unamujer1 16.10.07, 16:36 Witam. Czy ktoś z Was korzystal z usług tego ośrodka szkoleniowego (pełna nazwa "Automobilklub stołeczny MAK")? Jeśli tak, to serdeczna prośba o opinie czy warto i namiary na jakiegoś sensownego instruktora. Z góry dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
unamujer1 Re: Warszawa, MAK 24.10.07, 12:28 Jeśli nikt z Was nie chodził do nich na kurs, to może chociaż słyszał cokolwiek??? Bardzo mi zależy, a wyszukiwarka nic nie znajduje na ich temat. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dino Re: Warszawa, MAK IP: *.acn.waw.pl 24.10.07, 18:41 Mała i słaba szkółka.Poszukaj lepiej.Ja oczywiście nie polecam tam kursu. Odpowiedz Link Zgłoś
unamujer1 Re: Warszawa, MAK 30.10.07, 16:30 Dziękuję. Skoro nie MAK, to może polecicie mi dobrą szkołę na Ochocie lub w okolicy.Byle nie Imola. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Warszawa, MAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.08, 09:42 ja robiłem kurs w maku jakis rok temu i było ok. zdałem za drugim razem. spis szkol prawa jazdy w warszawie jest na takiej stronce prawojazdywarszawa.pl zycze powodzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś