Gość: Doverowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.08, 19:21 Czy mamy dostęp do danych egzaminatorów, którzy pracują w WORDzie? Chodzi mi chociażby o imię i nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Polonez Re: Dane egzaminatorów. IP: *.vlan356.dengo.lubman.net.pl 12.10.08, 19:32 Boże, znowu super pomysł;-(((((((((. Zamiast skupić się na nauce i treningu, znowu szukanie jakichś "sposobów". Pytanie: PO CO???? Po co komu dane egzaminatora? A niech sie nazywa jak chce (zresztą na początku egzaminu przedstawi się), jeśli będziesz umieć jeździć, nie zrobisz błędu, to zdasz. A analizowanie, czy ten oto egzaminator, którego sekundę temu ujrzałaś, nazywa się tak czy tak i jest taki czy siaki jest tylko zbędnym zaprzątaniem sobie głowy, zamist skupienia się na zadaniu egzaminacyjnym. No chyba, że chodzi Ci również o adres i telefon... To wtedy załatw spawę po cichu, a nie tu na Forum:-)))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dane egzaminatorów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.08, 19:36 Trafne spostrzeżenia,popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
mdrive Re: Dane egzaminatorów. 12.10.08, 19:45 ...Polonez nie mógł tego chyba trafniej skomentować. Nic dodać nic ująć!!! na cholerę Wam dane egzaminatorów??? niech to będzie Karol Brzęczyszczykiewicz, rok urodzenia 1843, żonaty, powtórnie żonaty, dzieciaty itp., no i co z tego???. Po co to Wam potrzebne??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrówka Re: Dane egzaminatorów. IP: *.merinet.pl 12.10.08, 19:59 A może chodzi właśnie o to czy żonaty. Może któryś wpadł w oko :-)) A na serio to nie wiem po co nam dane egzaminatorów, oni też nie mają naszych życiorysów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dane egzaminatorów. IP: *.idc.net.pl 12.10.08, 19:54 A na co Ci to? Będziesz szczęśliwsza czy co? Stań przed WORD-em i zbieraj od ludzi nazwiska z "kartek" ! Tylko po co i jaki to ma sens? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doverowa Re: Dane egzaminatorów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.08, 20:00 Dlatego założyłam ten temat, aby nie musiec tego robic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doverowa Re: Dane egzaminatorów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.08, 20:01 Fajnie, ze piszecie co myślicie, ale nikt jeszcze nie odpowiedział na moje pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3231 Re: Dane egzaminatorów. IP: *.vlan356.dengo.lubman.net.pl 12.10.08, 20:05 Dobrze się czujesz? Sufit na miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
mdrive Re: Dane egzaminatorów. 12.10.08, 20:06 ...a czy ty cieszyła byś się, gdyby w twojej pracy ktoś obcy rozpytywał o twoje dane osobiste??? Nikt ci nie odpowie, nawet gdyby wiedział. Ja znam wielu egzaminatorów i co, mam podawać nazwiska, daty urodzenia??? Doverowa, odpuść i nie wiem po co tworzysz taki wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusia Re: Dane egzaminatorów. IP: *.173.27.180.tesatnet.pl 13.10.08, 16:40 obawiam sie, Doverowa, ze ten watek jest po porstu bezsensowny. Chyba, ze masz wtym jakis ukryty cel, ale wtedy, by uzyskac od forumowiczow takie dane, bedziesz musiala sie z nim UJAWNIC :) hihihihih Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonez Re: Dane egzaminatorów. IP: *.vlan356.dengo.lubman.net.pl 12.10.08, 20:03 Brawo!! Super pomysł! I jaki prosty:-). Tylko wykonywać. Dzień-dwa i wszystkie nazwiska znane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dane egzaminatorów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.08, 20:43 Dziewczyno,odpuść sobie nazwiska.Uwierz,ja nasłuchałam się nazwisk egzaminatorów na kursie i od instruktora,no i na egzaminie trafiłam na niby tego złego.Tak długo myślałam o tym jego nazwiosku,aż pod koniec egzaminu popełniłam bląd i nie zdałam.Z własnej głupoty.Gdyby to złe niby nazwisko nie krążyło mi po mojej pustej głowie,bez problemu bym zaliczyła egzamin. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Dane egzaminatorów. 13.10.08, 08:45 Może niektóre wordy na swoich stronach podaja nazwiska egzaminatorów tak jak szkoły jazdy nazwiska instruktorów. Tylko na co to komu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staś Re: Dane egzaminatorów. IP: *.idc.net.pl 15.10.08, 13:10 Oj Doverowa! Na co Ci to? Będziesz miała z tego jakiś pożytek? To po co poświęcać czas bezsensownej pracy? Lepiej zachęć do nauki i ćwiczenia, z tego jest i będzie pożytek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doverowa Re: Dane egzaminatorów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 19:01 Testy już mam opanowane, a godziny mam już wyjeżdżone... To co moge jeszcze zrobic? Egzamin tuż, tuż, a ja nie wiem co mam ze sobą zrobic. Napisz mi czym wg Cibei jest pożyteczne zajęcie...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dane egzaminatorów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 19:36 Proponuję,weż dodatkowe godziny jazdy(skoro nie masz co robić). Każda wyjeżdzona godzina może Cię jeszcze czegoś nauczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doverowa Re: Dane egzaminatorów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 21:15 Ostatnio wyjeździłam dwie, dzisiaj byłam na placu, jutro kolejnych 5 h dodatkowych (miasto, parkowania, plac) a w piątek jeszcze 1 h jazdy i ... Odpowiedz Link Zgłoś
mdrive Re: Dane egzaminatorów. 15.10.08, 21:31 ..."jutro kolejnych 5 h", ???????????????????????????????????????? 5 godzin ? jednego dnia???, fajnie i zgodnie z przepisami!!! Nie pisz, w którym ośrodku bo zrobią Im kontrolę! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doverowa Re: Dane egzaminatorów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 21:39 Nie wiedziałam, ze to jest niezgodne z przepisami, ale 2 h mam bezpłatnie i tylko na placu. A pomiędzy 2 h i 1 są 3 h przerwy. A tak też jest niezgodnie z przepisami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filo (zof) Re: Dane egzaminatorów. IP: *.vlan356.dengo.lubman.net.pl 15.10.08, 19:50 Tylko pozazdrościć... Jesteś jedną z niewielu osób, które NIE MAJĄ CO ROBIĆ! Teraz ludzie raczej zajęci, zabiegani... Może pranie zrób, posprzątaj, jakiejś roboty poszukaj, naprawdę szkoda marnować czas. I czekamy na wieści kiedy następny egzamin:-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doverowa Re: Dane egzaminatorów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 21:17 Żal... Pozostawię to bez komentarza... Odpowiedz Link Zgłoś