Dodaj do ulubionych

co na podst. z Biologi ?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 11:16
Zdaje tylko z bioli poziom podst. i moze mi ktos powiedzec co dokładnie w poziomie podst. jest czy tylko czlowiek genetyka i ekologia ??? bo ja sie jush sama w tym pogubiłam. Z góry dzieki!
Obserwuj wątek
    • Gość: shelaya Re: co na podst. z Biologi ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.05, 12:11
      cosik mi sie wydaje ze jest też troche ewolucji- głównie antropogeneza
      • mortisza Re: co na podst. z Biologi ? 11.05.05, 13:45
        ja mam informator i już wam dyktuje co w nim jest: komórki, tkanki, narządy,
        układy narządów i funkcje teo wszystkiego, człowiek a środowisko, genetyka,
        witaminy i niedobór - skutki, poziomy troficzne, org, transgeniczne i ich
        działanie, stosowanie dopingu, różne drogi zakażenia wirusami, pochodzenie
        człowieka, choroby dziedziczne, inżyniera genetyczna. Oczywiście to tylko
        hasła, trzeba znać szczegóły ale i tak napewno tego wszystkiego nie będzie =)
        zdamy!!!!
        • tolka19 Re: co na podst. z Biologi ? 11.05.05, 14:11
          dzieki wielkie za napisanie tego! sama sie zastanawiałam co jest nad podst.
          hahaha teraz jush jestem spokojniejsza ufff wilkie thx pozdrwaiam.
          • tolka19 Re: mortisza !!!!! 11.05.05, 14:17
            czyli nie ma w ogóle roślinek ???? ani zwierzątek ???
            • mortisza Re: mortisza !!!!! 11.05.05, 17:17
              nie ma roślinek :) jest tylko o człowieku i o wszystkim co z nim związane :)
    • Gość: sisi biologiaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 16:26
      Na podstawie nie ma genetyki...ma być człowiek i troche ekologii...
      • Gość: dddddddddddd ekologia na podst.? IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 11.05.05, 16:29
        powinna byc na roz. razem z botanika i zoologią.
      • Gość: Tzo Re: biologiaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 17:13
        Na podstawowej JEST genetyka, nie pisales najwidoczniej matury próbnej. Btw
        musze sobie zrobic powtórke z tego.. hmmphh...
      • mortisza Re: biologiaaa 11.05.05, 17:18
        a genetyka to nie człowiek? :)
        • Gość: dzemka Re: biologiaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 17:36
          Na podstawowej jest genetyka. Ale choroby tylko z człowiekiem związane.
    • Gość: pzya0204 Re: co na podst. z Biologi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 17:56
      GENETYKA JEST!!na podstawowym bowiazuja dwie ksiazeczki..przeciez na probnej
      rowniez byly elementy genetyki!!
    • Gość: sisi genetyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 14:56
      no to zalezy co rozumiec przez pojecie genetyka...wiadomo ze podstawy wchodza w
      skład człowika...wiec skład,budowa dna ,rna mutacje..ale juz naprzykład nie ma
      zadań i bardziej skomplikowanych zagadnień..myślałam ze to jasne,sorry...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka