Gość: beatka IP: *.miedniewice.sdi.tpnet.pl 16.05.05, 23:30 nei chodzi mi o to żeby ktoś mnie pocieszał... skoro mi poszło kiepsko ale chciałabym realnie ocenić szanse dostanmia sie na studia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: CZY WY NA PRAWDĘ MACIE TAKEI GENIALNE WYNIKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 23:39 nie tylko tobie zle poszlo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatka Re: CZY WY NA PRAWDĘ MACIE TAKEI GENIALNE WYNIKI IP: *.miedniewice.sdi.tpnet.pl 16.05.05, 23:41 a tak ogólnie to jak poszło u Ciebie w szkole??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e GRRR IP: *.chello.pl 16.05.05, 23:43 JA P*** - A GDZIE WY MACIE KLUCZ? A GDZIE WY MACIE OCENIONĄ ROZPRAWKĘ? WEŹCIE SOBIE NA WSTRZYMANIE!! WYNIKI ZA MIESIĄC - WTEDY POGADAMY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ....... Re: GRRR IP: *.multicon.pl 16.05.05, 23:44 no nareszcie glos rozsadku w tlumie panikarzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niet Re: GRRR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 23:46 Ja mam 75 procent. Boże spraw, żebym się mieścił w 15 procent czołówki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti do e-e IP: *.miedniewice.sdi.tpnet.pl 16.05.05, 23:46 o ile nie dowidzisz to mówimy o podstawowym poziomie!!!! tam nei ma rozprrawki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Re: do e-e IP: *.chello.pl 16.05.05, 23:51 1) Gdzie widzisz tutaj info o podstawowym poziomie ślepoto? Ja nie widzę żadnego, a wzrok mam całkiem dobry. 2) Widzę natomiast informacje o dostaniu się na studia - poinformuj mnie gdzie liczy się tylko podstawowy poziom? 3) To może mi powiesz, że zadań otwartych na poziomie podstawowym nie było? Tylko test? Zdawaliśmy taką samą maturę? 4) A skąd wiesz, że odpowiedzi z klucza zamieszczonego przez niedouczoną panią z OKE, które NIE CZYTA PYTAŃ są dobre? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...... Re: do e-e IP: *.multicon.pl 16.05.05, 23:52 klucza do podstawowej tez nie ma wiec te wyniki sa na razie "na oko" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: do e-e IP: *.miedniewice.sdi.tpnet.pl 16.05.05, 23:53 ok pomyliły mi się fora Sorki tu nie ma mowy o podstawie. A wyniki są oczywiście szacowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Re: do e-e IP: *.chello.pl 18.05.05, 13:45 Tobie się ciągle coś myli - a to fora, a to posty, a to Bierut nagle jest nieformalnym prezydentem PRL :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaa Re: CZY WY NA PRAWDĘ MACIE TAKEI GENIALNE WYNIKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 00:00 historia byla poje*** z reszta jak cala ta matura i ten system...czy wam w szkole pokazywal nauczyciel od historii kiedykolwiek tramwaje czy herby... bo u mnie w szkole nie... tak jak z reszta wielu rzeczy co bylo na tej maturze... miejmy nadzieje ze jakos bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: CZY WY NA PRAWDĘ MACIE TAKEI GENIALNE WYNIKI IP: *.miedniewice.sdi.tpnet.pl 17.05.05, 14:52 raczej kiepskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommy Re: CZY WY NA PRAWDĘ MACIE TAKEI GENIALNE WYNIKI IP: 80.51.249.* 17.05.05, 15:44 powiem ci tak szczerze .... trudno powiedzieć ale licze miedzy 65-75 ... narcia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milady może będzie spirytus czyli 90% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 20:57 a z pewnoscia jakies 85-7%. klucz do podst niezbyt potrzebny- fakt to fakt;P spokojnie nie zajmę miejsca bo ide na ASP gdzie matura mozna sobie de podetrzec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: CZY WY NA PRAWDĘ MACIE TAKEI GENIALNE WYNIKI IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 17.05.05, 21:01 podstawa spoko - miedzy 80 a 90 ale skopalam rozszerzony - max 60% a przelicznik na moj wymarzony kierunek jest taki ze bioroą 25% uzyskanych punktow z podstawy i 75% uzyskanych punktow z rozszerzonego wiec do rekrutacji podejde dopiero za rok bo jak bede miala ponizej 60% z rozszerzenia to nawet nie dopuszczają do rekrutacji. czyli generalnie mowiąc dupa blada :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag Re: CZY WY NA PRAWDĘ MACIE TAKEI GENIALNE WYNIKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 12:01 Na jakiej uczelni tak liczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: negativeburn Re: CZY WY NA PRAWDĘ MACIE TAKEI GENIALNE WYNIKI IP: 80.51.205.* 17.05.05, 21:14 Bede mial gdzies tak powyzej 70% i dla mnei to porazka bo ja jestem naprawdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee DOBRY z hiry ale coz :P Odpowiedz Link Zgłoś
cailte Re: CZY WY NA PRAWDĘ MACIE TAKEI GENIALNE WYNIKI 18.05.05, 11:52 no ja szacuje miedzy 70-80% podstawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta: Re: CZY WY NA PRAWDĘ MACIE TAKEI GENIALNE WYNIKI IP: 195.205.97.* 18.05.05, 11:55 nie wydaje mi sie ze dzieki temu forum realnie ocenisz swoje szance Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta: Re: CZY WY NA PRAWDĘ MACIE TAKEI GENIALNE WYNIKI IP: 195.205.97.* 18.05.05, 11:55 nie wydaje mi sie ze dzieki temu forum realnie ocenisz swoje szance Odpowiedz Link Zgłoś