Gość: leila Re: Za PIERWSZYM IP: *.milc.com.pl / *.milc.com.pl 10.10.03, 20:57 mnie się udało za 1 razem az nie wierzyłam że to możliwe a jednak wystarczy uwierzyć w siebie i się zrelaksować p.s ja się bardziej bałam miasta niż placyku bo ten ostatni miałam wycwiczony elegancko ale jakoś poszło... Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: Za PIERWSZYM 21.10.03, 19:10 ja rowniez zdalam za pierwszym razem! coz pokico same kobiety sie wypowiadaja, ciekawe jakie wyniki maja mezczyzni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el banditto 4 razy IP: 62.233.164.* 11.11.03, 21:34 Ja zdałem za czwartym razem i co z tego. Jeżdzę od sześciu lat i nie miałem nawet małej stłuczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glowa za 1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.03, 13:19 testy zdalem za 1, nawet podpowiadalem jednemu kolesiowi ktory siedzial obok mnie, po wyjsciu ku mojemu zdumieniu chcial mi dac 50zl, wczesniej go nieznalem, wzialem kase... za ktora po dolozeniu 25zl oplacilem nastepny egzamin z prawka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głowa za 1 + IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.03, 10:44 dotego bezblednie... :) no i koles ktoremu podpowiadalem tez bezbl. Odpowiedz Link Zgłoś
rider8 Re: za 1 + 03.12.03, 10:48 tzn. popierdzielilo mi sie - chodzilo mi o teoretyczny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Za którym podejściem zdaliście praktyczny? IP: *.chello.pl 10.10.03, 22:33 Wczoraj zdałam z drugim, a za pierwszym oblałam na mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lee Re: Za którym podejściem zdaliście praktyczny? IP: 195.85.209.* 01.12.03, 07:57 jaa pewnie mu zrobiłaś LODA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Re: Za którym podejściem zdaliście praktyczny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.04, 20:11 ale chamstwo kolezanko!!!!!111 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleda Re: Za którym podejściem zdaliście praktyczny? IP: *.mol.uj.edu.pl 11.10.03, 11:06 Ja zdałam za drugim podejściem, za pierwszym nie poradziłam sobie na placu manewrowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Za którym podejściem zdaliście praktyczny? IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 22.10.03, 17:13 Ja zdalam rowniez za pierwszym. Bylam w wielkim szoku. Wszyscy mowili mi ze za pierwszym nikt nie zdaje, wiec poszlam na egzamin w miare wyluzowana. Zrobilam 2 bledy raczej male niz duze. Egzaminator ze stoickim spokojem wydawal mi polecenia wiec nawet nie wiem czy byl w dobrym humorze czy nie, ale skoro zdalam to chyba w dobrym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielona A ja za 3 !!! IP: 217.8.186.* 20.11.03, 18:00 1 PRÓBA - nie wyjechałam z pola manewrowego, ale egzaminator był super gość ! 2 PRÓBA - manewry zrobiłam bezbłędnie, ale na mieście na skrzyżowaniu równorzędnym "nie zauwazyłam" samochodu z prawej i gwałtowanie zahamowałam, do osrodka zostałam "odwieziona" przez egzaminatora, który był taki "przyjemniaczek", że nie zyczyłabym z nim egzaminu najgorszemu wrogowi 3 PRÓBA - manewry bezbłednie, miasto super ! A mój instruktor i tak powiedział, że to TYLKO NERWY, bo podobno jeżdze bez zarzutu !!! Pozdrawiam wszystkich - zwłaszcz tych co zdaja kilka razy bo i tak napewno więcej potrafia niż "pierwszaczki", którzy być może mieli farta i zdali za pierwszym podejściem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliszka Re: Za którym podejściem zdaliście praktyczny? IP: *.psych.uw.edu.pl / *.psych.uw.edu.pl 21.11.03, 10:34 Za pierwszym!!! Zdawalam wczoraj na odlewniczej i, z tego co wiem, oprocz mnie za pierwszym razem zdaly jeszcze dwie dziewczyny. Podobno nie jest to teraz taka rzadkosc - tak mowili instruktorzy w czasie kursu. Oczywiscie sam egzamin wiaze sie ze strasznym stresem, ale mam wrazenie, ze egzaminatorzy troche staraja sie rozladowac atmosfere. Nie to, zeby byli jakos niezwykle mili, ale maja poczucie humoru i to pomaga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty do eliszki IP: 62.233.164.* 21.11.03, 12:18 o której wczoraj zdawałaś bo ja o 12 i też mi się udało. może byłaś w mojej grupie, ja losowałam i był zestaw nr. 2. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliszka Re: do werty IP: *.psych.uw.edu.pl / *.psych.uw.edu.pl 21.11.03, 12:37 ooo! to gratulacje! ja zdawalam o 10 - czyli jednak inna grupa, ale manewry byly latwe - ruszanie na wzniesieniu i parkowanie rownolegle. trafilam na lanosa, co mnie troche przerazilo, ale w sumie, jak widac, nie mialo znaczenia. czyli jednak nie jest tak zle na tej odlewniczej, co? a jak Twoj egzaminator? jakie masz wrazenia? Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WERTY DO ELISZKI IP: 62.233.164.* 21.11.03, 13:53 manewry za 1 próbą zrobiłam, chociaż miałam trochę trudniejsze bo: wjazd skośny i parkowanie równoległe (koperte). natomiast miasto super, cały czas zielone światła i mały ruch na drodze. instruktor też wyjątkowo rozmowny.nie ukrywam,że nogi miałam jak z waty i bolał mnie brzuch. ale pomogła guma do żucia. pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliszka Re: do Werty IP: *.psych.uw.edu.pl / *.psych.uw.edu.pl 21.11.03, 14:11 fajnie miec to juz za soba! powodzenia na drodze! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: DO ELISZKI IP: *.freesenses.com 21.11.03, 14:33 Ja zdawałam 18/11 też na Odlewniczej i tak jak wy zdałam za pierwszym podejściem. Też byłam w lekkim szoku, że mi się udało. Oczywiście, że się bałam , ale byłam ostatnia z grupy i stasznie długo czekałam i chyba póżniej już mi było wszystko jedno, chociaż na łuku lewa noga trochę mi się trzęsła. Gratulacje dla wszystkich co zdali!!!!!! I odwagi dla tych co mają zdawać, uwierzcie, że to nic strasznego. POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliszka Re: Do Moni IP: *.psych.uw.edu.pl / *.psych.uw.edu.pl 21.11.03, 15:05 Brawo Monia! Czyli jest nas wiecej! Masz racje, ze czekajac na swoja kolej mozna niezle spanikowac. Ja czekalam ponad godzine, ale postanowilam nie obserwowac tego, co sie dzieje na placu, bo to tylko pogarsza samopoczucie. A podobno sa i tacy, ktorzy biegna do osrodka na przeciwko pocwiczyc wylosowane manewry... Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karburatorek Re: Do Moni IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.03, 08:06 Ja zdałem za pierwszym. Nie zdała tylko baba której się najpierw skrzyżowały nogi na pedałach przed skrzyżowaniem, a potem przy cofaniu do bramy (prawdziwej) pomyliły jej się strony i rozwaliła pojazd egzaminacyjny (tzw. kredens lub kanciok, czyli PF 125) ale to było ćwierć wieku temu..... 8-) (reszta zdała, skuteczność 97%) Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: Za którym podejściem zdaliście praktyczny? 02.12.03, 15:04 za 4 (bo zaplacilem) i za 2:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orfeusz Re: Za którym podejściem zdaliście praktyczny? IP: *.acn.waw.pl 02.12.03, 21:59 Ja za 26.11 o 14.00 za drugim razem. Egzaminator był wyjątkowym gburem, ale na Odlewniczej jest pewnie większość takich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz"Che"Pan Re: Za którym podejściem zdaliście praktyczny? IP: *.bilioteka.targowek.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.03, 20:20 A propos gburow na Odlewniczej, mieszkam na Brodnie i czesto widze jak oblewaja na miescie. W poniedzialek 1 grudnia około 11.40 jeden grubawy egzaminator oblal dziewczyne jadaca Lanosem z numerem 8 na boku, za źle wykonane zawracanie (Niedawno zdalem prawko wiec to wszystko obserwowalem, ale wydaje mi sie, ze dziewczyna zrobila wszystko dobrze). Kazal jej zjechac na zatoczke przy przystanku i wysiasc z samochodu. Potem zaczal na nia niemilosiernie wrzeszczeć, tak, że dziewczyna z placzem wysiadla, uciekla i wsiadla do pierwszego nadjezdzajacego autobusu. Egzaminator cos jeszcze krzyczal, poczym wlaczyl sie do ruchu nie sygnalizujac tego i wymuszajac pierwszenstwo przed innym pojazdem (byla to nauka jazdy). Postepowanie tego egzaminatora bylo dla mnie zupelnym szokiem. Zdalem za drugim podejsciem, ale egzaminatorzy mimo, ze byli gburowaci, nie zachowywali sie chamsko Odpowiedz Link Zgłoś
terminator-3 Re: Za którym podejściem zdaliście praktyczny? 04.12.03, 11:20 ja zdawałem 3 razy ale zdałem zawsze za pierwszym razem tylk że zdawałem na A, B, oraz T osobno ale raz to na włosku miałem dopuszczalną ilość błędów na maxa wykorzystaną Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Za którym podejściem zdaliście praktyczny? 07.12.03, 00:08 za piątym. nie mogłem wyjechać z tego pier....go placyku. zawsze "najeżdżałem" na linię. Teraz moja rodzinka wręcz żąda żebym to ja prowadził samochód jak gdzieś jedziemy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Za którym podejściem zdaliście praktyczny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.03, 12:23 Za trzecim... egzaminatorow mialam raczej spoko, dwa razy nie wyjechalam z placyku, ale to byla moja wina... za trzecim razem placyk bezblednie, gosc na miescie byl mily, zrobilam troszke drobnych bledow, ale przepuscil. I od tej pory wiem, ze jak sie egazminator uprze to i tak nie zdacie- na tym poziomie umiejetnosci trudno jest nie zrobic zadnego bledu. Poza tym egzamin wspominam jak horror z powodu stresu, chyba bym umarla, gdybym miala zdawac jeszcze raz. Ale w samochodzie, dzieki kilku podejsciom i wielu wyjedzonym dodatkowym godzinom czuje sie pewnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazda Re: Za którym podejściem zdaliście praktyczny? IP: *.chello.pl 21.12.03, 16:04 Ja równiez zdałam za pierwszym razem!!!! Miałam egzamin na Powstańców Śląskich i trafiłam na lanosa, w którym nawet nie siedziałam wczesniej. No ale poszło!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Za którym podejściem zdaliście praktyczny? IP: *.parczew.sdi.tpnet.pl 02.01.04, 22:44 Za drugim :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Za którym podejściem zdaliście praktyczny? IP: *.biaman.pl 03.01.04, 12:18 za pierwszym i życzę tego wszystkim bo to naprawdę baaardzo duży stres zwłaszcza jak stoi kilkanaście osób ktore zdają za entym razem a ty podchodzisz po raz pierwszy to jest głupie uczucie Odpowiedz Link Zgłoś
rootol Re: Za którym podejściem zdaliście praktyczny? 06.01.04, 03:35 Za trzecim. Dzisiaj, a właściwie wczoraj o 10. Na placu skośne i równoległe a na mieście spokojnie oprócz jednego taxiarza, który wylazł mi ze swojej taryfy prawie pod maskę. No i miałem jeden problem - egzaminator był taki gruby, że trudno mi było zmieniać biegi :) Z tej radości trochę się zasiedziałem przed komputerem. Ide spać i życzę powodzenia wszystkim, którzy jeszcze próbują. dobranoc rootol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pirix Re: Za którym podejściem zdaliście praktyczny? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.04, 18:54 Zdałem za pierwszym razem. Egzaminator był spoko oleś. Zdawałem na Matizie we Wrocławiu dwa i pół roku temu. Odpowiedz Link Zgłoś