Dodaj do ulubionych

CZY WY NA PRAWDĘ MACIE TAKEI GENIALNE WYNIKI Z HIS

IP: *.miedniewice.sdi.tpnet.pl 16.05.05, 23:30
nei chodzi mi o to żeby ktoś mnie pocieszał... skoro mi poszło kiepsko

ale chciałabym realnie ocenić szanse dostanmia sie na studia...
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: CZY WY NA PRAWDĘ MACIE TAKEI GENIALNE WYNIKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 23:39
      nie tylko tobie zle poszlo...
      • Gość: beatka Re: CZY WY NA PRAWDĘ MACIE TAKEI GENIALNE WYNIKI IP: *.miedniewice.sdi.tpnet.pl 16.05.05, 23:41
        a tak ogólnie to jak poszło u Ciebie w szkole???
      • Gość: E-e GRRR IP: *.chello.pl 16.05.05, 23:43
        JA P*** - A GDZIE WY MACIE KLUCZ? A GDZIE WY MACIE OCENIONĄ ROZPRAWKĘ? WEŹCIE
        SOBIE NA WSTRZYMANIE!! WYNIKI ZA MIESIĄC - WTEDY POGADAMY.
        • Gość: ....... Re: GRRR IP: *.multicon.pl 16.05.05, 23:44
          no nareszcie glos rozsadku w tlumie panikarzy:)
          • Gość: niet Re: GRRR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 23:46
            Ja mam 75 procent. Boże spraw, żebym się mieścił w 15 procent czołówki. :)
          • Gość: beti do e-e IP: *.miedniewice.sdi.tpnet.pl 16.05.05, 23:46
            o ile nie dowidzisz to mówimy o podstawowym poziomie!!!! tam nei ma
            rozprrawki!!!
            • Gość: E-e Re: do e-e IP: *.chello.pl 16.05.05, 23:51
              1) Gdzie widzisz tutaj info o podstawowym poziomie ślepoto? Ja nie widzę
              żadnego, a wzrok mam całkiem dobry.
              2) Widzę natomiast informacje o dostaniu się na studia - poinformuj mnie gdzie
              liczy się tylko podstawowy poziom?
              3) To może mi powiesz, że zadań otwartych na poziomie podstawowym nie było?
              Tylko test? Zdawaliśmy taką samą maturę?
              4) A skąd wiesz, że odpowiedzi z klucza zamieszczonego przez niedouczoną panią z
              OKE, które NIE CZYTA PYTAŃ są dobre?
            • Gość: ...... Re: do e-e IP: *.multicon.pl 16.05.05, 23:52
              klucza do podstawowej tez nie ma wiec te wyniki sa na razie "na oko"
              • Gość: beti Re: do e-e IP: *.miedniewice.sdi.tpnet.pl 16.05.05, 23:53
                ok pomyliły mi się fora

Sorki tu nie ma mowy o podstawie.

A wyniki są oczywiście szacowane
                • Gość: E-e Re: do e-e IP: *.chello.pl 18.05.05, 13:45
                  Tobie się ciągle coś myli - a to fora, a to posty, a to Bierut nagle jest
                  nieformalnym prezydentem PRL :>
    • Gość: jaaaaa Re: CZY WY NA PRAWDĘ MACIE TAKEI GENIALNE WYNIKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 00:00
      historia byla poje*** z reszta jak cala ta matura i ten system...czy wam w
      szkole pokazywal nauczyciel od historii kiedykolwiek tramwaje czy herby... bo u
      mnie w szkole nie... tak jak z reszta wielu rzeczy co bylo na tej maturze...
      miejmy nadzieje ze jakos bedzie...
    • Gość: ada Re: CZY WY NA PRAWDĘ MACIE TAKEI GENIALNE WYNIKI IP: *.miedniewice.sdi.tpnet.pl 17.05.05, 14:52
      raczej kiepskie
      • Gość: tommy Re: CZY WY NA PRAWDĘ MACIE TAKEI GENIALNE WYNIKI IP: 80.51.249.* 17.05.05, 15:44
        powiem ci tak szczerze .... trudno powiedzieć ale licze miedzy 65-75 ...
        narcia :)
    • Gość: Milady może będzie spirytus czyli 90% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 20:57
      a z pewnoscia jakies 85-7%. klucz do podst niezbyt potrzebny- fakt to fakt;P
      spokojnie nie zajmę miejsca bo ide na ASP gdzie matura mozna sobie de
      podetrzec ;)
    • Gość: ja Re: CZY WY NA PRAWDĘ MACIE TAKEI GENIALNE WYNIKI IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 17.05.05, 21:01
      podstawa spoko - miedzy 80 a 90 ale skopalam rozszerzony - max 60% a
      przelicznik na moj wymarzony kierunek jest taki ze bioroą 25% uzyskanych
      punktow z podstawy i 75% uzyskanych punktow z rozszerzonego wiec do rekrutacji
      podejde dopiero za rok bo jak bede miala ponizej 60% z rozszerzenia to nawet
      nie dopuszczają do rekrutacji. czyli generalnie mowiąc dupa blada :)
      • Gość: ag Re: CZY WY NA PRAWDĘ MACIE TAKEI GENIALNE WYNIKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 12:01
        Na jakiej uczelni tak liczą
    • Gość: negativeburn Re: CZY WY NA PRAWDĘ MACIE TAKEI GENIALNE WYNIKI IP: 80.51.205.* 17.05.05, 21:14
      Bede mial gdzies tak powyzej 70% i dla mnei to porazka bo ja jestem
      naprawdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee DOBRY z hiry ale coz :P
      • cailte Re: CZY WY NA PRAWDĘ MACIE TAKEI GENIALNE WYNIKI 18.05.05, 11:52
        no ja szacuje miedzy 70-80% podstawa.
    • Gość: marta: Re: CZY WY NA PRAWDĘ MACIE TAKEI GENIALNE WYNIKI IP: 195.205.97.* 18.05.05, 11:55
      nie wydaje mi sie ze dzieki temu forum realnie ocenisz swoje szance
    • Gość: marta: Re: CZY WY NA PRAWDĘ MACIE TAKEI GENIALNE WYNIKI IP: 195.205.97.* 18.05.05, 11:55
      nie wydaje mi sie ze dzieki temu forum realnie ocenisz swoje szance
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka