Dodaj do ulubionych

Kilka pytanek mam;] POMOCY!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 16:29
a mianowicie co to takiego zawracanie na 3 i o co chodz z ta zatoczka bo jak
czytam to forum to doslownie watpie i czuje ze nic nie umiem;[
Obserwuj wątek
    • Gość: frex Re: Kilka pytanek mam;] POMOCY!!!!! IP: *.CNet2.Gawex.PL 18.05.07, 16:59
      zawracanie na 3. czyli na "trzy razy", chodzi glownie oto ze jezdnia jest dosc
      waska by moc spokojnie zawrocic. robi sie to tak: zjezdzasz do prawej strony
      jezdni, wrzucasz migasz w lewo i jedziesz "pod drugi kraweznik" ile sie da,
      (ruch pierwszy), wrzucasz migacz w prawo i wycofujesz(ruch drugi), na tyle by w
      kolejnym ruchu móc spokojnie wykrecic (z migaczem w lewo) juz na swój pas(ruch
      trzeci). <-
      • Gość: Sandra Re: Kilka pytanek mam;] POMOCY!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 17:12
        wiesz bardzo ci dziekuje bo bylam przerazona i to bardzo teraz juz tak nie;]
        hehe dzieki;] a za ktorym raezm zaliczyles?
        • Gość: frex Re: Kilka pytanek mam;] POMOCY!!!!! IP: *.CNet2.Gawex.PL 18.05.07, 21:27
          pierwszym :) pan egzaminator sie troche spieszyl, ale i powodów tez mu nie
          dalem :P Powodzenia.
          • Gość: Sandra Re: Kilka pytanek mam;] POMOCY!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 10:10
            hehe;] mam nadzieje ze sie uda;] za rady dziekuje jesli jeszcze mialbys dla
            mnie jakies wskazuwki chetnie poczytam;]
    • frex Re: Kilka pytanek mam;] POMOCY!!!!! 19.05.07, 16:14
      hmmm, dobre rady ? :) nie wiem jak mi sie udalo ale do egzaminu podeszlem
      bardzo na luzie, stres mialem tylko przed teoria bo by byla siara jakbym tam
      uwalil :) Udalo mi sie rowniez nawiazac kontakt z egzaminatorem, juz na
      wyczytywaniu go rozmieszylem (ku zdziwieniu calej reszty zdjacych). Przede
      wszystkim sie nie stresuj egzaminem, potraktój to jako formalnosc, a jesli
      chodzi o jakies manewry na drodze to nie wiem w czym moge pomoc :) jak masz
      jeszcze jakies pytanie to wal :)
      • Gość: Sandra Re: Kilka pytanek mam;] POMOCY!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 20:34
        jestes bardzo mily;] hehe wiec zapytam cie jeszcze o to czy jadac prawym pasem
        egzaminator skarze mi zawrocic np w uliczce ktora jest po mojej lewej to mnie
        wlansie zastanawia czy taka syt moze sie zdazyc bo juz nie wiem a widze ze ty
        hehe sie znasz wiec skozystam;]
        • frex Re: Kilka pytanek mam;] POMOCY!!!!! 20.05.07, 20:38
          oczywiscie ze moze. jest to zawracanie z wykorzystaniem infrastruktury. :)
          migacz w lewo -> wjazd, wsteczny migacz w prawo --> wyjazd. i ja sie nie
          znam :P zgrywam cwaniaka :P
          • Gość: Sandra Re: Kilka pytanek mam;] POMOCY!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 20:51
            wcale nie cwaniaczysz;] hehe bardzo fajnie gadasz tylko zebym ja jeszcze
            wszystko tak dobrze umiala;]
    • instruktor15 Re: Kilka pytanek mam;] POMOCY!!!!! 19.05.07, 19:14
      jak poniżej
    • oficer11 Re: Kilka pytanek mam;] POMOCY!!!!! 19.05.07, 22:42
      Zmien instruktora to bierze odpowiedzaialnosc za interpretacje
      przepisów.Pozdrawiam www.obozmotoryzacyjny.boo.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka