Gość: Maja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 11:16 Zdaje tylko z bioli poziom podst. i moze mi ktos powiedzec co dokładnie w poziomie podst. jest czy tylko czlowiek genetyka i ekologia ??? bo ja sie jush sama w tym pogubiłam. Z góry dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: shelaya Re: co na podst. z Biologi ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.05, 12:11 cosik mi sie wydaje ze jest też troche ewolucji- głównie antropogeneza Odpowiedz Link Zgłoś
mortisza Re: co na podst. z Biologi ? 11.05.05, 13:45 ja mam informator i już wam dyktuje co w nim jest: komórki, tkanki, narządy, układy narządów i funkcje teo wszystkiego, człowiek a środowisko, genetyka, witaminy i niedobór - skutki, poziomy troficzne, org, transgeniczne i ich działanie, stosowanie dopingu, różne drogi zakażenia wirusami, pochodzenie człowieka, choroby dziedziczne, inżyniera genetyczna. Oczywiście to tylko hasła, trzeba znać szczegóły ale i tak napewno tego wszystkiego nie będzie =) zdamy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tolka19 Re: co na podst. z Biologi ? 11.05.05, 14:11 dzieki wielkie za napisanie tego! sama sie zastanawiałam co jest nad podst. hahaha teraz jush jestem spokojniejsza ufff wilkie thx pozdrwaiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tolka19 Re: mortisza !!!!! 11.05.05, 14:17 czyli nie ma w ogóle roślinek ???? ani zwierzątek ??? Odpowiedz Link Zgłoś
mortisza Re: mortisza !!!!! 11.05.05, 17:17 nie ma roślinek :) jest tylko o człowieku i o wszystkim co z nim związane :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi biologiaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 16:26 Na podstawie nie ma genetyki...ma być człowiek i troche ekologii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddddddddddd ekologia na podst.? IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 11.05.05, 16:29 powinna byc na roz. razem z botanika i zoologią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tzo Re: biologiaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 17:13 Na podstawowej JEST genetyka, nie pisales najwidoczniej matury próbnej. Btw musze sobie zrobic powtórke z tego.. hmmphh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzemka Re: biologiaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 17:36 Na podstawowej jest genetyka. Ale choroby tylko z człowiekiem związane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pzya0204 Re: co na podst. z Biologi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 17:56 GENETYKA JEST!!na podstawowym bowiazuja dwie ksiazeczki..przeciez na probnej rowniez byly elementy genetyki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi genetyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 14:56 no to zalezy co rozumiec przez pojecie genetyka...wiadomo ze podstawy wchodza w skład człowika...wiec skład,budowa dna ,rna mutacje..ale juz naprzykład nie ma zadań i bardziej skomplikowanych zagadnień..myślałam ze to jasne,sorry... Odpowiedz Link Zgłoś