Dodaj do ulubionych

osk Model - Legionowo - znacie???

IP: *.jmdi.pl 02.03.09, 18:34
mają filię na tarchominie - ledwo otworzoną - siedziba główna jest w
Legionowie/ może ktoś jeździł w tej szkole, może nawet zdał i
polecić może jakiegoś instruktora? właśnie się zapisałam na Porajów
i zaczynam za tydzień teorię/ poczytałam stare wpisy i nic nowego
czyli jedni polecają inni odradzają - mam ich pod domem więc się
zapisałam ale może polecicie instruktora który mnie nauczy jeździć
bo potrzebuję dowozić dziecko do przedszkola czyli muszę naprawdę
nauczyć się bezpiecznie jeździć ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: kocure6 Re: osk Model - Legionowo - znacie??? IP: *.spray.net.pl 10.03.09, 20:02
      witam
      ja właśnie ukończyłam tą szkołę i zdałam za 2 razem (pierwszym razem przez własną głupotę można rzec oblałam -kwestia egzaminatora)
      widomo opinie zawsze będą różne Ci co nie zdają nie będą polecać inni będą
      Ja należę do osób, które są bardzo zadowolone z tej szkoły.
      Co do instruktora osobiście polecam p.Mariusza-facet cierpliwy, potrafi dobrze wytłumaczyć i daje cenne uwagi.
      życzę powodzenia i zdania egzaminu za pierwszym razem

• Gość: blurp Re: osk Model - Legionowo - znacie??? IP: 193.227.131.* 11.03.09, 10:57
        :) dzięki za opinię i życzenia :)

pozrv - szerokiej drogi :)
      • Gość: adam Re: osk Model - Legionowo - znacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 17:54
        też polecam Mariusza D, z Modela który jest cierpliwy i tłumaczy po ludzku nie
        jak inni
    • Gość: kk Re: osk Model - Legionowo - znacie??? IP: 195.164.254.* 25.03.09, 13:43
      ja też gorąco polecam Mariusza Dymińskiego facet jest super i na prawdę
      cierpliwy zdałem za I razem
      • luna333 Re: osk Model - Legionowo - znacie??? 25.03.09, 13:49
        "dostałam" Marcina/ pierwsza jazda super- od razu na ulicę po
        ciemku i w deszcz ale gość przynajmniej jest konkretny
        • Gość: blurp Re: osk Model - Legionowo - znacie??? IP: *.jmdi.pl 25.03.09, 18:12
          a co jest nie tak z Marcinem? mi się wydaje spoko- od razu na
          głęboką wodę tzn ciemno, deszcz, chwila poglądowej o autku, jak
          ruszyć i gdzie co jest i wio jedziemy- w końcu mam jeździć ja a nie
          ktoś za mnie/ niby on ma hamulec itd i parę razy zbyt gwałtownie
          puściłam sprzęgło i ta cholerna trójka mi się z piątką myli ale wolę
          się nauczyć sama decydować co mam robić/ ogólnie to była moja
          pierwsza jazda - nieco paniki że pierwszy raz w życiu jadę ale po 1
          godzinie czułam niedosyt - jeszcze jeszcze/ nie mogę się doczekać
          następnej jazdy
          • Gość: Tancerka Re: osk Model - Legionowo - znacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 11:35
            Ja osobiście polecam Pana Andrzeja Kadłubowskiego, kiedyś mój brat zdawał u
            niego prawko i był bardzo zadowolony zdał za pierwszym razem, teraz ja się do
            niego zapisałam jest mało znany ale jest bardzo dobrze te modelki mobilki i te
            inne sa za bardzo przereklamowane. Pan Andrzej już nie uczy jeżdzić ale ma na
            swoje miejsce bardzo w pożadku Pana, jest on strażnikiem miejskim w Legionowie
            potrafi naprawde nauczyc jezdzic, przede wszyskim nie krzyczy a to jest bardzo
            ważne. A co najwazniejsze nie ma tu zadnych egzaminów wewnętrznych!!!! jednego
            dnia pojechałam sie zapisałam nastepnego miałam już jazdy a teoria jest w każdy
            piątek. Każdy ma swoją opinię o OSK mi sie to najbardziej podoba że nie ma
            żadnych egzaminów wewnetrznych dopiero aż państwowe. Jak macie jakieś pytania
            piszcie gg 4013590 bardzo chętnie komuś pomogę jeżeli macie problemy ze
            znalezieniem dobrej szkoły bo ja miałam taką samą sytuacje tyle sie tego
            narobilo ze naprawde cieżko jest cokolwiek wybrać.
            • Gość: Aniek Re: osk Model - Legionowo - znacie??? IP: *.171.98.153.static.crowley.pl 07.09.09, 11:52
              Witam. Polecam OSK Model i instruktora pana Jacka Woźbińskiego..
              Facet jest spokojny opanowany i bardzo cierpliwy. Nie krzyczy i
              świetnie tłumaczy... Naprawdy godny polecenia
              • Gość: Ania Re: osk Model - Legionowo - znacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.09, 13:08
                JA tez jeździałam z Panem Jackiem Woźbińskim...zdałam za pierwszym
                razem...jak powyżej facet godny polecenia...
                • Gość: Auto Plus Re: osk Model - Legionowo - znacie??? IP: 82.177.10.* 27.10.09, 09:10
                  A ja proponuje szkołę Auto Plus. Najlepiej przekonać się czytając
                  opinię kursantów kończących kursy. Zapraszam na
                  autoplus.waw.pl/opinie/opinie.php?showpage=1
              • Gość: Auto Plus Re: osk Model - Legionowo - znacie??? IP: 82.177.10.* 27.10.09, 09:16
                A ja proponuje szkołę Auto Plus. www.autoplus.waw.pl Najlepiej
                przekonać się czytając opinię kursantów kończących kursy. Zapraszam
                na autoplus.waw.pl/opinie/opinie.php?showpage=1
                • Gość: ada Re: osk Model - Legionowo - znacie??? IP: 188.33.19.* 28.10.09, 15:08
                  a co powiecie o Panu Paweł T., moja koleżanka jeździła u niego i ostro
                  odradzała, podobno koleś lubi łapać za kolanko i nie tylko ? ktoś potwierdzi ?
                  • Gość: Pola Re: osk Model - Legionowo - znacie??? IP: 82.160.30.* 28.10.09, 19:27
                    Nie potwierdzę ,ale i nie zaprzeczę.Ale wiem że w innej szkole też niektórzy
                    panowie instruktorzy nie potrafią trzymać łapek przy sobie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka