lotka.z 23.07.08, 12:29 Za tydzien mam egzamin i potrzebuje instruktora( znajacego sie na rzeczy).Moze czas faktycznie zmienic-to moj 5 egzamin.Chce wykupic ok.10 godzin.Prosze o pomoc !!! ezlota@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lotka.z Re: Ratunku potrzebny mi instruktor 23.07.08, 12:34 Dodam dla wyjasnienia,ze moj o mnie zapomnial po 1,5 miesiacu. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an-toska Re: Egzamin zdaje w Warszawie na Radarowej. IP: *.subscribers.sferia.net 23.07.08, 13:39 ja się przyłączę do prośby,bo jestem w podobnej sytuacji,z tym że egzamin mam troszkę poźniej:) an-toska@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Egzamin zdaje w Warszawie na Radarowej. 23.07.08, 13:50 polecam z wlasnego doswiadczenia pana Jana z Motokursu z Wołoskiej, mnie przygotowal do egzaminu perfekcyjnie, zdalam bez zadnego bledu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katik Re: Egzamin zdaje w Warszawie na Odlewniczej IP: *.acn.waw.pl 06.08.08, 12:47 Ja tez mam egzamin za niecały tydzień!! Instruktor z kursu również o mnie zapomniał, a drugi na którego trafiłam nic mi nie chciał wytłumaczyć tylko smiał się że co ja robiłam przez te 30 godzin:( mój mail: kati_s1@wp.pl. Z góry dziękuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś