Dodaj do ulubionych

WORD Elbląg

• mucia88 Egzaminator Elbląg 30.01.15, 16:44
      Pierwszy raz miałam pana K.Kołodyńskiego bardzo dobry i sympatyczny człowiek,ale z swojej winy oblałam na mieście.Drugie podejście to Mariusz Stankiewicz koszmar , oblał mnie na placu, moja wina tak pachołek z nerwów puknęłam (a szkoda,że nie go bo też tam stał). Gdzie zawsze plac idealnie mi wychodził od pierwszego razu.Ani dzień dobry tylko wrzeszczał na mnie przez 5 min mruczał i krzyczał, aż ludzie się patrzeli. Zły humor, a może takie ma podejście by zestresować na maxa. Mam nadzieje,że trzeci raz to trafie na pana Kołodyńskiego modle sie wręcz o to i mam nadzieje wkońcu zdam, bo atmosfera jest bardzo ważna . A ten buc mi zepsuł humor,jeśli znów na niego trafie to mu odpyskuje.
      • bassken56 Re: Egzaminator Elbląg 13.10.15, 12:36
        Czeka mie egzamin w Word Elblag na poczatku listopada .ale kiedy czytam to forum to wlos jezy sie na glowie.moj instruktor mowi ze w Elblagu mozna zdac za pierwszym razem.na automacie.ale ja nie wierze .moze poprostu trzeba zaplacic aby otrzymac prawko.tym bardziej ze w automatach nie ma kamer.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka