Dodaj do ulubionych

odchodza najcenniejsi

21.05.07, 23:04
z tego forum ... widac wzajemne obrazanie, dogadywanie oraz brak kultury jest
cenniesze niz dobra informacja, ktora ma pomoc np. zdac egzamin. Nie ma sie
czemu dziwic, skoro tak samo zachowujemy sie na drogach: brak przestrzegania
przepisow, chamstwo.

Staralem sie ozywiac to forum, staralem sie stac na strazy, by SPAM i
nachalne reklamy nie pojawily sie w nadmiarze.
Mam nadzieje, ze kilka osob skorzystalo z moich listow (a wiem, ze tak bylo,
bo dostawalem mile listy). Pozdrawiam serdecznie te osoby i jest mi naprawde
przykro, ze forum Prawo Jazdy zaleje nachalny spam, pochwalne piesni o
instruktorze i seks- afery w elkach:) Wiecie o czym mowie.

Osobe, ktora doprowadzila mnie do podjecia ostatecznej decyzji o
zrezygnowaniu z moderowania, prosze o chwile przemyslenia (dwulicowasc?).

Pozdrawiam serdecznie wszystkich.
Powodzenia na egzaminach i do zobaczenia kiedys na drodze.
Obserwuj wątek
    • Gość: Morning Re: odchodza najcenniejsi IP: *.aster.pl 21.05.07, 23:10
      najcenniejsi??
      skromności Ci nie brakuje. Nie wystraczy tylko ciąć. Skoro usuwasz czyjś post
      należy odpowiedzieć na zadane grzecznie pytanie DLACZEGO został on usunięty.
      Powodzenia
      • pontus_euxinus Re: odchodza najcenniejsi 21.05.07, 23:25
        Gość portalu: Morning napisał(a):

> najcenniejsi??

mialem na mysli nie tylko siebie a inne osoby ktore rzeczowo i fachowo
        udzielaly tu informacji.
        a na twoje pytanie i list nie odpowiem.
        • Gość: Morning Re: odchodza najcenniejsi IP: *.aster.pl 21.05.07, 23:32
          skoro się podejmuje zarządzania to trzeba to robić porżądnie.
          Oto treść mego maila jaki został do ciebie wysłany po usunięciu mojego posta:

"W dniu wczorajszym napisałem na forum post, w którym szukałem chętnych do
          zapisania się na prawo jazdy.
          Wiadomość ta miała na celu, znalezienie kilku osób chętnych do zapisania się ze
          mną na kurs aby uzyskać zniżkę.
          Czekam na informacje na jakiej podstawie treść mojego posta została usunięta.
          Morning"
          Cóż takiego uraziło w tej wiadomości jaśnie pana pontus_euxinus-a ????
          Skoro tak dbasz o kulturę, to na zadane pytanie kulturalnie jest odpowiedzieć.

PS
          O tym czy jesteś cenny mniej czy bardziej niech decydują inni.
          • eliza48 Re: odchodza najcenniejsi 21.05.07, 23:44
            A ja w przeciwieństwie do Ciebie sądzę, że Pontus jest cenny dla tego forum.
            Swoją pracą zasługuje na uznanie. Gdyby nie on to forum już dawno zalała by
            fala spamu i zeszłoby na psy.
            • tupasia Protestuję!!! 21.05.07, 23:51
              Dokładnie podpisuję się pod słowami Elizy, to forum jest skarbnicą wiedzy dla
              przyszłych kierowców i to dzięki Pontusowi najwazniejsze informacje nie są
              przysłoniete kupą spamu.
            • mio69 Re: odchodza najcenniejsi 21.05.07, 23:52
              może jest moze nie jest. Nie bede osądzała kto ma rację, ale...
              Decydując sie na administrowanie tą strona powinien przestrzegac kilku zasad,
              min. jeżeli delikwent się pyta o powód usunięcia postu to Pontus powinien
              uzasadnić dlaczego to zrobił.
              Proponuje wszystkim ochłonąć
              Pozdrawiam
              • pontus_euxinus Re: odchodza najcenniejsi 22.05.07, 00:02
                mio69 napisała:

> może jest moze nie jest. Nie bede osądzała kto ma rację, ale...

widzisz mio... jest cos takiego jak IP i admin to widzi... twoja domena jest
                akurat naczesciej kasowana...
                • mio69 Re: odchodza najcenniejsi 22.05.07, 09:16
                  widzisz mio... jest cos takiego jak IP i admin to widzi
                  szkoda, że nie widzi maili
                  • watashi79 Re: odchodza najcenniejsi 23.05.07, 13:50
                    mio69 napisała:

> widzisz mio... jest cos takiego jak IP i admin to widzi
                    > szkoda, że nie widzi maili

pomoderuj kiedyś jakieś forum, a zrozumiesz.
                    • mio69 Re: odchodza najcenniejsi 23.05.07, 15:15
                      Prośba o uzasadnienie usunięcia posta zostala wysłana mailem oraz wklejona na to
                      forum. Niestety moderator nie raczył odpisac. Więc nie "przegapił" tylko jednego
                      zapytania. OK, jeżeli sie człowiek myli wystarczy powiedziec SORRY, ale w tym
                      wypadku odpowiedzi nie było ... bo nie. Więc niech pontus nie odgrywa teraz roli
                      skrzywdzonej dziewicy.
                      Pountus: NIE MA LUDZI NIEZASTĄPIONYCH. A tytuł twego posta świadczy o twej
                      "skromności". Syndromik jakiś???

PS.
                      post od którego sie to wszystko zaczęło nie był spamem, reklamą ani niczym
                      niemoralnym. Było to proste pytanie, no ale ktoś może z przemęczenia nie
                      zrozumiał treści.
                      • eliza48 Re: odchodza najcenniejsi 23.05.07, 20:11
                        mio69 napisała:

> Pountus: NIE MA LUDZI NIEZASTĄPIONYCH. A tytuł twego posta świadczy o twej
                        > "skromności". >>>
                        No i jakoś nikt się nie kwapi zastapić Pountusa. Więc chyba są ludzie
                        niezastapieni. A może Ty mio69 spróbujesz jak to jest. Będziesz pewnie idealny.
                        • mio69 Re: odchodza najcenniejsi 23.05.07, 22:57
                          Od momentu oddalenia sie pontusa nie widzę żeby forum to zostało zalane spamem,
                          chamskimi wypowiedziami itp. Tak więc śmiem twierdzić, że moderator nie jest
                          potrzebny(przynajmniej na razie). Co do Twojej propozycji to serdecznie
                          dziękuję, ale nie jestem zainteresowna- mam inne ciekawsze zajęcia (chociażby
                          przygotowywanie sie do prawka).
                          Ale skoro pontus był taki pomocny to zapewne będzie sie udzielał i pomagał jako
                          zwykły użytkownik forum.

• Gość: spamik Re: odchodza najcenniejsi IP: *.acn.waw.pl 24.05.07, 08:44
                            spam jest tylko chyba ty go nie widziasz
                            • Gość: Morning do spamik IP: *.aster.pl 24.05.07, 14:55
                              gdzie?? Jakoś nie widać, moze pokażesz co uważasz na spam?
              • Gość: Magda Re: odchodza najcenniejsi IP: *.acn.waw.pl 30.05.07, 18:21
                albo powinien to sensownie uzasadnić!
                • Gość: Morning Re: odchodza najcenniejsi IP: *.aster.pl 30.05.07, 19:08
                  wszechwladny (dotychczas) pontus nie byl od tlumaczenia takiej blahostki jak
                  powod usuniecia czyjegos postu. Wazne bylo to, ze on uznal, że post nie powinien
                  widniec na tym forum.
                  Pontusa nie ma juz jakis czas i jakos nie zaobserwowalam narastajacej ilosci
                  dziwnych postow i spamu (czym nas straszyl ex-morderator ;) ).

Najcenniejszy, nie miales racji :D
                  • Gość: linia.frontu Re: odchodza najcenniejsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 21:24
                    Miał, miał. Tylko najwięksi spamerzy na tym forum się przejeli jego odejściem i
                    zamilkli:).
                    • Gość: linia.frontu Re: odchodza najcenniejsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 21:25
                      Zresztą już go nie ma.
                      O nieobecnych się źle nie mówi.
                      Zejdźcie z Pontusa.
                    • no-comments Re: odchodza najcenniejsi 30.05.07, 21:30
                      Gość portalu: linia.frontu napisał(a):

> Miał, miał. Tylko najwięksi spamerzy na tym forum się przejeli jego odejściem i
                      >
                      > zamilkli:).

Mam ogromną ochotę wyciągnąć i przytoczyć tu jeden post, coś o tłumaczeniu
                      ludzi, któzy może nie do końca sobie na to zaslużyli....tak, tak Linio...dobrze
                      wiesz o czym mówię....i wcale nie chodzi o to, żeby milczeć....(ani trochę), ale
                      też nie płakać nad rozlanym mlekiem, zwłaszcza gdy się niewiele mało wspólnego z
                      jego wykipieniem.....:/
                      • linia.frontu Re: odchodza najcenniejsi 30.05.07, 22:29
                        no-comments napisała:

> Mam ogromną ochotę wyciągnąć i przytoczyć tu jeden post, coś o tłumaczeniu
                        > ludzi, któzy może nie do końca sobie na to zaslużyli....tak, tak
                        Linio...dobrze wiesz o czym mówię....

Wiem, wiem, aż żem przebrnęła przez trzy strony własnych postów
                        (jesusiebrodaty!), co by go odnaleźć i stwierdzić, iż nie traktuje o sytuacji
                        analogicznej:).

> i wcale nie chodzi o to, żeby milczeć....(ani trochę), ale
                        > też nie płakać nad rozlanym mlekiem

A jednak nie ma potrzeby deptać mleka, pluć na mleko, kopać mleko, czy co tam
                        jeszcze z tym mlekiem, dlatego, że wykipiało; wystarczy je wytrzeć do sucha
                        szmatką i nalać nowe. Albo w ogóle zrezygnować z mleka. Wyżywanie się na mleku
                        niczego już nie zmieni, bo ani to mleko nie wróci z powrotem do kociołka, ani
                        też go jakoś specjalnie nie zaboli to kopanie. Boli tylko tych, których mleko
                        sparzyło w ferworze kipienia. Ktoś po prostu za mocno podkręcił ogień i mleko
                        nie wytrzymało. Wykipiało. Nie jest więc to wina mleka, tylko kogoś, kto za
                        mocno podkręcił.
                        Wcale nie płaczę. Jest mi tylko strasznie przykro, że wykipiało w ten sposób.

> zwłaszcza gdy się niewiele mało wspólnego z jego wykipieniem.....:/

Patrząc z perspektywy mleka... :D
                        Ale nie umiem z tym polemizować. Po prostu nie umiem. I niczego nie odpieję:).
                        Spać idę, bo już mi do buntu w imię Ideałów niedaleko... ;)
                        • linia.frontu Re: odchodza najcenniejsi 30.05.07, 22:41
                          "- ... to gniew. To to, co się zrobiło, kto przy tym był i kogo za to winisz.
                          - A kogo Ty winisz?
                          - Siebie."
                          Sara Kane 4:48 Psychosis
                        • no-comments Re: odchodza najcenniejsi 30.05.07, 22:54
                          linia.frontu napisała:

> Wiem, wiem, aż żem przebrnęła przez trzy strony własnych postów
                          > (jesusiebrodaty!), co by go odnaleźć i stwierdzić, iż nie traktuje o sytuacji
                          > analogicznej:).

A tu się mylisz:) Odpowiednia analogia zawsze się znajdzie:-)

> A jednak nie ma potrzeby deptać mleka, pluć na mleko, kopać mleko, czy co tam
                          > jeszcze z tym mlekiem, dlatego, że wykipiało;

Zawsze znajdzie się ktoś, kto winić będzie mleko, pilnującego mleka, tego kto
                          byl w pobliżu i mógł zappobiec wykipieniu i tego, kto zapobie nie mógł - czy
                          będziemy sie kajać za wszystkich, tlumacyzć za wszytkich, wszystkim wtłaczać
                          NASZĄ prawdę i nasze przekonanie, bronić czegoś co już nie ma i nie wróci??

> Boli tylko tych, których mleko
                          > sparzyło w ferworze kipienia. Ktoś po prostu za mocno podkręcił ogień i mleko
                          > nie wytrzymało. Wykipiało. Nie jest więc to wina mleka, tylko kogoś, kto za
                          > mocno podkręcił.

Ktoś za mocno przykręcil, moze jedna osoba, może więcej, ale gdyby naturą mleka
                          nie bylo szybkie (zbyt szybkie kipienie) to jakbyśmy nie podkręcili - nie
                          wykipiało by i już (każdy kij ma zawsze dwa końce czy nam się to podoba czy nie).

> Wcale nie płaczę. Jest mi tylko strasznie przykro, że wykipiało w ten sposób.
                          > Ale nie umiem z tym polemizować. Po prostu nie umiem. I niczego nie odpieję:).
                          > Spać idę, bo już mi do buntu w imię Ideałów niedaleko... ;)

Nikt Ci nie każe nie płakać, a płacz płacz - nie można odwołać tego co złe, tak
                          nie można odwołać i zaprzeczyć temu, co stało się dobre. Tylko nie mów, że nie
                          umiesz z tym polemizować!!! A własnie, że umiesz i dobrze wiesz dlaczego....dla
                          siebie....tym razem musisz pomyśleć o Sobie, nie o innych, nie o każdym wokól,
                          ale o Sobie... własnie dlatego, że meleko już rozlane i że już nie wróci do
                          pierwotnej formy....
      • linia.frontu Re: odchodza najcenniejsi 22.05.07, 00:38
        Gość portalu: Morning napisał(a):

> najcenniejsi??
        > skromności Ci nie brakuje.

Ma rację (Pontus). Popatrz sobie jeszcze na posty z grudnia.
    • linia.frontu Re: odchodza najcenniejsi 22.05.07, 00:29

Na tyle, na ile zdążyłam poznać Marcina... to wartościowy człowiek. Tyle chyba
      wystarczy. Dzięki niemu to forum nie zgnoiło się jeszcze do końca i bez niego
      nie będzie takie samo, bo to już nie był jakiś tam admin. To był Pontus.
      I tego Pontusa na pewno będzie tutaj brakować bardziej, niż kogokolwiek.

Chcę powiedzieć tylko... żywiłam przekonanie, że aninomowe wypowiedzi nie są
      traktowane jako spam. Myliłam się jednak. I za tę pomyłkę Was, Forumowiczów
      przepraszam. Przepraszam za nią zwłaszcza Pontusa.

pontus_euxinus napisał:

> seks- afery w elkach:) Wiecie o czym mowie.

Żywię cichą nadzieję, że mimi wszystko tym czymś nie jestem ja:).

Zdawać prawko, Żbiki! Ja kciuki za Was będę trzymać:).

Jeszcze raz przepraszam, Pontus.
    • patrycja.ros do pontus_euxinus 22.05.07, 06:56
      Witaj pontus_euxinus!

> Mam nadzieje, ze kilka osob skorzystalo z moich listow (a wiem, ze tak bylo,
      > bo dostawalem mile listy). Pozdrawiam serdecznie te osoby i jest mi naprawde
      > przykro, ze forum Prawo Jazdy zaleje nachalny spam, pochwalne piesni o
      > instruktorze i seks- afery w elkach:) Wiecie o czym mowie.

Jestem na tym forum można by powiedzieć od niedawna- początek grudnia. Byłam nim
      zafascynowana. Gdy do was dołączyłam trafiłam na pomoc, życzliwość fachowe
      porady i co mnie zaskoczyło fachowiec jako moderator.
      Miałam wrażenie, iż każda Twa wypowiedz jest starannie przemyślana i fachowo
      podana, co powodowało, iż chętnie czytałam Twoje wypowiedzi. Dosyć często nawet
      zapisywałam podawane rozporządzenia. Gro osób jest tutaj ciekawych osobowościowo
      i przez to, to forum jest atrakcyjne!!!!

> Staralem sie ozywiac to forum, staralem sie stac na strazy, by SPAM i
      > nachalne reklamy nie pojawily sie w nadmiarze.
      I chwała Ci za to - ktoś mądry musi czuwać na tym, by się to forum nie
      przekształciło w jeden wielki reklamowy spam!!!!!

Nie rezygnuj - jesteś fachowcem !!!!

Pozdrawiam :)))
    • bandria Re: odchodza najcenniejsi 22.05.07, 07:49
      No cóż mogę tylko powiedzieć, że wielka szkoda. Mam nadzieję, że decyzja ta jest
      naprawdę przemyślana. To nie będzie już to samo.

Pozdrawiam
    • queen-of-angels Re: odchodza najcenniejsi 22.05.07, 10:48
      pontus_euxinus napisał:

> Pozdrawiam serdecznie wszystkich.

:((

pzdr
    • kaja_aa Re: odchodza najcenniejsi....buuuuu :(((( 22.05.07, 10:54
      Nie opuszczaj nas pontusie...Syf z forum zostanie...Nie opędzimy się od reklam
      Imoli i innych cudownych szkół....bleeeeeeeee.....
      • Gość: pikuś Odchodzą,bo nie mają czasu... IP: *.aster.pl 22.05.07, 12:40
        Pontus odchodzi,ponieważ jak wiadomo w nauce jazdy zaczął się sezon a on jako
        instruktor i admin tego forum wybiera to zajęcie gdzie jest kasa.Po prostu nie
        jest w stanie zająć się tym forum z uwagi na jazdy z kursantami.Nie zdziwię się
        jak tu wróci przed zimą.
        To opowiadanie,że go wszyscy tu nie lubią to bajeczka,no bo jakiś argument
        trzeba podać.
    • iskierka43 Proszę nie odchodzić. 22.05.07, 16:39
      Jestem tu od niedawna, ale podoba mi się organizacja forum i wątki. Jeśli to
      tylko jedna osoba doprowadziła do decyzji o odejściu to proszę mieć świadomość,
      że jest nas więcej i chcielibyśmy, zeby Pan został. Pozdrawiam.
    • no-comments Re: odchodza najcenniejsi 22.05.07, 18:04
      pontus_euxinus napisał:

>Trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejść...
      >

...trzeba wiedzieć również jak zrobić to z klasą... bez wzajemnych oskarżeń,
      wycieczek osobistych, wzbudzania poczucia winy.... (za ironię z góry
      przepraszam, nie mogłam się powstrzymać).

Również pozdrawiam
    • Gość: antylizus Re: odchodza najcenniejsi IP: *.aster.pl 22.05.07, 19:48
      Nie przesadzasz chłopie z tymi "najcenniejszymi" ? Forum ma to do siebie, że
      następuje rotacja ludzi udzielających się na nim, ktoś zdaje egzamin, pośledzi
      jakiś czas wątki, a później adios. Skoro tak przeszkadzały ci pewne wątki,
      dlaczego ich nie kasowałeś, kasowałeś za to wiele innych bez konkretnego
      powodu. Nie próbuj wychwalać siebie pod niebiosa, bo nie ma za co. Bez urazy,
      moderator to nie głosiciel dobrej nowiny ani żaden pasterz zbłąkanych owieczek.
      Czasami w dyskusji muszą paść ostre słowa, a jak kogoś to razi, to niech oczka
      zakrywa, i po sprawie. Ty chyba chciałeś zrobić "szkółkę niedzielną' dla
      niedojdowatych i przewrażliwionych, ale to ewidentnie niewłaściwe miejsce.
      • Gość: gość Re: odchodza najcenniejsi IP: *.aster.pl 22.05.07, 19:55
        Popieram wypowiedź antylizusa. Może Pontus chciał się dowartościować żeby
        wszyscy za nim płakali.
        • Gość: dd Nie bede plakal Pontus :) IP: *.betanet.pl 22.05.07, 22:40
          • Gość: kursantka Re: Nie bede plakal Pontus :) IP: *.acn.waw.pl 22.05.07, 22:43
            już widać głupie odpowiedzi w tematach.
            • Gość: ff Malenka odstawiasz kolesiostwo?? Wlasnej opini.... IP: *.betanet.pl 22.05.07, 22:47
              nie mozna wyrazic ? :>
    • linia.frontu No i stało się. 23.05.07, 08:01
      pontus_euxinus napisał:

> Staralem sie ozywiac to forum, staralem sie stac na strazy

Możemy urządzić dionizje.

Będzie nas teraz ciął jakiś obcy Admin nie mający pojęcia o tym, czym jest
      prawo jazdy, być może mający prawko kilka lat doskonale znający przepisy,
      będący doskonałym kierowcą, jak to ludzie z długim stażem, czyli nie
      posiadający wiedzy ani o przepisach, ani o zdawaniu i tym wszystkim, co się ze
      zdawaniem wiąże; albo taki, który prawka nie ma, więc tym bardziej... Ponadto
      będziemy jednymi z wielu.
      Zabrzmi to conajmniej okropnie, ale ja tym forum żyłam.

To miał być apel o to, żebyśmy, pamiętając o Pontusie, zrobili coś, żeby to
      forum nie zeszło totalnie na psy, ignorowali spamerskie watki i wypowiedzi, a
      wszyscy mniej wiecej wiemy wokół jakich wypowiedzi koncentrują się tego typu
      opinie, będące mniej więcej przeplatanką: "dobra!":"zła!",
      tudzież "dobry!":"zły". I żebyśmy sami też liczyli się ze słowami, bo przecież
      tworzymy to forum razem. A i Pontusowi się należy chociaż tyle. Nie mam jednak
      zielonego pojęcia, jakiej użyć formy, mówiąc "my" skłamię, mówiąc "wy" posłużę
      się jakimś idiotycznym mentorskim tonem. Apelu więc nie będzie.
      • eliza48 Re: No i stało się. 23.05.07, 12:43
        trzeba się chyba przenieśc tam gdzie się człowiek zarejestruje ale jest
        porzadem i normalne odpowiedzi.
    • Gość: milka Re: odchodza najcenniejsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 18:53
      Moim skromnym zdaniem to największą stratą byłoby gdyby opuściła to forum LINIA
      FRONTU i kropka.
    • Gość: ja Re: odchodza najcenniejsi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 16:25
      Niestety ja też podzielam opinie większości. Powiem więcej odniosłam w
      niektórych przypadkach wrażenie stronniczości i powiązania z ośrodkami z Warszawy.
      Jeśli tylko pojawiały się szczere opinie na ich tematy i rozgrzewała dyskusja
      zaraz znikały i to nawet całe tematy. Np. na temat ośrodka Dar Cross , na
      których wypowiadali się nie tylko kursanci ale również właściciele
      konkurencyjnych ośrodków.Co było takiego złego w tym ,że na łamach forum
      broniliśmy się przed nieuczciwą konkurencją i nazywaliśmy wszystko po imieniu....
      • linia.frontu Re: odchodza najcenniejsi 25.05.07, 19:00
        Gość portalu: ja napisał(a):

> Niestety ja też podzielam opinie większości. Powiem więcej

Eh, ale teraz to już ani niczego nie zmieni, ani nikomu nie pomoże.
        Pontusa nie ma.
    • Gość: Magda brawo!!!! IP: *.acn.waw.pl 30.05.07, 18:14
      a ja się baaaaaaaaaaaaaaardzo ucieszyłam widząc że wszechwładnego moderatora
      pontus_euxinusa juz nie ma!!!
      Mój wątek także został z zupełnie dla mnie niezrozumiałych powodów skasowany, a
      uzasadnienie tego było co najmniej dziwne.
      Panie pontus_euxinuse! najpierw samemu trzeba poskromić własne chamstwo!!!
    • magda0777 Re: odchodza najcenniejsi 03.06.07, 22:19
      To już nie będzie takie samo forum, jak Ciebie na nim nie będzie. Ech, pamiętam
      parę reprymend. To Ty zmotywowałeś mnie do logowania. DZIĘKUJĘ.
    • Gość: :))))))))))))))))) masz rację IP: 213.134.181.* 04.06.07, 17:37
      to forum, zresztą jak i większość innych jest spisane na straty

przesiadują tu i nie tylko tu sami sfrustrowani, dogryzający albo zbyt mocno marudzący, albo niedojdy, które nie umieją skorzystać z wyszukiwarki , itd.

stwierdziłam już dawno , że siedzenie na forum to jakaś choroba psychiczna niektórych, bo normalni szybko stąd znikają i nie mają zamiaru wracać, nawet już chyba nie ma po co przychodzić co jakiś czas i sprawdzać czy jest coś ciekawego

jacy ludzi - takie forum ehh..

choćbym nie wiem jak się nudziła, to tu nie ma na czym oka zawiesić, chyba nie tylko ja jedna mam wrażenie że gazeciane fora schodzą na psy

zostali sami wielonickowcy, prowokatorzy, wyśmiewacze, zadawacze durnych pytań , spamerzy, jest też pewne "towarzystwo wzajemnej adoracji", któremu się nadziwić nie mogłam na forum bezpieczeństwo - w kółku i przesadnie po swojemu "uczą" innych jak mają jeździć, aż to śmieszne jest heheh:) albo tacy co to się wpisują bez sensu byleby swoje trzy grosze wepchnąć i "zaistnieć"

czasami miałam wrażenie że siedzi tu dużo ludzi "z problemami" psychicznymi, bo tego bełkotu nie da się na dłuższą metę znieść:)

jest tyle ciekawszych zajęć niż zapuszczanie sadła przed komputerem, że nie ma co tu tracić czasu

i tak się niczego ciekawego człowiek nie dowie, a tylko się z kimś pożre

po rady też nie ma co przychodzić;)

pozdrawiam wszystkich zdroworozsądkowych, którzy nie biorą czynnego udziału w tym badziewnym forum
      • linia.frontu Re: masz rację 05.06.07, 00:27
        Gość portalu: :))))))))))))))))) napisał(a):

> zostali sami wielonickowcy (...)
        zwłaszcza Ci niezalogowani.
      • linia.frontu Re: masz rację 05.06.07, 09:20
        Gość portalu: :))))))))))))))))) napisał(a):

> jacy ludzi - takie forum ehh..

No właśnie, forum tworzą ludzie i to od nich zależy jego kształt, stąd też
        ograniczanie się do tego typu refleksji niczego nie wnosi do poziomu dyskusji.

> choćbym nie wiem jak się nudziła, to tu nie ma na czym oka zawiesić,

Jednak zamiast krytykanctwa, warto stworzyć coś, co ożywiłoby forum i dało
        możliwośc normalnej dyskusji na temat, forum nie obfituje w osoby do dyskusji
        zdolne.

> chyba nie tylko ja jedna mam wrażenie że gazeciane fora schodzą na psy

Z pewnością większość osób ma podobne spostrzeżenia. Wątki, które mogłyby
        wnieść tu coś wartościowego są sukcesywnie omijane, królują natomiast wypowiedzi
        prowokujące powstawanie list ośrodków szkolenia, oraz kontemplacji placu
        manewrowego, czy podstawowych (podstawowych) czynności kontrolno-obsługowych.
        Tym samym naprawdę nie ma na czym oka zawiesić, można sobie co najwyżej
        poprzytaczać dziennik ustaw, jest to jednak korzyśc jednostkowa będąca formą
        powtórzenia.

> pozdrawiam wszystkich zdroworozsądkowych, którzy nie biorą czynnego udziału w
        tym badziewnym forum

Siebie już niestety nie pozdrawiasz, jako, że właśnie wzięłaś czynny udział w
        tym badziewnym forum. Ja pozdrawiam tych, którzy chcieli coś z tym forum zrobić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka