Gość: Sandra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 16:29 a mianowicie co to takiego zawracanie na 3 i o co chodz z ta zatoczka bo jak czytam to forum to doslownie watpie i czuje ze nic nie umiem;[ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: frex Re: Kilka pytanek mam;] POMOCY!!!!! IP: *.CNet2.Gawex.PL 18.05.07, 16:59 zawracanie na 3. czyli na "trzy razy", chodzi glownie oto ze jezdnia jest dosc waska by moc spokojnie zawrocic. robi sie to tak: zjezdzasz do prawej strony jezdni, wrzucasz migasz w lewo i jedziesz "pod drugi kraweznik" ile sie da, (ruch pierwszy), wrzucasz migacz w prawo i wycofujesz(ruch drugi), na tyle by w kolejnym ruchu móc spokojnie wykrecic (z migaczem w lewo) juz na swój pas(ruch trzeci). <- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: Kilka pytanek mam;] POMOCY!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 17:12 wiesz bardzo ci dziekuje bo bylam przerazona i to bardzo teraz juz tak nie;] hehe dzieki;] a za ktorym raezm zaliczyles? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frex Re: Kilka pytanek mam;] POMOCY!!!!! IP: *.CNet2.Gawex.PL 18.05.07, 21:27 pierwszym :) pan egzaminator sie troche spieszyl, ale i powodów tez mu nie dalem :P Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: Kilka pytanek mam;] POMOCY!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 10:10 hehe;] mam nadzieje ze sie uda;] za rady dziekuje jesli jeszcze mialbys dla mnie jakies wskazuwki chetnie poczytam;] Odpowiedz Link Zgłoś
frex Re: Kilka pytanek mam;] POMOCY!!!!! 19.05.07, 16:14 hmmm, dobre rady ? :) nie wiem jak mi sie udalo ale do egzaminu podeszlem bardzo na luzie, stres mialem tylko przed teoria bo by byla siara jakbym tam uwalil :) Udalo mi sie rowniez nawiazac kontakt z egzaminatorem, juz na wyczytywaniu go rozmieszylem (ku zdziwieniu calej reszty zdjacych). Przede wszystkim sie nie stresuj egzaminem, potraktój to jako formalnosc, a jesli chodzi o jakies manewry na drodze to nie wiem w czym moge pomoc :) jak masz jeszcze jakies pytanie to wal :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: Kilka pytanek mam;] POMOCY!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 20:34 jestes bardzo mily;] hehe wiec zapytam cie jeszcze o to czy jadac prawym pasem egzaminator skarze mi zawrocic np w uliczce ktora jest po mojej lewej to mnie wlansie zastanawia czy taka syt moze sie zdazyc bo juz nie wiem a widze ze ty hehe sie znasz wiec skozystam;] Odpowiedz Link Zgłoś
frex Re: Kilka pytanek mam;] POMOCY!!!!! 20.05.07, 20:38 oczywiscie ze moze. jest to zawracanie z wykorzystaniem infrastruktury. :) migacz w lewo -> wjazd, wsteczny migacz w prawo --> wyjazd. i ja sie nie znam :P zgrywam cwaniaka :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: Kilka pytanek mam;] POMOCY!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 20:51 wcale nie cwaniaczysz;] hehe bardzo fajnie gadasz tylko zebym ja jeszcze wszystko tak dobrze umiala;] Odpowiedz Link Zgłoś
oficer11 Re: Kilka pytanek mam;] POMOCY!!!!! 19.05.07, 22:42 Zmien instruktora to bierze odpowiedzaialnosc za interpretacje przepisów.Pozdrawiam www.obozmotoryzacyjny.boo.pl Odpowiedz Link Zgłoś