Dodaj do ulubionych

====> PRZECZYTAJCIE KONIECZNIE:P<=========

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 22:59
hmmmmm bardzo dziwi mnie że ze Ci któzy pisali mate bardzo nazekaja na to ze
np biologia byla latwa. i co z tego !!!!!!! skoro matma byla trudna to
poprostu wszyscy napisza ja na nizszym poziomie alewyniki i tak beda
miarodajne!!!!!!! a Ci któzy pisali biologie moze napisali ja lepiej ale co z
tego skoro wszyscy napisza ja dobze nic im to nie da , bo wysoki wynik bedzie
tu normalnoscia!!!!!!! NO TO WŁAŚNIE CHCIAŁAM POWIEDZIEC:D jest dobrze!!!i
bedzie dobrze!!!!!tylko trzymajcie sie jazdyyyy :D pozdro
Obserwuj wątek
    • tuska19 Re: ====> PRZECZYTAJCIE KONIECZNIE:P<==== 13.05.05, 23:02
      to teraz taka mala korekta;p ja chce skladac papiery na psychologie licza tak
      wynik z matmy lub biologi lub histori. pisalam matme i nie poszlo mi
      rewelacyjnie uwazam ze stac mnie na wiecej. historia podobno tez byla trudna ale
      mniej jest ludzi zalamanych a biologia latwa. no i prosze na pierwszym miejscu
      dostana sie ci co zdawali biologie potem historia a ja jestem na szarym koncu. i co?
      • Gość: natalia Re: ====> PRZECZYTAJCIE KONIECZNIE:P<==== IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:37
        ciekawe gdzie skladasz papiery??odpisz: natalia.marszal@interia.pl odpisz
        plisssssssss papap pozdrawiam
        • tuska19 Re: ====> PRZECZYTAJCIE KONIECZNIE:P<==== 13.05.05, 23:40
          ja zdaje na umcs jak tez tam sie wybierasz to odezwij sie na gg 4575111
    • Gość: ania Re: ====> PRZECZYTAJCIE KONIECZNIE:P<==== IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:05
      Całkowicie popieram. Nie chodzi o to zeby napisac na 100% tylko żeby wypaść
      dobrze na tle innych- ale to jeśli chodzi o dostanie sie na studia. Gorzej że
      prawdopodobnie ci którzy OBLALI matme(a tym samym nie zdali matury) mogliby zdać
      gdyby wybrali biologie.
      • Gość: :-((( Re: ====> PRZECZYTAJCIE KONIECZNIE:P<==== IP: *.chello.pl 14.05.05, 13:43
        na psychologię UW zdajesz albo matme albo biole i teraz z mata nikt sie nie
        dostanie:-(((((((((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka