Dodaj do ulubionych

Ilość pytań - problem

IP: *.skawsoft.com.pl 20.06.09, 10:49
Witam serdecznie. Właśnie rozpocząłem kurs na prawo jazdy i zastanawiam się nad jak najlepszym źródłem w postaci testów do robienia na komputerze. Posiadam program "Prawo Jazdy ABCDT - egzamin wewnętrzny 3.5", który jakiś czas temu był dodatkiem do Gazety Prawnej. Wszystkich pytań naliczyłem 803 i stąd moje pytanie, czy aby na pewno program ten zawiera wszystkie aktualne pytania? Dziękuję z góry za każdą odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • Gość: justa Re: Ilość pytań - problem IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.06.09, 11:01
      Witam, z tego co mi wiadomo każda szkoła dostarcza kursantowi pełen
      komplet podręczników, płytę do nauki, testy aktualne.
      Ja przed zapsianiem się na jazdy musiałam zdać 5 testów po kolei.
      • Gość: a. Re: Ilość pytań - problem IP: *.skawsoft.com.pl 20.06.09, 11:09
        Właśnie póki co dostałem dwie książki, "podręcznik kursanta" oraz "testy", bez żadnej płyty i się zastanawiam, czy pytać się u nich o płytkę, czy też korzystać z programu o którym już wspomniałem ( allegro.pl/item661812679_prawo_jazdy_cd_symulator_testy_kat_a_b_c_d_t_2009.html )i który posiadam? Jedyne co mnie dręczy to to, czy w tej aplikacji są na pewno wszystkie aktualne pytania.
        • Gość: justa Re: Ilość pytań - problem IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.06.09, 11:23
          Warto się zapytać, może zapomnieli.
          Ja korzystałam też z testów online ( te same testy co na płycie ), w
          wolnych chwilach w pracy rozwiązywałam testy ;)
          www.grupaimage.pl/.
        • Gość: doorothy Re: Ilość pytań - problem IP: 212.191.172.* 20.06.09, 14:00
          Ja nic nie dostałam oprócz przegranej płyty :-)
          • w357 Hmmm 20.06.09, 19:09
            Gość portalu: doorothy napisał(a):

> ..... oprócz przegranej płyty :-)

Hmmm
            "Piractwo" komputerowe jest baaaardzo rozpowszechnione......
        • Gość: df Re: Ilość pytań - problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 14:13
          Tu masz testy i tryb "Nauka". Za darmo, legalnie i bez żadnego kombinowania
          www.prawko.com.pl/testy-mainmenu-39
          • Gość: a. Re: Ilość pytań - problem IP: *.skawsoft.com.pl 20.06.09, 19:00
            Dzięki za link, na pewno się przyda! :)
    • mdrive Re: Ilość pytań - problem 20.06.09, 11:43
      ...
      trochę się dziwię!
      Każdy OSK na kursie, w cenie daje podręczniki, w których jest płytka z testami.
      ( no, może nie każdy :) ).
    • Gość: kakarka Re: Ilość pytań - problem IP: *.acn.waw.pl 20.06.09, 12:08
      na mojej płycie z testami, którą odstałam w OSK jest pytań ok. 500
      (497 chyba dokładnie)
      • Gość: Obserwator. Re: Ilość pytań - problem IP: *.idc.net.pl 20.06.09, 13:39

Kakarka ma rację, tyle jest pytań.
        A co do oceny tego co zawiera która płytka, należy zapytać autora.
        Wiarygodne pytania: strona Ministerstwa infrastruktury - pytania
        egzaminacyjne. Odpowiedzi są zaznaczone, ale to tylko wszystkie pytania, ćwiczyć
        egzaminu nie da się.
        • Gość: a. Re: Ilość pytań - problem IP: *.skawsoft.com.pl 20.06.09, 13:48
          Sory, okazalo sie ze zle policzylem i pytan mam 470. ;)
          • Gość: kakarka Re: Ilość pytań - problem IP: *.acn.waw.pl 20.06.09, 13:51
            ja też się machnęłam:) sprawdziłam, mam dokładnie 490:)
            • Gość: a. Re: Ilość pytań - problem IP: *.skawsoft.com.pl 20.06.09, 13:53
              A ja przed momentem znowu sie machnalem i również mam 490 na 100%, tak więc
              myślę, że kłopot rozwiązany , kakarka i reszta wielkie dzięki za odpowiedzi. :)
              • Gość: kakarka Re: Ilość pytań - problem IP: *.acn.waw.pl 20.06.09, 14:54
                Nie ma za co. Miłej nauki:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka