blackalexia 02.06.04, 20:27 Z czego macie zamiar uczyć sie na maturke z infy? Z czego i czego:D JEsli w ogole ktoś tu taki zamair ma:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gwyndhu Re: Informatyka 01.08.04, 16:24 Na stronach swojej Okręgowej Komisji Egzaminacyjnej powinnaś znaleźć zakres obowiązujący na maturze z informatyki. Na podstawie tego zamierzam zacząć naukę :D A tak poważnie, to żadna szkoła średnia nie jest w stanie przygotować ucznia do egzaminu maturalnego z informatyki bądź technologii informacyjnej. Do tego trzeba być fanatykiem, być na bieżąco, czytać fachową literaturę itp. Zakres jest zbyt rozległy, aby zrealizować go w szkole średniej. Owszem, mam zamiar pisać z tego maturkę :) jako fanatyk rzecz jasna :D pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nikonf65 Re: Informatyka 23.08.04, 18:30 Witam, mam do Was pytanie - po co zdajecie informatyke skoro nie jest ona wymagana przez zadna uczelnie (z tego co wiem na dzień dzisiejszy <23.08.2004> tak jest, moze sie to zmieni - nie wiadomo). Zgodze sie z tym ze jest trudna, w szkole sie niczego nie nauczycie - cała wiedza musi byc czerpana np. z gazet, internetu, własnego doswiadczenia z komputerem itp. No i co najwazniejsze - ta matura do prostych nie nalezy. Jestem "fanatykiem" ale nie bede zdawac, chociaz mysle ze dal bym rade w miare przyzwoice to napiszac Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
blackalexia Re: Informatyka 23.08.04, 21:54 No właśnie, nie jest wymagana na większości uczelniach, ALE NIA NA WSZYSTKICH. Ja prawdopodobnie zdawać jej nie będę bo nie wymaga jej Politechnika Śląska, ale zastanawiam się nad tym na wszelki wypadek. Polska to taki durny kraj, że zawsze mogą coś zmienić... P.S. Pewnie i wy na infę chcecie pójść, a gdzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
thebruno Re: Informatyka 23.08.04, 23:43 Ja tez na PŚ ale ciekawe czy dam rade - mam nadziej ze dam!!! A tymczasem ide jeszcze wykorzystac ostatnie dni wakacji Narazie Odpowiedz Link Zgłoś