Dodaj do ulubionych

Informatyka

02.06.04, 20:27
Z czego macie zamiar uczyć sie na maturke z infy? Z czego i czego:D

JEsli w ogole ktoś tu taki zamair ma:)
Obserwuj wątek
    • gwyndhu Re: Informatyka 01.08.04, 16:24
      Na stronach swojej Okręgowej Komisji Egzaminacyjnej powinnaś znaleźć zakres
      obowiązujący na maturze z informatyki. Na podstawie tego zamierzam zacząć
      naukę :D

A tak poważnie, to żadna szkoła średnia nie jest w stanie przygotować ucznia do
      egzaminu maturalnego z informatyki bądź technologii informacyjnej. Do tego
      trzeba być fanatykiem, być na bieżąco, czytać fachową literaturę itp. Zakres
      jest zbyt rozległy, aby zrealizować go w szkole średniej.

Owszem, mam zamiar pisać z tego maturkę :) jako fanatyk rzecz jasna :D

pozdrawiam
      • nikonf65 Re: Informatyka 23.08.04, 18:26
        Witam,
      • nikonf65 Re: Informatyka 23.08.04, 18:30
        Witam,
        mam do Was pytanie - po co zdajecie informatyke skoro nie jest ona wymagana
        przez zadna uczelnie (z tego co wiem na dzień dzisiejszy <23.08.2004> tak jest,
        moze sie to zmieni - nie wiadomo). Zgodze sie z tym ze jest trudna, w szkole
        sie niczego nie nauczycie - cała wiedza musi byc czerpana np. z gazet,
        internetu, własnego doswiadczenia z komputerem itp. No i co najwazniejsze - ta
        matura do prostych nie nalezy. Jestem "fanatykiem" ale nie bede zdawac, chociaz
        mysle ze dal bym rade w miare przyzwoice to napiszac
        Pozdrawiam
        • blackalexia Re: Informatyka 23.08.04, 21:54
          No właśnie, nie jest wymagana na większości uczelniach, ALE NIA NA WSZYSTKICH.
          Ja prawdopodobnie zdawać jej nie będę bo nie wymaga jej Politechnika Śląska,
          ale zastanawiam się nad tym na wszelki wypadek. Polska to taki durny kraj, że
          zawsze mogą coś zmienić...

P.S. Pewnie i wy na infę chcecie pójść, a gdzie??
          • thebruno Re: Informatyka 23.08.04, 23:43
            Ja tez na PŚ ale ciekawe czy dam rade - mam nadziej ze dam!!! A tymczasem ide
            jeszcze wykorzystac ostatnie dni wakacji Narazie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka