejsze
      szybko go zakończyłam.

• Gość: . ip spamerze, trollu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 18:38
        :)))))))))))
    • wymagajaca1 Polecam Imolę! 25.09.07, 19:16
      Z czystym sumieniem polecam Imolę.Profesjonalne podejście i co
      najważniejsze krótkie odstępy między jazdami.Polecam Piotra Kupczyka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka