Gość: Agnieszka IP: *.ghnet.pl 26.10.08, 14:30 Witam wszystkich! A słyszeliście coś na temat szkoły PRYMUS przy ul. Prądnickiej 10 w Krakowie? Serdecznie pozdrawiam wszystkich kursantów... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hanjaf Re: Kraków szkoła PRYMUS IP: *.pool.mediaWays.net 26.10.08, 17:13 Ja skonczylam te szkole, zdalam za drugim razem... Sa plusy i minusy tej szkoly. Plusem jest na pewno nawet ciekawie prowadzona teoria i brak problemu z umawianiem sie na jazdy (ja mialam po dwa, 3 razy w tygodniu spotkania, bo zalezalo mi na szybkim skonczeniu kursu, co sie udalo). Nie wiem, czy nadal sa tam Ci sami instruktorowie. Ja na poczatku mialam z takim starszym panem, ktory nie tylko mnie praktycznie nic nie nauczyl, ale jeszcze zdenerwowal i zestresowal krzyczac i caly czas trzymajac mi sprzeglo... Drugi mlodzy chlopak byl w porzadku, jezdzilismy po wszystkich miejscach w Krakowie, po Hucie, ale i np po Kazimierzu (bo tam czasem tez sie na egzaminie trafia), nie bylo zadnych historii typu: Pani tu sie zatrzyma, bo musze cos zalatwic, czy zjesc obiad, zadnego spozniania sie czy skracania czasu przeznaczonego na jazdy. Ja sama bralam jeszcze kikla dodatkowych jazd u innych instrukotowrow, ktorzy troche inaczej mi pewne kwestie wytlumaczyli. Ja generalnie bylam zadowolona, bo jezdzilam i na chevrolecie i na punto, wiec mialam porownanie i nie przyzwyczailam sie niewolniczo do jednego samochodu.. Prwao jazdy robilam od lutego tego roku, zdalam w sierpniu, bo na termin egz sie strasznie dlugo czeka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Kraków szkoła PRYMUS IP: 91.206.154.* 11.11.08, 20:14 Witam .Właśnie kończę szkolenie w prymusie i jestem bardzo zadowolona.Jeżdzilam najpierw z Panem Sławkiem puntem a póżniej z Panem Ryśkiem chewroletem.Ostatnio kupili nowa toyote i miałam na niej 2 lekcje.Ogólnie instruktorzy bardzo mili,objeżdzili ze mną trasy egzaminacyjne.Dużym plusem sa jazdy 2 lub 3 razy w tygodniu. Wydaje mi się że jestem dobrze przygotowana do egzaminu a czy zdam to sie okaże. Polecam prymusa anka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszard Re: Kraków szkoła PRYMUS IP: *.sta.asta-net.com.pl 11.11.08, 21:55 polecam www.obozmotoryzacyjny.boo.pl Odpowiedz Link Zgłoś