Dodaj do ulubionych

Dobra szkoła nauki jazdy w Krakowie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 22:12
Witam
czy ktoś móglby polecic dobra szkołę jazdy w Krakowie.
Kolega zapisał się do Auto szkoły Ale Jazda na ul. Wielickiej, i sobie bardzo
chwali.
czy ktoś zna tą szkołę?
Chciałbym poznac Wasze opinie na temat kursów, zanim się zdecyduję gdzieś
zapisać.
Obserwuj wątek
    • Gość: Anais Re: Dobra szkoła nauki jazdy w Krakowie IP: *.chello.pl 02.07.07, 07:37
      Polecam Ci szkołe Auto Salwator na Salwatorze..Uczyłam się tam i zdałam!
      Zwłaszcza polecam instruktora Krystiana Wawro, podaje namiary:695588366. Ten
      człowiek naprawde potrafi wyszkolić ludzi na dobrych przyszłych kierowców.
      • Gość: rebus Re: Dobra szkoła nauki jazdy w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 19:21
        Polecam auto szkołe na Wielickiej. Zero stresu, instruktorzy pełna kultura i
        nauczyż potrafia
    • Gość: pyzdra Re: Dobra szkoła nauki jazdy w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 19:30
      super bez stresowo jest w szkółce KRAKÓW UL WIELICKA 79A TELEFONIK 126551807
      KOMURECZKA 0508233133
    • Gość: Luzaczka "dobre" OSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 19:44
      Czesc!Chodzilam do BSK LUZ-nie pieje zachwytow,ale tez ich nie opluwam.Nauczyli
      mnie dosc duzo,glownie wyszkolili teoretycznie tzn.wiem co mi wolno,a czego nie
      na drodze np.gdy pieszy nawet nie idzie po pasach to i tak mam go
      przepuscic,lub,ze przed warunkowa strzalka mam sie zatrzymac,a nie przyhamowac
      i jechac itd.Uwazam,ze po kazdej innej szkole umialabym to samo,moze
      wiecej,moze mniej.Pozatym dodam,ze te "dobre" szkoly powinny okreslic czy
      kursant zdaje egzamin lub umie calkiem niezle jezdzic po obowiazkowych 30 h,czy
      tez po wielu dodatkowych za ktorych musi placic gruba kase.Latwo krzyczec i
      kusic kursantow haselkiem "Dzieki nam zdasz za pierwszym razem!"ale jakim
      kosztem?Nie twierdze,ze dodatkowe godziny sa be,ale w ramach rozsadku i
      oczywiscie mozliwosci finansowych.Paradoks lepiej jest wydac na kurs,niz
      niewiadomo ile razy zdawac.Ale tez lepiej mniej tych godzin,a dobrze
      wykorzystanych niz duzo,a marnie.Jak masz jakies pytania chetnie odpowiem!
      Pozdrawiam :)
      • Gość: yti31 Re: "dobre" OSK IP: 62.233.150.* 10.07.07, 12:50
        kolejna reklama LUZ-u na tym forum ! Bez komentarza ...
    • Gość: monia Re: Dobra szkoła nauki jazdy w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 07:54
      • Gość: renata Re: Dobra szkoła nauki jazdy w Krakowie IP: *.skawsoft.com.pl 09.07.07, 08:02
        SZKOŁA JEST DOBRA,A RESZTA W NASZYCH GŁOWACH JA ZDAŁAM ZA 1 RAZEM.ALE SIĘ
        SKUPIŁAM NATYM CO ROBIŁAM POLECAM TĄ SZKOŁE
    • Gość: rina22 Re: Dobra szkoła nauki jazdy w Krakowie IP: 62.233.150.* 10.07.07, 12:48
      to nowa szkola i ponoć niezbyt dobra , ale wiem to od znajomej - także musisz
      jeszcze popytać
    • Gość: cień_nocy Re: Dobra szkoła nauki jazdy w Krakowie IP: *.autocom.pl 10.07.07, 12:57
      A ja się uczę w OSK na Dauna: www.szkolajazdy.krakow.pl/dauna.htm i mam
      jazdy z p. Rysiem- i muszę powiedzieć że jestem bardzo zadowolona!! jest ciężko
      i wymagania są duże ale z każdej jazdy wracam z poczuciem że więcej umiem:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka