Gość: zlef IP: *.gnupg.org 23.12.08, 17:41 Według wewnętrznych statystyk WORDów zdawalność w pierwszych tygodniach stycznia spada o jedną czwartą. Może po sylwestrze warto sobie odpuścić egzaminy skoro i tak nie zdacie :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Wesołych Świąt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.08, 17:43 Nie ma to,jak Zlef składa życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: Wesołych Świąt IP: *.sta.asta-net.com.pl 23.12.08, 17:56 Wesołych świąt i powodzenia na egzaminie życzy Młodzieżowy Obóz Motoryzacyjny w Pile Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: Wesołych Świąt 23.12.08, 20:57 Buehehehe, zlef wymiata :) Wczuł się chłopak. Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: Wesołych Świąt 23.12.08, 21:12 Fajnie, że mnie ktoś wita ;) I fajnie, że jesteście. Permanentne w Domu Wariatów, to kurde, cała robota spada na mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
elizelka Re: Wesołych Świąt 23.12.08, 22:03 linia.frontu napisała: > Permanentne w > Domu Wariatów, to kurde, cała robota spada na mnie ;) A gdzie była Linia jak jej nie było??? Też w Domu Wariatów? Tak na zmianę z Permanentne tam siedzicie? czasem trzeba...:) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: Wesołych Świąt 24.12.08, 09:36 Na odwyku.. beeeeezskutecznym ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Wesołych Świąt IP: *.chello.pl 23.12.08, 23:48 > zdawalność w pierwszych tygodniach styczni > a spada o jedną czwartą. Pierwszych dwoch, pierwszych trzech, czy pierwszych czterech? Odpowiedz Link Zgłoś
toyota08 Re: Wesołych Świąt 24.12.08, 20:51 Nie odpuszczę sobie i mam zamiar zdawać na poczatku stycznia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Wesołych Świąt IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 25.12.08, 17:55 A ja w trzecim i tez zamierzm wygrac ta walkę:):) Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Właśnie... a postanowienia? 27.12.08, 11:04 Ja mam całe rzesze, w ogóle wszystko przewalę o 180 ;) Jak co roku. 1. Nie odpuszczam prawka i robię je z gościem, który CHCE mnie uczyć i który widzi mnie w L. Już zbieram na zaświadczenie, tylko się jeszcze muszę dopytać, na ile ten OSK "idzie na rękę", bo jest jeszcze 2 postanowienie: 2. Zero sentymentów. Robię prawko i nie zamierzam przejmować się tym, co czują wszyscy moi instruktorzy w związku z tym tematem (oczywiście w granicach normy). Wszystkich nie zadowolisz. Tyle stricte w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
elizelka Re: Właśnie... a postanowienia? 27.12.08, 11:17 Tak w skrócie: Skończyć studia, znaleźć fantastyczną pracę, zarobić mnóstwo kasy i kupić AUTKO (i wiele innych postanowień, ale niezwiązanych z "prawkiem") Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu 2 rocznica ;D 26.12.08, 18:26 2 lata temu założyłam swój 1 wątek... spamerski ;D Odpowiedz Link Zgłoś