Gość: Monika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 20:51 szukam naprawde dobrego instruktora w Katowicach. Proszę o pomoc. dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karolina Re: KAToWiCE - dobry instruktor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 09:50 W Katowicach nie znam, ale jeżeli chcesz to mogę ci podac namiary na fantastycznego instruktora w Bytomiu. Takiego jak ja ciołka nauczył,a poprzedni trzej instruktorzy mnie olali i tylko wzieli kase Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: KAToWiCE - dobry instruktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 14:03 dziękuję:) ale zdaję w Katowicach i wolałabym tu poćwiczyć. Dojazd do Bytomia jest niestety troche czasochłonny:/ Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: KAToWiCE - dobry instruktor 01.07.07, 14:08 Gość portalu: karolina napisał(a): > W Katowicach nie znam, ale jeżeli chcesz to mogę ci podac namiary na > fantastycznego instruktora w Bytomiu. Takiego jak ja ciołka nauczył,a > poprzedni trzej instruktorzy mnie olali i tylko wzieli kase Ding. A ja Ci mogę podać namiar na fantatycznego instruktora z Warszawy. Chcesz? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: KAToWiCE - dobry instruktor IP: *.91-127-121.t-com.sk 10.07.07, 23:02 Moniko zadzwoń do Silesii w Katowicach poproś o namiar na Pana Bartka albo Jacka ja robiłam kurs już prawie rok temu zdałam za 2 razem ale przez swoją tylko głupotę pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
agusiaki Re: KAToWiCE - dobry instruktor 14.07.07, 18:35 czy tam pracuje tylko jeden Bartek i jeden Jacek? mozna jakies szczegóły na priv? agusiaki@gazeta.pl pzdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Becia Re: KAToWiCE - dobry instruktor IP: *.quarto.pl 12.07.07, 23:35 Ja Ci polecam szkołę ,,Lady'' na ul.Mickiewicza w Katowicach.Naprawdę super.Broń Boże nie wybieraj AUTOSZKOłY Adriana Szpiecha.Beznadziejny koleś.Robiłam u niego kurs rok czasu,niczego mnie nie nauczył,dopiero jak wykupiłam parę godzin w ,,Lady'' to się czegoś nauczyłam.W ciągu 5 godzin w ,,Lady'' nauczyłam sie więcej niż u niego przez cały kurs.Polecam zdecydowanie ,,LADY''...Pozdrawiam i życzę udanego kursu prawa jazdy i zdania egzaminu za 1 razem. Odpowiedz Link Zgłoś