Dodaj do ulubionych

KAToWiCE - dobry instruktor

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 20:51
szukam naprawde dobrego instruktora w Katowicach.
Proszę o pomoc.
dzięki:)
Obserwuj wątek
    • Gość: karolina Re: KAToWiCE - dobry instruktor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 09:50
      W Katowicach nie znam, ale jeżeli chcesz to mogę ci podac namiary na
      fantastycznego instruktora w Bytomiu. Takiego jak ja ciołka nauczył,a poprzedni
      trzej instruktorzy mnie olali i tylko wzieli kase
      • Gość: Monika Re: KAToWiCE - dobry instruktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 14:03
        dziękuję:) ale zdaję w Katowicach i wolałabym tu poćwiczyć. Dojazd do Bytomia
        jest niestety troche czasochłonny:/
      • linia.frontu Re: KAToWiCE - dobry instruktor 01.07.07, 14:08
        Gość portalu: karolina napisał(a):

> W Katowicach nie znam, ale jeżeli chcesz to mogę ci podac namiary na
        > fantastycznego instruktora w Bytomiu. Takiego jak ja ciołka nauczył,a
        > poprzedni trzej instruktorzy mnie olali i tylko wzieli kase

Ding. A ja Ci mogę podać namiar na fantatycznego instruktora z Warszawy.
        Chcesz? :P
    • Gość: ania Re: KAToWiCE - dobry instruktor IP: *.91-127-121.t-com.sk 10.07.07, 23:02
      Moniko zadzwoń do Silesii w Katowicach poproś o namiar na Pana Bartka albo
      Jacka ja robiłam kurs już prawie rok temu zdałam za 2 razem ale przez swoją
      tylko głupotę pozdrawiam Ania
      • agusiaki Re: KAToWiCE - dobry instruktor 14.07.07, 18:35
        czy tam pracuje tylko jeden Bartek i jeden Jacek? mozna jakies szczegóły na
        priv? agusiaki@gazeta.pl pzdr :)
    • Gość: Becia Re: KAToWiCE - dobry instruktor IP: *.quarto.pl 12.07.07, 23:35
      Ja Ci polecam szkołę ,,Lady'' na ul.Mickiewicza w Katowicach.Naprawdę super.Broń
      Boże nie wybieraj AUTOSZKOłY Adriana Szpiecha.Beznadziejny koleś.Robiłam u niego
      kurs rok czasu,niczego mnie nie nauczył,dopiero jak wykupiłam parę godzin w
      ,,Lady'' to się czegoś nauczyłam.W ciągu 5 godzin w ,,Lady'' nauczyłam sie
      więcej niż u niego przez cały kurs.Polecam zdecydowanie ,,LADY''...Pozdrawiam i
      życzę udanego kursu prawa jazdy i zdania egzaminu za 1 razem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka