Dodaj do ulubionych

Kurs na instruktora prawa jazdy.

IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.09, 13:59
Witam! Jest tu wiele wątków dotyczących egzaminu i nauki jazdy a ja chciałbym
dowiedzieć się czegoś o kursie na instruktora jazdy kat.B. Otóz wiem to, ze
nalezy miec min 3 lata prawo jazdy, srednie wyksztalcenie. Moim problemem są
badania lekarskie. Mam prawko od 6 lat, dostalem je bez problemu mimo iz nie
odrozniam niektorych barw. Jezdze bezwypadkowo. Boje sie ze lekarz nie wystawi
mi zaswiadczenia kiedy zrobi mi badanie tablicami ishihary i nie bede mogl
zrobic kursu na instruktora. Mozecie cos poradzic? Nie jestem calkowitym
daltonista, nie odrozniam tlyko niektorych odcieni zieleni. Czy w takim
wypadku dostane zaswiadzczenie lekarskie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Natalia Re: Kurs na instruktora prawa jazdy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.09, 15:09
      wiem tylko tyle, że kurs trwa 6 miesięcy. A sam egzamin jest bardzo trudny ;/
      część praktyczna egzaminu polega na tym, że egzaminator wciela się w role
      totalnego bałwana pod względem jeżdżenia, i Ty masz go wszystkiego nauczyć. A
      czesc teoretyczna to pytania głownie z dziedziny psychologii. I myśle, że twoja
      minimalna wada wzroku ( jeśli mozna to tak nazwac) nie powinna tu przeszkadzac.
      Powodzenia ;)
      • Gość: gość Re: Kurs na instruktora prawa jazdy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 16:20
        Natalia nie wprowadzaj kolegi w błąd,jak przejdziesz pomyślnie
        badania lekarskie,chyba przejdziesz,to zdanie egzaminu nie graniczy
        z cudem,jak to bywa z egzaminem na egzaminatora,ten egzamin jest do
        zaliczenia,teorii dużo trzeba się nauczyć,praktyka nie jest
        straszna,zdajesz na placu manewrowym,w ruch miejski nie jedziesz,na
        placu wykonujesz manewry takie jak na egzaminie na b,musisz wiedzieć
        co gdzie jest w samochodzie i dużo innych drobiazgów,które nie są
        bardzo trudne,jak pisze Natalia.Wejdź na prawo jazdy forum,tam jest
        dużo ciekawych tematów związanych z egzaminem na instruktora.
        Sama się na taki kurs wybieram.
        Powodzenia.
        • Gość: gość Re: Kurs na instruktora prawa jazdy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 16:22
          Sorki strona to www.naukajazdy.pl.
          Wejdź na forum-jest ciekawe.
          • Gość: Przemek Re: Kurs na instruktora prawa jazdy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.09, 20:38
            Hej, a czy ktoś może polecić środek w jakim można zrobić taki kurs
            na instruktora nauki jazdy w Katowicach, Bytomiu, Tarnowskich Górach
            lub okolicach ??? Wiem, że WORD w Katowicach organizuje taki kurs
            ale do nich nie chce iść...

Pozdrawiam
    • mirekowko Re: Kurs na instruktora prawa jazdy. 21.02.20, 10:37
      Dobry kurs na instruktora robią w Radomiu w tej szkole delta.radom.pl Robiłem u nich prawko a później kurs na instruktora. Fachowo podchodzą od każdego kursu. Mają dobrych wykładowców i szkoleniowców. Na egzaminie nie miałem żadnego problemu.
    • artekmmm Re: Kurs na instruktora prawa jazdy. 18.03.20, 11:16
      W Krakowie bardzo dobrze przygotowują na Instruktora nauki jazdy w Oesie. Super przestawiają wszystkie zagadnienia z tym związane, wykłady ciekawie przeprowadzone. Egzamin zdałem bez problemu
    • karolmarrrr Re: Kurs na instruktora prawa jazdy. 04.08.20, 21:10
      Potwierdzam. W ośrodku Oes mają dobry kurs na instruktora nauki jazdy. Robiłem u nich kurs i nie mam zastrzeżeń. Świetnie prowadzą zajęcia. Mają dobry sprzęt i terminy dogodne. Polecam
    • wedytaw Re: Kurs na instruktora prawa jazdy. 06.11.20, 12:45
      Zgadzam się tez robiłam kurs nauki jazdy w oesie i jestem zadowolona. Kurs profesjonalny i prowadzony tak by jak najwięcej z niego wynieść. Egzamin zdałam i teraz sama uczę przyszłych kierowców i często wspominam zajęcia w oesie.
    • mirmirekmigo Re: Kurs na instruktora prawa jazdy. 30.11.20, 21:58
      Ja tez robiłem kurs n instruktora w Oesie. Są dobrzy. Profesjonalnie przygotowane i poprowadzone szkolenie. Dokładnie omówione wszystkie zagadnienia. Na egzaminie nic mnie nie zaskoczyło. Polecam
    • jarekmarekko Re: Kurs na instruktora prawa jazdy. 02.12.20, 11:17
      Tutaj robią dobre kursy na instruktora www.oes.com.pl/. Znają się na rzeczy i mają doświadczenie. Z tego co wiem mają tez dobre wyniki jeżeli chodzi o zdawalność. Ja na egzaminie nie miałem problemu
    • kalkulacja Re: Kurs na instruktora prawa jazdy. 07.12.20, 22:18
      poszukaj dobrego lekarza
    • lidilidilidi Re: Kurs na instruktora prawa jazdy. 06.01.21, 10:02
      W Radomiu mają dobre kursy dla instruktorów w Delcie. Sam au nich robiłam kurs i uczestniczę tez w warsztatach dla instruktorów. Zajęcia prowadzone w miłej atmosferze z profesjonalistami. I co najważniejsze skutecznie. Polecam
    • elizkamika Re: Kurs na instruktora prawa jazdy. 01.03.21, 19:01
      Kurs na Instruktora zrobiłem w Oesie. I nie mogę powiedzieć dobrze prowadzą zajęcia. Egzamin zdałam Mają dobrych wykładowców.
    • zyganzyg Re: Kurs na instruktora prawa jazdy. 13.04.21, 16:18
      Bardzo dobrze przeprowadzili kurs na instruktora w ośrodku Kaminski w Łomży. Sprawnie i przystępnie prowadzone zajęcia. Egzamin był formalnością. spokojnie mogę ich polecić.
    • zbyszekzyga Re: Kurs na instruktora prawa jazdy. 05.07.21, 13:57
      Kurs na instruktora można sprawnie zrobić w tym ośrodku www.oes.com.pl/. Dobrze przygotowywaną do egzaminu. Mają dobra kadrę i miła obsługę w biurze. Pomogą tez z papierami i z dofinansowaniem do kursu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka