emal24 28.03.09, 14:54 Poszukuję, jakiejś sensownej szkoły w okolicach Mokotowa (Belwederska)lub Ursynowa (Imielin). Doradźcie coś proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ;) Re: Kurs prawa jazdy. Warszawa, Mokotów lub Ursyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 19:50 do siebie bym cię zaprosiła, ale potem mnie na forum zjedzą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
w357 Re: Kurs prawa jazdy. Warszawa, Mokotów lub Ursyn 28.03.09, 20:08 W tym rejonie "Szkółków" jest jak "mrówków" . Może popytaj pomiędzy znajomymi, a najlepiej takimi którzy byłi "ostanio" tam szkoleniu w tym rejonie. >>>>> Jakiś czas temu "podsłuchałem" rozmowę pomiędzy dwoma nieznajomymi (dziewczyny)na przystanku autobusowym ..... A było to tak - Przepraszam! Czy Ty się szkolisz w tym OSK ? Widziałam , że wysiadłaś z tej eLki, a Ja właśnie chcę..... Czy oni dobrze szkolą ? ..... Dalszej rozmowy nie słyszałem, ponieważ opuściłem w/w miejsce :-) Jak widać , to każdy sposób na zdobywanie informacji może być skuteczny. ps. Ostatnio słyszałem pozytywną opinie o OSK na Zwierzynieckiej 10 (nie wiem jak się nazywa) Parkowanie trenują na okolicznych Osiedlach (mało ruchliwych), a więc w "realu"...... Odpowiedz Link Zgłoś
permanentne_7_niebo Re: Kurs prawa jazdy. Warszawa, Mokotów lub Ursyn 28.03.09, 20:19 Ta metoda jest najlepsza - połazić i podpytać samych kursantów;) Oni wiedzą najlepiej, polecą Ci instruktora, bardzo cenna rzecz), wiedzą, gdzie są place i w jakim stanie etc etc. Namiary już masz jakieś, przebieraj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mdrive Re: Kurs prawa jazdy. Warszawa, Mokotów lub Ursyn 28.03.09, 20:29 ...przy Belwederskiej róg Dolnej w liceum Dobiszewskiego jest ośrodek "Ola". Dolny Mokotów, można pośmigać, ale zależy do kogo się trafi. Do mnie nie przychodź, jesteśmy najgorsi! :) Odpowiedz Link Zgłoś
w357 Re: Kurs prawa jazdy. Warszawa, Mokotów lub Ursyn 28.03.09, 20:39 mdrive napisał: > ...przy Belwederskiej róg Dolnej w liceum Dobiszewskiego jest ośrodek "Ola". > Dolny Mokotów, można pośmigać ....i to najczęściej "pod górkę" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
permanentne_7_niebo Re: Kurs prawa jazdy. Warszawa, Mokotów lub Ursyn 28.03.09, 21:07 cierpisz na natłok kursantów? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mdrive Re: Kurs prawa jazdy. Warszawa, Mokotów lub Ursyn 28.03.09, 21:12 ...nie, podkreślam tylko zawsze, że na tym forum jestem priva i nie szukam reklamy! Oczywiście to w poprzednim to żart!:). tacy najgorsi to nie jesteśmy, chyba. Ale niiiiigdy ni9e będę się tu reklamował i ściągał ludzi żenującymi ukrytymi reklamami typu "Pan Ziutek z Auto......szkoły jest najlepszy, podaję numer 605...... " Odpowiedz Link Zgłoś
permanentne_7_niebo Re: Kurs prawa jazdy. Warszawa, Mokotów lub Ursyn 28.03.09, 21:22 No i słusznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniamamamarty Re: Kurs prawa jazdy. Warszawa, Mokotów lub Ursyn 02.10.09, 22:43 mdrive napisał: > ...nie, podkreślam tylko zawsze, że na tym forum jestem priva i nie szukam > reklamy! Oczywiście to w poprzednim to żart!:). tacy najgorsi to nie jesteśmy, > chyba. > Ale niiiiigdy ni9e będę się tu reklamował i ściągał ludzi żenującymi ukrytymi > reklamami typu "Pan Ziutek z Auto......szkoły jest najlepszy, podaję numer > 605...... " hahaha, bo Ty akurat reklamować się nie musisz :) ))) Odpowiedz Link Zgłoś
permanentne_7_niebo Re: Kurs prawa jazdy. Warszawa, Mokotów lub Ursyn 28.03.09, 20:15 Przy metrze Imielin masz Jar i Linię, przy Natolinie Imolę, KEN, Auto-Gamę (jakoś na KENie) zresztą... Ursynów www.google.pl/search?hl=pl&rlz=1T4GZHZ_plPL314&ei=pXTOSd3AF97PjAeu0PTiCQ&sa=X&oi=spell&res num=0&ct=result&cd=1&q=szko%C5%82y+nauki+jazdy+ursyn%C3%B3w&spell=1 Mokotów www.google.pl/search?sourceid=navclient&hl=pl&ie=UTF-8&rlz=1T4GZHZ_plPL314&q=szko%c5%82y+nauki+jazdy+mokot%c3%b3w kiedyś była taka fajna strona, niebiesko biała, z osk, ale nie mogę znaleźć... o mam: www.szkolnictwo.pl/nauka%2Cjazdy%2CWarszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Kurs prawa jazdy. Warszawa, Mokotów lub Ursyn IP: *.kablowka.waw.pl 28.03.09, 21:25 Ja mogę polecić PIK na Jastrzębowskiega, robiłam tam kurs i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszard Re: Kurs prawa jazdy. Warszawa, Mokotów lub Ursyn IP: *.sta.asta-net.com.pl 31.03.09, 11:04 Proponuje www.obozmotoryzacyjny.boo.pl Warto Odpowiedz Link Zgłoś
tiuia Re: Kurs prawa jazdy. Warszawa, Mokotów lub Ursyn 31.03.09, 15:28 Przy metrze Imielin jest AutoJar. Ja robiłam tam kurs w zeszłym roku i było w porządku. Co prawda terminy jazd na wakacjach to porażka... instruktorzy idą na urlopy i trzeba jeździć ze zmiennikami. Ale czasami zmiennik okazuje się lepszy od tego własnego;) Ogólnie jestm zadowolona, instruktorów miałam ze czterech, ale w większości byli dobrzy, no i dzięki temu pojeździłam też na różnych samochodach. Do egzaminu przygotowali mnie dobrze. Zdałam za trzecim razem (ale gdyby nie choróbsko, zdałabym pewnie za drugim;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik4_21 Re: Kurs prawa jazdy. Warszawa, Mokotów lub Ursyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 19:01 Ośrodek Szkolenia Kierowców "Lider". Profesjonalne przygotowanie do egzaminów na prawo jazdy kategori A i B. Prowadzimy też kursu doszkalajace. Kursy odbywają się w Warszawie (Brodno) i w Markach. W ramach promocji podrczniki do nauki oraz badania lekarskie- Gratis !!! Kontakt: Arkadiusz Bułdan tel: 22 781-16-79, 0 501-743-918 ul. Promienna 4b/24 05-270 Marki mail: autokursy@o2.pl nauka jazdy Warszawa, prawo jazdy warszawa, prawo jazdy Marki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Kurs prawa jazdy. Warszawa, Mokotów lub Ursyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 19:18 Przecież autro pytał o Moktów/ Ursynów!!! to co mu po Markach? Ja robiłam kurs w Linii, nie podobało mi się, doszkalające brałam w Oli z Dolnej z LO Dobiszewskiego, facet też średni, ale zdałam. Odpowiedz Link Zgłoś
belcia26 Re: Kurs prawa jazdy. Warszawa, Mokotów lub Ursyn 15.06.09, 16:48 Ja polecam WESOŁĄ SZKOŁE w Ursusie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasix87 Re: Kurs prawa jazdy. Warszawa, Mokotów lub Ursyn 27.09.09, 23:04 Szkołe JAR mogę spokojnie polecić. Mają kilka placówek jedna na Kabatach druga Imielin. Teoria prowadzona super, jazdy bez problemów, więc można się spokojnie nauczyć wszystkiego (ja zaczynając nie umiałam nic:)) Odpowiedz Link Zgłoś
elfkabezhaltera Imola 28.09.09, 07:24 Imola - gdzie niedawno zrobiłem PJ i jestem dość zadowolony - ma oddziały na Mokotowie i Ursynowie. Na Madalińskiego i w okolicach metra Natolin. Borys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wspaniały Re: Kurs prawa jazdy. Warszawa, Mokotów lub Ursyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.09, 11:57 a ja robiłem kurs w Motokursie na Wołoskiej i pomimo że to były wakacje, jazdy zmiałem prawie codziennie... jazdy trwały dokładnie miesiąc, ale w tym czasie ja miałem dwie pięcio - dniowe wizyty poza Warszawą więc można powiedzieć że jeździłem prawie co dzień !!! Odpowiedz Link Zgłoś