Gość: Emilka IP: *.246.jawnet.pl 12.05.05, 22:41 czy ktos sie tam wybiera, sklada papiery? jezeli tak to na jaki kierunek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: politechnika krakowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 22:46 czesc Emilka :) ja składam na transport, a Ty ? Pozdrawiam, Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilka Re: politechnika krakowska IP: *.b.jawnet.pl 12.05.05, 22:58 czesc Jacek:) Ja cche na matme, ale zaznaczam nie chce byc nauczycielka;P w ogole to nie wiem co bede robic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HellHax Re: politechnika krakowska IP: *.visp.energis.pl 12.05.05, 23:09 Ja chyba złoze na miedzywydziałowy na informatyke na elektrycznym ale nie wiem jece bo z matmy z roz bedzie 35-40pkt a podst tak samo i nie wim czy to wystarczy... LUDZI NAJLEPSZA SZKOŁA W KRAJU TO SŁYNNA OSTATNIO PANSTWOWA WYZSZA SZKOŁA ZAWODOWA W JAROSŁAWIU:DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: politechnika krakowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 14:55 A jak z punktacją? Ludzie co chcecie iść na polibude, dawajcie orientacyjne oceny z matmy!!! Ja będę miał 96% z podst i 50% z rozsz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morswinka Re: politechnika krakowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 19:05 tez bym tam chciala... na budownictwo... z matmy bym chciala miec po ok 80% z kazdego arkusza ale nie wiem czy da rade, nie sprawdzalam wynikow... a fiza jeszcze przede mna :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: politechnika krakowska IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 13.05.05, 22:24 ja tez sie wybieram na budownictwo 95% podst. ok 60-65% rozsz. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś