Gość: AgaBa IP: *.chello.pl 05.05.07, 16:01 Gdzie najlepiej zapisać się na kurs kat.B w W-wie? Czy ktoś coś wie o Imola albo Autojar? Z góry dziękuję za opinie i rady! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaśka Re: prawko w Warszawce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 16:26 Autojaru nie polecam, brałam tam doszkalające i instruktorzy jakoś tak mało czasu mieli jna to uczenie mnie i w sumie mało z tych jazd wyniosłam zwłaszcza, że rzadko byliśmy w okolicach WORDa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian Re: prawko w Warszawce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 16:54 polecam sarbo na bemowie www.sarbo.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
4mikka Re: prawko w Warszawce 05.05.07, 22:30 Witaj, ja właśnie skończyłam kurs w MDK (Żoliborz). Polecam teorię (wspaniale prowadzi ją Pan Sławek), a co do praktyki... to zależy na jakiego instruktora trafisz. Ja wybierając szkołę kierowałam się: opinią (z Internetu i od znajomych), ceną (okazuje się, że tańsza szkoła nie znaczy lepsza, znam przypadek, w której nie chcieli dać kursantce zaświadczenia mimo zrobienia wszystkich opłat i wyjeżdżenia godzin) oraz jej położeniem - jak najbliżej ośrodka WORD-u (cóż, dojazd zajmował mi ok.godziny). Wejdź sobie na stronę mdk.pl i poczytaj księgę gości. Jedno co wiem, to muszę wykupić dodatkowe godziny przed egzaminem praktycznym i liczyć na łut szczęścia. PS: Kumpela robiła kurs w Imoli, też zadowolona z teorii, lecz trafiła na kiepskiego instruktora... zdała dopiero za 4-tym razem (mogła zdać już za 3- cim, ale stres ją "zjadł"). Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Ja wiem, gdzie najlepiej, ja wiem!!! :D 06.05.07, 01:53 Ale nie powiem! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaBa Re: Ja wiem, gdzie najlepiej, ja wiem!!! :D IP: *.chello.pl 06.05.07, 10:11 Cóż za życzliwy optymista! ;) Pozdrówki anyway... :) Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: Ja wiem, gdzie najlepiej, ja wiem!!! :D 06.05.07, 11:10 Aguś, życzliwy, jak najbardziej życzliwy, tylko cholera nie mogę! Instruktor by mnie ustrzelił po tym, ilr tu o nim nawypisywałam, zresztą unikam tak rozpaczliwie jawnego spamu;p, peanię sobie anonimowo. Mogę na privie:). I pesymista:D Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: Ja wiem, gdzie najlepiej, ja wiem!!! :D 06.05.07, 11:51 Do Imoli się zraziłam poprzez forum:), moim zdaniem najlepiej zasięgnąć opinii u źródeł, tzn. kursantów, tak też swego czasu zrobiłam z Autojarem i wypytałam mojego brata, który tam robił prawko i ani szczególnie tej szkoły nie chwalił, ani nie wyklinał, ale ze sposobu, w jaki to prawko u niego przebiega, ja osobiście zrezygnowałam. Miało być szybko, jeździł praktycznie dzień w dzień po kilka godzin, nie wiem, ile dokładnie, ale chyba się zbyt wiele nie nauczył, sądząc po rozciągłości tego jego prawka. Jak się z nim ustawię, to się go jeszcze razdokładnie wypytam, i wtedy Ci napiszę, a poszedł tam, bo na jego osiedlu wszyscy tam robili, ten argument jakoś mnie nie przekonał:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j. dobra szkoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 17:11 zajrzyj tu, bo mi się nie chce drugi raz pisać tego samego;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=60519540&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelq Re: prawko w Warszawce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 12:59 Ja zapisałam sie do niedawno otwartej w centrum Wawy szkoły "YETI" i narazie mam pozytywne wrażenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa38 Re: prawko w Warszawce 09.05.07, 13:58 Nie wybieraj Imola ja tam teraz wykupiłam dodatkowe jazdy najpierw jeżdziłam z panią Agnieszką beznadziejna,a potem polecili mi pana Arka od miesiaca nie moge się z nim umówić bo ciągle mu cos wypada nie odbiera tel.ani nie odpowiada na sms jestem cierpliwa,gdyby mi nie została tylko jedna godz dodatkowa to odrazu bym zmieniła szkołę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mapa Re: prawko w Warszawce IP: *.aster.pl 09.05.07, 14:56 Ja wręcz przeciwnie Imolę jak najbardziej polecam:))) Teoria szybki kurs i egzamin wewnętrzny zdany bez problemu, a jazdy mam z Arkiem M. i jestem bardzo zadowolona. Cóż, zgadzam się z opinią, że wszystko zależy od instruktora, a w każdej szkole są dobrzy i źli. Ja swojego mam z polecenia i nie żałuję. Cennym źródłem informacji jest Grono:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga D. Re: prawko w Warszawce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 14:09 Ja również polecam IMOLĘ i Arka M. Niestety wszyscy polecają Arka M., a doba ma tylko 24 godziny... więc możecie mieć problemy z umówieniem się, ale myślę, że warto poczekać. Pracowity i sympatyczny człowiek, czyje się, że robi to z pasją i chce nauczyć, nawet takie antytalenty, jak ja. I ta Jego niesamowita cierpliwość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: prawko w Warszawce IP: *.acn.waw.pl 25.09.07, 16:30 W Imoli na Ursynowie polecam ci Grzegorza Szermińskiego,cierpliwy i opanowany,zna wszystkie trasy egzaminacyjne.Ja zdalam za pierwszym podejściem.Cały kurs był na wysokim poziomie a co najważniejsze szybko go zakończyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . ip spamerze, trollu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 18:38 :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wymagajaca1 Polecam Imolę! 25.09.07, 19:16 Z czystym sumieniem polecam Imolę.Profesjonalne podejście i co najważniejsze krótkie odstępy między jazdami.Polecam Piotra Kupczyka. Odpowiedz Link Zgłoś