Dodaj do ulubionych

Kraków szkoła PRYMUS

IP: *.ghnet.pl 26.10.08, 14:30
Witam wszystkich! A słyszeliście coś na temat szkoły PRYMUS przy ul. Prądnickiej 10 w Krakowie? Serdecznie pozdrawiam wszystkich kursantów...
Obserwuj wątek
    • Gość: hanjaf Re: Kraków szkoła PRYMUS IP: *.pool.mediaWays.net 26.10.08, 17:13
      Ja skonczylam te szkole, zdalam za drugim razem... Sa plusy i minusy tej szkoly.
      Plusem jest na pewno nawet ciekawie prowadzona teoria i brak problemu z
      umawianiem sie na jazdy (ja mialam po dwa, 3 razy w tygodniu spotkania, bo
      zalezalo mi na szybkim skonczeniu kursu, co sie udalo).
      Nie wiem, czy nadal sa tam Ci sami instruktorowie. Ja na poczatku mialam z takim
      starszym panem, ktory nie tylko mnie praktycznie nic nie nauczyl, ale jeszcze
      zdenerwowal i zestresowal krzyczac i caly czas trzymajac mi sprzeglo...
      Drugi mlodzy chlopak byl w porzadku, jezdzilismy po wszystkich miejscach w
      Krakowie, po Hucie, ale i np po Kazimierzu (bo tam czasem tez sie na egzaminie
      trafia), nie bylo zadnych historii typu: Pani tu sie zatrzyma, bo musze cos
      zalatwic, czy zjesc obiad, zadnego spozniania sie czy skracania czasu
      przeznaczonego na jazdy.

Ja sama bralam jeszcze kikla dodatkowych jazd u innych instrukotowrow, ktorzy
      troche inaczej mi pewne kwestie wytlumaczyli.

Ja generalnie bylam zadowolona, bo jezdzilam i na chevrolecie i na punto, wiec
      mialam porownanie i nie przyzwyczailam sie niewolniczo do jednego samochodu..

Prwao jazdy robilam od lutego tego roku, zdalam w sierpniu, bo na termin egz sie
      strasznie dlugo czeka.

Pozdrawiam
    • Gość: anka Re: Kraków szkoła PRYMUS IP: 91.206.154.* 11.11.08, 20:14
      Witam .Właśnie kończę szkolenie w prymusie i jestem bardzo
      zadowolona.Jeżdzilam najpierw z Panem Sławkiem puntem a póżniej z
      Panem Ryśkiem chewroletem.Ostatnio kupili nowa toyote i miałam na
      niej 2 lekcje.Ogólnie instruktorzy bardzo mili,objeżdzili ze mną
      trasy egzaminacyjne.Dużym plusem sa jazdy 2 lub 3 razy w tygodniu.
      Wydaje mi się że jestem dobrze przygotowana do egzaminu a czy zdam
      to sie okaże.
      Polecam prymusa anka
    • Gość: ryszard Re: Kraków szkoła PRYMUS IP: *.sta.asta-net.com.pl 11.11.08, 21:55
      polecam www.obozmotoryzacyjny.boo.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka