Gość: gia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 18:37 doda oblała egzamin praktyczny-www.kozaczek.pl/plotka.php?id=2092 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Linzy Re: Doda oblała egzamin praktyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 18:51 To chyba cos pokrecili-bo wczoraj bylo na portalu o2-pudelek,ze zdala wczoraj teorie,a praktyke ma dopiero 17 lipca-juz nic z tego nie rozumiem :/ a Wy? Odpowiedz Link Zgłoś
no-comments Re: Doda oblała egzamin praktyczny 26.05.07, 19:01 Gość portalu: Linzy napisał(a): > To chyba cos pokrecili-bo wczoraj bylo na portalu o2-pudelek,ze zdala wczoraj > teorie,a praktyke ma dopiero 17 lipca-juz nic z tego nie rozumiem :/ a Wy? Teorię ma 31 maja - przynajmniej tak było dziś w programie - a to chyba najlepsze źródło (na TVN Turbo) więc wszystko jeszcze przed nią:D A swoją drogą cholera czy my nie mamy innych problemow od egzaminów DOdy???:/:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Doda oblała egzamin praktyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 12:01 > A swoją drogą cholera czy my nie mamy innych problemow od egzaminów DOdy???:/:/ bo tak wlasnie osiaga sie dno... /chialem powiedziec, ze forum osiaga wlasnie dno/ Odpowiedz Link Zgłoś
no-comments Re: Doda oblała egzamin praktyczny 27.05.07, 13:21 Gość portalu: adam napisał(a): > > A swoją drogą cholera czy my nie mamy innych problemow od egzaminów > DOdy???:/:/ > > bo tak wlasnie osiaga sie dno... > /chialem powiedziec, ze forum osiaga wlasnie dno/ Każde miejsce, lokal, dom, każdem miejsce w sensie rzeczyiwstym (relanym i namacalnym) a także w sensie wirtualnym - strony internetowe, a przede wszystkim foraaa - tworzą LUDZIE, więc jeśli nic nie robisz, żeby to forum nie osiągało rzeczonego przez Ciebie dna - daj coś od siebie, poza oczywistą krytyką - krytykować potrafi każdy... Pozdrawiam uprzejmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Didi Re: Doda oblała egzamin praktyczny IP: *.escom.net.pl 28.05.07, 17:41 25 maja teoria - zal. 26 maj praktyka - nie zal. 17 lipca drugi egz. praktyczny Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Doda oblała egzamin praktyczny 27.05.07, 11:40 "Jeśli niedawno mieliście egzamin na prawo jazdy i jadąc po mieście, po kilku minutach zostaliście przesadzeni na miejsce pasażera, to znak, że podzieliliście mój los - pisze Doda na blogu. NIE ZDAŁAM EGZAMINU PRAKTYCZNEGO!!! Nie będę się wykłócać czy słusznie czy niesłusznie." www.pudelek.pl/artykul/3285/nienawidze_przegrywac/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odwołujący się Re: Doda oblała egzamin praktyczny IP: *.aster.pl 27.05.07, 13:31 "I choćbym miała co tydzień podchodzić do egzaminu, to zdam ..." W jakim Wordzie można co tydzień podchodzić do egzaminu ? Czy to nie jakiś przekręt ? "Przy następnym podejściu prawdopodobnie zrezygnuję z kamer, ponieważ jest to dla mnie zbyt stresujące w tak ważnym momencie" Przecież nie można zdawać bez obecnośći kamer . Czy ona nie wie że tam jest kamera egzaminacyjna . Próbuje sobie znaleźć wymówke niepowodzenia ?! A jeden z komentujących napisał: "jasne wyłączć kamery ...żeby mogła dać egzaminatorowi w łapę:P hehe " "Jest to duży dyskomfort psychiczny zarówno dla mnie, jak i dla egzaminatora. Kilka kamer dookoła głowy i mikrofon przy ustach w takiej sytuacji przekładają się na duży stres." Inny z komentujących napisał: "Dla normalnej osoby to napewno jest stresujące ale dla takiejjjj gwiazdy jak ona to nie powinno być!Załosna idio..ka! " Odpowiedz Link Zgłoś
bujaka_jamajka Re: Doda oblała egzamin praktyczny 27.05.07, 13:48 Gość portalu: odwołujący się napisał(a): > "Przy następnym podejściu prawdopodobnie zrezygnuję z kamer, ponieważ jest to d > la mnie zbyt stresujące w tak ważnym momencie" > > Przecież nie można zdawać bez obecnośći kamer . Czy ona nie wie że tam jest kam > era egzaminacyjna . Próbuje sobie znaleźć wymówke niepowodzenia ?! > A jeden z komentujących napisał: "jasne wyłączć kamery ...żeby mogła dać egzami > natorowi w łapę:P hehe " Zapewne Doda mówiła o tvn-owskich kamerach;) Bo to naprawdę musi być stresujące:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMILA Re: Doda oblała egzamin praktyczny IP: 212.2.101.* 27.05.07, 19:24 ZDAWAŁAM WCZORAJ EGZAMIN Z DODĄ W OŚRODKU NA ODLEWNICZEJ. GDYBYM MIAŁA TAKIE FORY JAK ONA NA PEWNO BYM ZDAŁA . SPECJALNIE PRZYGOTOWANY SAMOCHOD Z BUCIKAMI NA ZMIANĘ (BO OCZYWIŚCIE PRZYBYŁA W KLAPKO-SZPILKACH).SŁUCHAWKA W UCH, MIKROFON, 20 MINUT ZGADYWANIA GDZIE JEST CO W SAMOCHODZIE (SUPER WIEDZIAŁA GDZIE JEST KLAKSON).W DRODZE LOSOWANIA TRAFIŁ SIĘ SAM SZEF , WYSZEDŁ Z POKOJU EGZAMINATORÓW JUŻ PRZYGOTOWANY MIKROFON I INNE TAKIE POTRZEBNE DO PAJACOWANIA PRZED KAMERĄ(OCZYWIŚCIE ON NIC NIE WIEDZIAŁ ŻE BĘDZIE WYLOSOWANY ZUPEŁNIE PRZYPADKOWO MIAŁ CAŁY SPRZET JUŻ NA SOBIE.)RESZTA ZACHOWYWAŁA SIĘ JAKBY PRZEDAWKOWAŁA WIAGRĘ. JEDEN WIELKI BAJZEL.JA TEŻ TAK CHCĘ , JEŚLI TAK NIE BĘDZIE POWAŻNIE SIĘ ZA PRZEPROSZENIEM WKUR.....BO JA TEŻ OBLALAM ALE NIKT PRZY MNIE TAK NIE DYGAŁ ,MOŻE DLATEGO ZJADŁY MNIE NERWY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Doda oblała egzamin praktyczny IP: *.51.78.83.cust.bluewin.ch 27.05.07, 22:38 Genialne podsumowanie calej tej farsy.... Zycze powodzenia przy nast. podejsciu. PS. przepraszam za brak polskich liter. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Doda oblała egzamin praktyczny 27.05.07, 14:08 Gość portalu: odwołujący się napisał(a): > "I choćbym miała co tydzień podchodzić do egzaminu, to zdam ..." > > W jakim Wordzie można co tydzień podchodzić do egzaminu ? Czy to nie jakiś przekręt ? litosci.....czy TY ZAWSZE i WSZEDZIE witrzysz spisek, przekret itd.?Moze Doda nie zna procedury, ze na egzamin sie troche czeka.... > "Przy następnym podejściu prawdopodobnie zrezygnuję z kamer, ponieważ jest to dla mnie zbyt stresujące w tak ważnym momencie" > > Przecież nie można zdawać bez obecnośći kamer . Czy ona nie wie że tam jest kamera egzaminacyjna . Próbuje sobie znaleźć wymówke niepowodzenia ?! zapewne chodzilo jej o kamery tvn.... Mnie tam bardziej ciekawi to jej rozowe cacko w garazu..:-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toy Re: Doda oblała egzamin praktyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.07, 14:43 >litosci.....czy TY ZAWSZE i WSZEDZIE witrzysz spisek, przekret itd.?Moze Doda > nie zna procedury, ze na egzamin sie troche czeka... Przecież nie zna przepisów i zasad egzaminowania, bo nie chodziła na kurs prawa jazdy...(blondynka?) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Doda oblała egzamin praktyczny 27.05.07, 16:09 Gość portalu: toy napisał(a): > Przecież nie zna przepisów i zasad egzaminowania, bo nie chodziła na kurs prawa jazdy...(blondynka?) ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odwołujący się Re: Doda oblała egzamin praktyczny IP: *.aster.pl 27.05.07, 15:06 "litosci.....czy TY ZAWSZE i WSZEDZIE witrzysz spisek, przekret itd.?Moze Doda nie zna procedury, ze na egzamin sie troche czeka...." Jaki kraj takie trzeba przedsięwziąźć środki ostrożności. Nie wiem jak to będzie w jej przypadku ale od mandatu się wykręciła za niebezpieczną jazde a kamery nie pokazały w jaki sposób ugieli się policjanci .Chociaż panowie policjanci byli bardzo chętni dać jej mandat , napewno nie bylo to spowodowane brakiem środków do życia u Dody. Warto przypomnieć sobie że połowę egzaminatorów za korupcję zamkneli i wogóle nie rozumiem twoich pretensji do mnie Różne przekręty nadal się dzieją o czym można przeczytać na forum. I nie tylko ja tak myśle że może zacząć coś kombinować.Ktoś napisał że chce dać egzaminatorowi w łapę lol A kolejny odcinek może mieć tytuł : "doda w areszcie" :P Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Doda oblała egzamin praktyczny 27.05.07, 16:09 Gość portalu: odwołujący się napisał(a): > Nie wiem jak to będzie w jej przypadku ale od mandatu się wykręciła za niebezpieczną jazde a kamery nie pokazały w jaki sposób ugieli się policjanci . tak samo kamery nie pokazaly tego niebezpiecznego manewru..... > Warto przypomnieć sobie że połowę egzaminatorów za korupcję zamkneli i wogóle nie rozumiem twoich pretensji do mnie Różne przekręty nadal się dzieją o czym można przeczytać na forum. I nie tylko ja tak myśle że może zacząć coś kombinować a ja nie rozumiem twojej spiskowej teorii dziejow....czyzbys mierzyl innych swoja miara? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Didi Re: Doda oblała egzamin praktyczny IP: *.escom.net.pl 28.05.07, 17:45 Jaki tydzień? Pierwszy termin oblany 26 maja, a drugie podejście 17 lipca. To jest tydzień????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMILA Re: Doda oblała egzamin praktyczny IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.07, 22:03 MOIM ZDANIEM WSZYSCY KTORZY ZDAWALI EGZAMIN 26 MAJA O GODZ 14.00 POWINNI SIE ODWOŁAC. TAK SAMO JAK DODA MIELIŚMY PRAWO DO SPECJALNIE PRZYGOTOWANEGO SAMOCHODU, SŁUCHAWKI W UCHU , MIKROFONU ...A NIECH MNIE SŁYSZA WSZYSCY ZNAJOMI KIEROWCY Z OSIEDLA I OCZYWIŚCIE MÓJ INSTRUKTOR.SZCZEGÓLNIE PODCZAS JAZDY PO MIEŚCIE.NIKT NAS NIE POINFORMOWAŁ O TAKIEJ MOŻLIWOŚCI.A MOŻE TAK NIE WOLNO ????.BO TO PRZECIEŻ EGZAMIN PAŃSTWOWY. TO CO Z MATURZYSTĄ U KTÓREGO ZNALEZIONO TELEFON? ON NAWET NIE ROZMAWIAŁ ANI NIE SŁUCHAŁ.WYGLĄDA NA TO ŻE PO EGZAMINIE DODY MOŻEMY MIEĆ WIELE ŻYCZEŃ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za 1 razem Re: Doda oblała egzamin praktyczny IP: *.acn.waw.pl 29.05.07, 22:28 Nie drzyj już tej japy, wyłącz tego cholernego kapsluka i zabieraj się do nauki a zdasz egzamin. Tak to jest, jak się wszystko zwala na jakąś tam dodę. A co ona mnie w ogóle obchodzi? Gdybym zdawał, martwiłbym się o siebie a nie jakąś dodę. Tylko głupie ludzie mogą się podniecać "problemami" w postaci butów na zmianę czy mikrofonu. Do nauki nieuki a nie obgadywania innych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odwołujący się Re: Doda oblała egzamin praktyczny IP: *.aster.pl 30.05.07, 00:06 Że zdałeś za 1 razem to wcale nie znaczy że będziesz lepszym kierowcą :) Masz racje że zasłanianie się Dodą jest nie na miejscu , jednak wynik egzaminu często zależy od instruktora , egzaminatora , zużycia samochodu w Wordzie oraz od zdolności kursanta. A Doda mimo tych wszystkich udogodnień poległa bo Stres ją zeżarł , a zwaliła wszystko na kamery :P Na egzaminie ludzie dostają ptasiego móżdżku i nie potrafią nic poprawnie zrobić Zależy też gdzie zdawałeś bo w mniejszych miastach nie ma tramwajów i sprawa jest niesamowicie prostsza. Życze Ci żebyś nie dostał ptasiego móżdźka widząc że z naprzeciwka samochody "wyprzedzają na trzeciego". Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Doda oblała egzamin praktyczny 30.05.07, 20:47 Gość portalu: odwołujący się napisał(a): > Że zdałeś za 1 razem to wcale nie znaczy że będziesz lepszym kierowcą :) zgadzam sie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puściły mi nerwy Re: Doda oblała egzamin praktyczny IP: *.gprspla.plusgsm.pl 31.05.07, 22:27 Że zdał to nie ważne waże w którym roku za 1 razem to zrobił ja obstawiam rok 1950 hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMILA Re: Doda oblała egzamin praktyczny IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.07, 11:21 Specjalnie dla Ciebie bez kapsluka i do Twojej wiadomości. Spokojny bądź o moją naukę ,właśnie nadrabiam braki , uczę się komu ,ile ,gdzie i w którą łapę dać żeby mieć normalne warunki egzaminowania , bo za kwotę którą płacą wszyscy różnie bywa. Jeszcze raz przypominam nie chodzi o Dodę ale o E G Z A M I N P A Ń S T W O W Y. Jeżeli nie czujesz tematu zajmij się szanownie kwestią Teletubisiów, a o wynikach mojego doszkolenia poinformuję Cię po 10 czerwca. Oto Polska właśnie tu trzeba umieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za 1 razem Re: Doda oblała egzamin praktyczny IP: *.acn.waw.pl 30.05.07, 13:56 > uczę się komu ,ile ,gdzie i w którą łapę > dać żeby mieć normalne warunki egzaminowania Głupoty pleciesz, ja zdałem za 1 razem na Żeraniu czyli na Odlewniczej a wiele głąbów bredzi tutaj, że to nie da rady, to nie możliwe. TO JEST MOŻLIWE! Trzeba się tylko przygotować i nie smarować głupot, że jakaś doda, jakiś stres niezależny kompletnie od człowieka i tak dalej. Pusty śmiech mnie ogarnia gdy czytam, jak to jedna czy druga osoba była cudownie przygotowana ale kiedy zaczął się egzam to ona jakoś tak się zestresowała, przestała myśleć logicznie i w ogóle wszystko jej nie szło jak powinno a winę za to ponosi jakiś bliżej nieokreślony stres, co to przychodzi niezależnie, dopada i niepozwala zdać. Oby jak najwięcej takich osób uwalano na egzaminie, dzięki temu bezpieczniej będzie na drogach. Skoro kogoś paraliżuje strach na egzaminie i ten ktoś nie potrafi działać racjonalnie, to w codziennych jazdach będzie ZAGROŻENIEM dla innych uczestników ruchu i pieszych. Taką osobę coś tam zdenerwuje, coś tam zestresuje i straci zdolność obserwowania sytuacji na drodze. Oblałaś ze SWOJEJ winy a nie jakiejś tam dody. Pójdziesz zdawać następnym razem, to już dody nie będzie i wtedy nie będziesz mogła na nią zwalać ale pewnie znajdziesz sobie inną, też całkowicie niezależną od siebie przyczynę ewentualnej porażki. A to egzaminator się uwziął, a to samochód niesprawny, a to nerwy mnie zżarły a to był zły dzień. To są właśnie dyżurne przyczyny mające usprawiedliwić własne nieuctwo. Na tej grupie wręcz nie ma nieprzygotowanych! Wszyscy są doskonale przygotowani, tylko źli egzaminatorzy podstawiają im nogi. W dodatku napada jakiś stres, ciągle jest zły dzień i w ogóle wszystko i wszyscy są przeciwko mnie. Widział kto kiedy tutaj kogoś, kto przyznaje się do zawalenia z WŁASNEJ winy? Nieee no skądże, wszyscy podają zewnętrzne przyczyny. Bardzo dobrze, że terminy egzaminów są tak odległe, przez to jest czas na przygotowanie się i przemyślenie paru spraw. Jak ktoś jest noga i oblał jednego dnia, bo akurat doda, to następnym razem nie będzie już mógł się dodą zastawić , bo jej nie będzie. Wtedy dyżurną przyczyną porażki będzie zły egzaminator, jakiś anonimowy stres i 'zły dzień'. Bo wszystko w około jest złe, wszystko działa na moją niekorzyść, tylko ja jeden / jedna jestem the best ale ludzie nie pozwalają mi się wykazać. Do nauki!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMILA Re: Doda oblała egzamin praktyczny IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.07, 17:25 Może mi jeszcze napiszesz że ani jeden wypadek, nie był spowodowany przez kierowcę który zdał egzamin za pierwszym razem ??????. A jeżeli tak to pewnie cierpieli na Pomroczność Jasną.Jednym głombom się udaje a innym nie i taka niestety jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puściły mi nerwy Re: Doda oblała egzamin praktyczny IP: 212.2.101.* 30.05.07, 19:26 Kamila odpuść temu dupkowi za 1 razem nie ma sensu to urywający się wielbiciel dody egzaminator z odlewniczej po cichu szkolący ją w programie Jazda z Dodą szkoda Paluszków Daj mu się spuścić, bo mu żyłka pierdząca pęknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puściły mi nerwy Re: Doda oblała egzamin praktyczny IP: 212.2.101.* 30.05.07, 18:56 Ludzie przestańcie polemizować z „za 1 razem” to jakiś imbecyl. Są trzy cztery wytłumaczenia: po pierwsze gość pomylił forum z blogiem i pisz referat /w połowie odpuściłem tak wciągają jego wypociny/, po drugie wydaje się niemożliwym, aby był to fan Dody /za dużo udało mu się napisać hihihi/. Po trzecie nie warto z nim gadać, bo wydaje się, być s-p-e-d-a-l-o-n-y-m instruktorem Dody z programu Jazda z Dodą, lub o zgrozo egzaminatorem z Odlewniczej UWAGA. Ty durniu chyba sutki Cię drą gdybyś był tam na egzaminie zobaczyłbyś stado przepitych egzaminatorów /byłych MILICJANTÓW/ na ciepłych posadkach z czerwonymi od gorzały mordkami, i kilku merytorycznych młodych ludzi, którzy ze spokojem kulturą sprawdzają wiedzę egzaminowanych nie stroniąc od oblania słusznego!! Jak klient zasługuje !! – reszta wcześniej wspomniana boi się wyjechać poza plac /biologiczne 0,6 w wydychanym powietrzu od lat „placyk = błękitna laguna?/. Gościu „ za 1 razem” napisz jeszcze, że w piątek zdałeś teorię a w sobotę praktykę, miałeś mikrofon ze słuchawkami na swojej inteligentnej aczkolwiek małej głowie, egzaminator pozwolił Ci szukać wył. świateł 20 minut., mogłeś powtórzyć łuk, a dodatkowo głosowałeś na PIS i obecnego prezydenta, TO POKARZESZ SWOJE PRAWDZIWE OBLICZE SPOŁECZNO PSYCHOLOGICZNE – Imbecyl IMBECYŁ FORTE Odpowiedz Link Zgłoś
watashi79 [OT] kultury trochę 02.06.07, 11:42 Gość portalu: Puściły mi nerwy napisał(a): > Po trzecie nie warto z nim gadać, bo wydaje się, być s-p-e-d-a-l-o-n-y-m > instruktorem Dody z programu Jazda z Dodą, lub o zgrozo egzaminatorem z > Odlewniczej UWAGA. bądź łaskawa nie używać takich określeń, jak "spedalony" i pochodnych. zgrywasz taką wrażliwą, a sama obrażasz innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobexon Re: Doda oblała egzamin praktyczny IP: 217.149.242.* 28.05.07, 14:21 A tutaj macie linka z konkurencyjnego portalu muzyka.onet.pl/0,1543074,plotki.html Głupia zdzira doda (specjalnie z małej litery, bo tylko tak można uhonorować larwy, które rozbijają małżeństwa) i tak miała wielkie fory bo nie ustawiła sobie fotelika, a pan egzaminator przymknął na to oko. Kamery jom zestresowały, wielgom artistke, tak bardzo, że nie potrafiła podobno utrzymać się na pasie ruchu i najechała na linię na mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl off topic 28.05.07, 18:16 Gość portalu: Bobexon napisał(a): > > Głupia zdzira doda (specjalnie z małej litery, bo tylko tak można uhonorować > larwy, które rozbijają małżeństwa) a przepraszm bardzo to do rozbicia zwiazku jest potrzebna tylko ta trzecia osoba???Od kiedy, bo ja zawsze myslalam, ze to jest wina rowniez tych najbardziej zainteresowanych..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Doda oblała egzamin praktyczny IP: 213.134.181.* 30.05.07, 10:55 no i jak na kursie już prawie mandat zaliczyła..to ja jej nie chce na ulicach widzieć za kierownicą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Doda oblała egzamin praktyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 15:46 dziennik.pl pisze "Kilka dni temu Doda zdała pomyślnie egzamin teoretyczny.Ale termin egzaminu praktycznego wyznaczono jej dopiero na lipiec.Gwiazda nie mogla tyle czekac.zwlaszcza ze juz planuje przejażdzki swoim różowym cabrioletem.Po wysłaniu odpowiedniego podania dostala nowy temin na ubieglą sobote" -jak widac dla dody wszystko :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linia.frontu Re: Doda oblała egzamin praktyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 23:16 "My chyba jednak wolimy Dodę bez prawa jazdy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odwołujący się Re: Doda oblała egzamin praktyczny IP: *.aster.pl 29.05.07, 16:10 Mówiłem że kolejny odcinek może mieć nazwę "Doda w areszcie" i stało się... co prawda nie jet to łapówka ale coś o wiele gorszego www.pudelek.pl/artykul/3329/doda_zaatakowala_kobiete_policja_prowadzi_sledztwo/ Żeby żaden egzaminator nie dał jej prawka bo nas chyba pozabija na ulicach. Zaczynam się bać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Doda oblała egzamin praktyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 21:31 "Dorota zaszokowała nas chamstwem, brakiem wyobraźni i nieobliczalnością." jaka to nowość? Przecież wszyscy dobrze wiedzą na co ją stać. A dla wszystkich lepiej bedzie jak nie zda tego egzaminu, choć coś przeczuwam, że ustawią to 2 podejście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Doda oblała egzamin praktyczny IP: *.escom.net.pl 29.05.07, 22:09 Do Dody nic nie mam, ale też uważam, że cała ta jej zabawa z prawkiem jest ustawiana i zda max za 2 razem. Ech...Gdzie tu sprawiedliwość :( Odpowiedz Link Zgłoś
watashi79 strach pomyśleć... 02.06.07, 11:35 co by było, gdyby ktoś na niej wymusił pierwszeństwo. obstawiam, że by go dogoniła i zepchnęła do rowu :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Doda oblała egzamin praktyczny IP: 213.134.181.* 30.05.07, 10:54 nie dziwię się, takim jak ona to w ogóle nie powinno dawać sie prawa jazdy, nawet jak jej się jakimś fuksem "uda" zdać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Doda oblała egzamin praktyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 19:49 mnie od momentu wykreowania dody na bożyszcze nastolatek i panów przechodzących kryzys wieku średniego zastanawia jedno - czy Doda jest faktycznie taka głupia czy tylko taką udaje i taki ma swój wizerunek sceniczny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puściły mi nerwy Re: Doda oblała egzamin praktyczny IP: *.gprspla.plusgsm.pl 31.05.07, 22:28 To raczej wizerunek obsceniczny a nie sceniczny hiihi Odpowiedz Link Zgłoś
cris80 Re: Doda oblała egzamin praktyczny 01.06.07, 22:44 A widzieliście ten fragment Jazdy z Dodą co złapała ją policja? Całkiem fajne: www.youtube.com/watch?v=nVq2erCXXfI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odwołujący się Re: Doda oblała egzamin praktyczny IP: *.aster.pl 01.06.07, 23:49 Bardziej chciałbym zobaczyć jej egzamin. Myślicie że pokażą jak niezdała ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosia Re: Doda oblała egzamin praktyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 10:25 ja myślę, że pokażą. Przecież to nagrywali, cały samochód był okamerowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carinka Re: Doda oblała egzamin praktyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 19:22 No nie mogę, obejrzałam dzisiejszy odcinek tego ambitnego programiku i aż muszę się wypowiedzieć. Po pierwsze primo, tak przypuszczałam, że za 1 razem obleje, żeby nie było, że już tak na maxa wszystko jest ustawione. Ale założe się, że za 2 przepuszczą ją na bank, żeby udowodnić, że jednak świetnie jeździ, a wtedy to był tylko wypadek przy pracy. Po drugie primo, gdy Doda wysiadła z samochodu, mówi, że "za tydzień muszę zdać". Od kiedy to na kolejny egzamin czeka się tydzień? Po trzecie primo, po egzaminie egzaminator podszedł do instruktora Dody i się tłumaczy dlaczego ją oblał. Itd. itp. Kto nie oglądał, polecam jakąś powtórkę, pewnie będzie, bo na TVN Turbo po 10 razy powtarzają programy. Naprawdę warto, najlepsza komedia jaką widziałam. No dobra, już się zamykam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilo Oglądałem egzamin Dody IP: *.chello.pl 02.06.07, 19:29 Pytala egzaminatora czy moze zawracac...powtarzala luk a egzaminator jezdzil zapiety w pasy=musial sie bac. I najbardziej wkurzajace jest to ze nastepny egz. ma za tydzien a ja na kazdy czekalem miesiac i kilka dni-skandal zrobmy protest chociaz mam juz prawko to rozumiem tych co oblali i musza tyle czekac- moze da sie wyrazic swoje niezadowolenie na stronach word Warszawa?? Odpowiedz Link Zgłoś
watashi79 "dzienks"... 02.06.07, 21:29 ... do egzaminatora. na prawdę chcę wierzyć, że ona tylko się na taką kreuje... Odpowiedz Link Zgłoś
piedor Re: "dzienks"... 02.06.07, 23:30 Tez ogladalam, i z tego co wiem to jesli nie potrafisz przygotowac samochodu do jazdy to oblewasz chyba ze dopuszcza warunkowo do dalszej czesci i byc moze tak bylo z Doda. Tez jestem ciekawa za ktorym razem zda.Co do powodu oblania (zmuszenie poprzez manewr zawrocenia innego uczesnika ruchu do znaczego zmniejszenia predkosci) mowil ze miala pas na ktory mogla wjechac. Obejrze jeszcze raz. Dziwie sie ze egzaminator tlumaczyl sie dlaczego Doda oblala. Od kiedy oni sie tlumacza instruktorom. Czo Dodzie zycze powodzenia aby zdala w miare szybko. A prosba do egzaminatorow: TRAKTUJCIE WSZYSTKICH ZDAJACYCH TAK SAMO. Odpowiedz Link Zgłoś
watashi79 Re: "dzienks"... 02.06.07, 23:56 piedor napisała: > Co do powodu oblania (zmuszenie poprzez manewr zawrocenia innego uczesnika > ruchu do znaczego zmniejszenia predkosci) mowil ze miala pas na ktory > mogla wjechac. Obejrze jeszcze raz. zgadza się, skrajny pas był wydzielony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Doda oblała egzamin praktyczny IP: *.skynet.net.pl 08.06.07, 08:43 Zdala za 2 podejściem podobno... www.pudelek.pl/artykul/3488/doda_zdala_egzamin_na_prawo_jazdy/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odwołujący się Re: Doda oblała egzamin praktyczny IP: *.aster.pl 08.06.07, 12:42 Składajcie podania o szybsze terminy .Wtedy nie zapomnicie jak się jeździ. Dwa miesiące to stanowczo za długo. Doda miała przywileje niewiadomo z jakiego powodu.Zdała bo miała szybkie terminy. Za przyszłą kolizje Dody zapłaci ubezpieczyciel ze składek wszystkich kierowców. Musiała dać łapówke albo coś obiecać egzaminatorowi w końcu nie jest już z Radziem lol Jej poprzedni oblany egzamin www.youtube.com/watch?v=ALCZnWx1WUA www.youtube.com/watch?v=QaFcQMSkb50 www.youtube.com/watch?v=NYKx_cXpwZo Instruktor z kwiatami - wybacz mu Doda. lol Odpowiedz Link Zgłoś