Gość: yaku_ona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 15:07 hej, ma ktos zamiar zdawac na ktorakolwiek z akademii teatralnych? jak tak to jakie utwory wybieracie? w ogole to slyszalam,ze miejsca sa juz z gory obsadzone... ale kto to wie ;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gabi Re: akademia teatralna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 19:38 Ja kiedys mialam takie plany.Ale im blizej egzaminow,tym bardziej sie waham.A z miejscami no napewno czesc jest juz zajeta :)A ty na jaki kierunek zdajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaku_ona Re: akademia teatralna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 22:15 ech ... juz sama nie wiem ... bo nawet nie wiem czy Warszawa czy Krakow - wolalabym Krakow,ale mniejsze wymagania sa w Wawie... z pewnoscia nic wielce muzycznego :) jak na przesluchaniu dostane do zaspiewania piosenke i to nie ludowa (bo te to jeszcze w miare) to praktycznie moge sie od razu pozegnac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: akademia teatralna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 01:41 Ja myslalam o AT w Wawie.A bylas na konsultacjach? A na drzwi otwarte do wawy sie wybierasz? Ja jak bylam w tamtym roku to naprawde sie zalamalam jakie oni maja tam wymagania.Ale na dzien otwarty warto jechac.Swietna sprawa. A myslisz tylko o wydziale aktorskim czy jakis inny tez bierzesz pod uwage? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaku_ona Re: akademia teatralna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 11:09 ja tylko aktorstwo... ale mnie teraz troche nastraszylas - nie bylam tam nigdy i sie nie wybieram na drzwi otwarte czy cos takiego, bo mam spory kawalek, a do tego na Wawie sie nie znam,a jechalabym raczej sama:/ a moglabys mi napisac co wiesz o tych wymaganiach? bo ja wiem jedynie to,co pisza na stronce internetowej ich - w rekrutacji... no i wiadomo,ze dostac sie jest trudno,ale moze napiszesz mi cos wiecej? bylabym wdzieczna - dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: akademia teatralna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 01:31 Wiesz,takie konsultacje to jest fajna rzecz.Mowia ci co i jak i przyjamniej wiesz na czym stoisz.Dzien otwarty tez jest bardzo fajny.Po pierwsze mozna poznac tam swietnych ludzi.Po drugie przez caly dzien sa zajecia w grupach z wykladowcami z AT,mozesz przed nimi powiedziec swoje teksty,a oni ci powiedza co robisz zle itp.Wiesz mnie zdziwilo na dniu otwartym,ze naprawde ludzie fajnie mowili te teksty,wg mnie mieli dobra dykcje(no,ale moze ja sie nie znam heh)a wykladowcy i tak mieli zawsze jakies "ale".Ja mialam akurat zajecia z Anna Zagorska.Trudno sie dostac,czasem nawet tym zdolnym.Trzeba miec szczescie,zachwycic ich czyms.Chcoiaz wiesz to co powiedza na konsultacjach,to nie ostateczny wyrok heh.Mojej kumpeli Gorska powiedziala na konsultacjach,ze jest bardzo dobra,ze moze byc spokojna,a w tamtym roku trzeci raz zdawala i to bez sukcesu,wiec sama widzisz ;) A skad w ogole jestes? Pozdrawiam gabi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaku_ona Re: akademia teatralna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 13:29 a jestem z kujawsko-pomorskiego (ucze sie w bydgoszczy)... ech... chyba podaruje sobie nawet probe w tej AT .... ale dzieki za pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: akademia teatralna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 15:21 Wiesz probowac zawsze mozna,zebys potem nie zalowala,ze cos stracilas.Mozesz sprobowac,zeby zobaczyc jak to wyglada,a porzadnie przygotowac sie za rok. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś