driveeee 14.11.07, 11:42 co mozecie mi powiedzieć o tej szkole?polecono ją mi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kartofel Re: extreme -łódź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.07, 18:23 polecam ja rózniez swietni instruktorzy własciciel bardzo miły wogule wszystko tam jest ok i fajne. nie zastanawiaj sie idz na kurs do extrem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driveeee Re: extreme -łódź IP: *.devs.futuro.pl 14.11.07, 19:50 a którego instruktora mógłbys mi polecic?(bede wdzieczna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kartofel Re: extreme -łódź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.07, 20:11 Kuba taki gruby niski fajny instruktor polecam swietnie sie z nim dogadywałem iswietnie uczy ale w sumei instruktro jest przydzielany przy zapisie na kurs automatycznie wiec niewm czy na niego trafisz ale pozostali sa tez bardzo mili i fajni jest jeszcze taki łukasz terz fajny nawet fajniejszy od kuby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driveee Re: extreme -łódź IP: *.devs.futuro.pl 14.11.07, 20:23 dzieki! jeden fajniejszy od drugiego..to super bo to beda dodatkowe godzinki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: extreme -łódź IP: *.toya.net.pl 14.11.07, 22:52 rekomenduje Sławka -gwiazde extreme Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kartofel Re: extreme -łódź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.07, 19:55 nie jezdziłem osobiscie ze sławkiem ale wydawałsie miły zamieniełe mz nim kiedys pare słow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziunia Re: extreme -łódź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.07, 16:05 ja polecam Sławka super gościu i Waldka też jest fajniutki:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia:)) Re: extreme -łódź IP: *.uni.lodz.pl 08.01.08, 23:25 Polecam Sławka-świetny instruktor,przede wszystkim cierpliwy i sympatyczny,jazdy z nim to prawdziwa przyjemność, jutro mam egzamin i nie wiem czy zdam:))ale jeżeli nie to będzie tylko i wyłącznie moja wina(albo egzaminatora:))Genialna szkoła, ALE PRZEDE WSZYSTKIM INSTRUKTORZY(z doświadczenia polecam Sławka i Waldka). Pozdrawiam wszystkich i życzę powodzenia na egzaminach!!!:)))BUZIACZKI :***** Monia-Demon Drogi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
2karolagabi Re: extreme -łódź 11.02.08, 21:47 Witam, Byłam kursantką EXTREME i 7 lutego zdałam prawo jazdy za pierwszym podejściem. Postaram się byc obiektywna i pomocna w swojej ocenie. Jeśli chodzi o samą szkołę ja zdecydowałam się na nią ze względu na bliskość od uczelni, miła i przyjemną atmosferę. Gdy poszukiwałam odpowiedniej auto szkoły były miejsca, gdzie musiałam czekać 20 minut aż ktoś zauważy, że jestem potencjalnym Klientem i chciałam uzyskać informacje. W EXTREME było zupełnie inaczej wszystko od początku do końca zostało mi wytłumaczone. Dużym atutem jest także możliwość rozłożenia płatności na raty - bez żadnych zewnętrznych firm. Prawdziwy kredyt kupiecki. Zawsze jeśli ktoś ma problemy to Pan Paweł (właściciel) jest wyrozumiały i idzie się dogadać. Pan Paweł to bardzo miły starszy Pan, który przyjaźnie podchodzi do swoich kursantów. Jest bardzo otwarty na młodzież i uwielbia wychodzić z nimi na dymka w trakcie przerwy w teorii. Jesli chodzi o instruktorów jeździłam z trzema z tej szkoły (na TOYOCIE). Kubą, gwiazdą szkoły Sławkiem i Łukaszem. Więc kurs przejeździłam z Kubą. Bardzo miły, spokojny. Moim zdaniem urodzony instruktor. Krytykuje wtedy, gdy trzeba i pomaga oswoić się z samochodem. Pomaga poznać typowe haki egzaminacyjne i odnaleźć się w stresujących sytuacjach. Zawsze podchodzi z humorem nawet jeżeli przekroczycie podwójną ciągła i pojedziecie pod prąd albo zatrzymacie się na środku skrzyżowania ;o) Sławek to super instruktor, ale dużo zależy od tego jaki ma dzień. Działa super na osoby o niskiej wierze w siebie. Nie wiem jak on to robi, ale po jazdach z nim uwierzyłam w siebie i moje umiejętności. Dowcipny, powiedziałabym, że gadatliwy w autku. Zwraca uwagę na szczegóły np. jak zmieniacie biegi oraz wszystko tłumaczy bardzo łagodnym i spokojnym głosem dopóki nie zrozumie się istoty rzeczy. Z Łukaszem miałam tylko jedną jazdę. To najmłodszy instruktor w szkole. Bardzo sympatyczny, ale mnie do gustu nie przypadł. Jednak powiem szczerze, ze każdemu jazda z nim się przyda - nawet egzaminator was tak nie zestresuje jak on. Dzięki niemu przy stresujących komendach podczas egzaminu zachowałam zimną krew. Dużo uczy zwraca uwagę na wiele rzeczy i do tego mówi co źle zrobiłam dopiero po wykonaniu manewru. Generalnie wogóle nie żałuję, że poszłam do tej auto szkoły. Bardzo miła atmosfera. Liczysz się Ty, a nie jesteś kolejną sztuką.... Ze wszystkim idzie się dogadać z właścicielem. Co do cen uważam, że są przeciętne - ani niskie ani wysokie. Ale wychodzę z założenia, że lepiej zapłacić więcej za dobrą jakość niż mniej byle co i podchodzić do egzaminu 4 razy. Polecam również, abyście wykopując dodatkową jazdę wybrali innego instruktora niż ten, który was prowadził przez kurs. Chłopaki się idealnie uzupełniają. Ja wzięłam dwie jazdy przed egzaminem i jak widać opłaciło się wydać 160 zeta, żeby nie zadawać więcej niż raz. Po zdanym egzaminie wszyscy bardzo chętnie zapraszają, żeby pochwalić się swoim sukcesem i cieszą się razem z nami. Widziałam to nie jednokrotnie jak miałam jazdy i kursanci przychodzili pochwalić się do swoich instruktorów, że zdali. Oni naprawdę się z tego cieszą. Większość przed egzaminem daje do siebie kontakt - jeżeli macie jeszcze jakieś pytania przed egzaminem to można walić jak w dym. Zdawałam z innym kursantem z tej samej szkoły i zdaliśmy obydwoje za pierwszym razem. Oboje dzwoniliśmy do nich od razu po zdaniu. A w głowie słyszy sie tylko jak z kimś jeźdzą i mówią 3:0 dla mnie w tym tygodniu. Swojskie chłopaki. EXTREME THE BEST - pozdrawiam całą ekipę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolcia Re: extreme -łódź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.08, 10:49 co do kuby to polemizowała bym wg mnie olewał sprawe i bardzo stresował krzyczał nie polecam go Odpowiedz Link Zgłoś
rozyczka.m Re: extreme -łódź 06.03.08, 21:11 Hej! Dla mnie ta szkoła to najlepsza kuźnia przyszłych kierowców w całej Łodzi! Sama zdałam za pierwszym razem! Zaczynając od samych formalności i płatności to nie ma z tym problemów: jeśli nie możesz wyłożyć całej sumy, szef rozbija ci ją na raty! zero stresu! No a co do instruktorów....to nigdy jeszcze nie spotkałam tak pozytywnie nastawionych ludzi! Na corsie najwięcej razy jeździłam z Robertem: to przesympatyczny człowiek, który wytłumaczy działanie samochodu od samych podstaw, zawsze uśmiechnięty i życzliwy. Na toyocie jeździłam tylko z Łukaszem! I nie zgadzam się z opinią pewnej osoby, która napisała, że: "jazda z Łukaszem stresuje bardziej od jazdy z egzaminatorem"!!! Dla mnie każda jazda z nim to pełen relaks i przyjemność a nie tam jakiś stres! Z tym facetem potrafiłam się śmiać do upadłego, wygłupiać się, rozmawiać o wszystkim i nawet jak zrobiłam jakiś błąd to nigdy na mnie nie nakrzyczał tylko spokojnie wytłumaczył, co zrobiłam źle! Łukasz to wg mnie najlepszy instruktor, jakiego mogłabym polecić! To głownie dzięki niemu zdałam prawko za pierwszym razem! Nauczył mnie wszystkiego na placu, jazda po mieście z nim to łatwizna a parkowanie to sama przyjemność! Dzięki Mistrzu za wszystko:))) Polecam tę szkołę wszystkim niezdecydowanym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duża Re: extreme -łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 23:21 Szkoła super, instruktorzy rewelacja. Nie miałam pojęcia, że kurs na prawo jazdy może być tak mile spędzonym czasem. A jednak:) Zdałam za pierwszym razem. Egzamin wspominam bardzo dobrze (o dziwo). Na corsie jeździłam z Jarkiem - bardzo cierpliwy, spokojny i wyrozumiały, wyjaśniał jak coś było niejasne. Na toyocie najpierw jeżdziłam z Waldkiem. Super gościu. Wytłumaczy wszystko jak należy, nie krzyczy i jest bardzo cierpliwy. Do tego można z nim i pogadać i pośmiać się. Zero stresu. No i na koniec gwiazdeczka extreme czyli SŁAWUŚ. Tych jazd nie da się opisać, trzeba je po prostu przeżyć;) Sławek jest cierpliwy, opanowany, wszystko dokładnie wytłumaczy, umie trafić do każdego kursanta tak żeby zrozumiał o co w tych jazdach tak naprawdę chodzi:) A do tego człowiek po tych jazdach nabiera pewności siebie, a to jest przecież bardzo ważne i cenne (nie tylko na egzaminie). Poza tym dużo było śmiechu i gadania także;) Jazdy te były zdecydowanie bezstresowe i do dziś wspominam je bardzo miło. Szkoda tylko, że tak szybko się skończyły. No... Polecam EXTREME. Naprawdę jest to solidna firma. I pozdrawiam wszystkich eksremalnych chłopaków :) Idź do extreme, a twe życie będzie ekstremalne:D Moje jest już takie od ponad pół roku;) Odpowiedz Link Zgłoś