Gość: Współczująca IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 14:12 Jak dla mnie pierwsze miejsce BEZAPELACYJNIE Dianka i jej wspólniczka Ania S za serię wypowiedzi "To nie wina CKE"!!! You Are My Number One:*********mmmmmmła!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gabi Re: GŁOSUJEMY NA NAJLEPSZY POST! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 14:14 tak,to jest hit sezonu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: GŁOSUJEMY NA NAJLEPSZY POST! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 14:15 raczej cos w stylu: "nie miejcie pretensji do mojej mamy, bo jest fajna :PPP" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Filipinka & Czernobyl IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 14:33 Aj,nie,najlepszy byl tekst Dianki z Filipinka,chociaz teraz to sie zastanawiam,bo przed chwila oskarzyla nas,ze zwalamy wine na wszystkich wokol,bo (cytat)"w naszym roku byl wybuch elektrowni"!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAA,nie no,to jest jazda na maksa! :DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: GŁOSUJEMY NA NAJLEPSZY POST! IP: *.compower.pl 17.05.05, 15:24 hehe DIANKA NA PREZYDENTA !!!///pipidowa chyaba// nono ale dziewoja to przebiła wszystkich tym postem...a moze tak na prawde tylko o To jej chodziło...:D:D drugie miejsce bym dała ANI S. :D:D ale CKE i tak jest do d*** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urmomirl [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 15:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y1986 Re: GŁOSUJEMY NA NAJLEPSZY POST! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 15:17 najlepsze bylo jak jakas typa po historii chyba napisala ze jest oburzona i zaskoczona faktem ze kazali jej MYSLEC na maturze a nie wykazywac sie wiedza :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: GŁOSUJEMY NA NAJLEPSZY POST! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 15:22 to tez jest dobre:)))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta jak oni mogli kazać nam myśleć??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 15:48 do myslenia nikogo nie mozna zmusic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Diana Diana Diana i jej mama z CKE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 16:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka_Diany Re: GŁOSUJEMY NA NAJLEPSZY POST! IP: 80.51.228.* 17.05.05, 16:07 ej nie widziałam tego postu, możecie zacytować albo naprowadzić gdzie mam szukać?? thx;] DIANA JEST ZAJEFAJNA DIANA RULEZZZ <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: GŁOSUJEMY NA NAJLEPSZY POST! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 16:20 Ktory chcesz,zeby zacytowac? Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: GŁOSUJEMY NA NAJLEPSZY POST! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 16:20 ej no co wy sie tak znecacie na tej Dianie jak na jakims kulawym psie?!?! co ey jacys nienormalni jestescie?!?!?!czy niemacie co robic!?!?!? i to jeszcze do tego same baby bossshe co za gatunek;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: GŁOSUJEMY NA NAJLEPSZY POST! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 16:31 Przeczytales te dyskusje??? Chyba nie,skoro tak mowisz A gatunkiem jestesmy tym samym,niestety Odpowiedz Link Zgłoś
dee.thepaledevil ...lolz... 17.05.05, 16:41 No coz... uwzieli(ły) sie na jakas dziewoje bogu ducha winna (ktora pewnie ma, w rzeczywistosci, na imie Bogdan i 4 dychy na karku, ale to sie wytnie - na to nie wpadly hlehle:D), ktora probowala bronic spokoju ducha wlasnej mamusi... Widac, ze poza siedzeniem w necie, zycie nie roztacza przed nimi wiekszych perspektyw... moze mialy w dziecinstwie zbyt ciezkie zabawki? Kto wie... Tak, czy siak niedlugo to TEN post zyska miano "najlepszego"<lol2>. Pozdr "kobitki":D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: ...lolz... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 16:55 aaaaa,kochany"mezczyzno",i tu sie mylisz-niestety siedze w necie dlatego,ze szukam materialow do matury z francuskiego i przy okazji sobie pisze na tym forum Wierz mi,ze miewalam przez wiekszosc zycia ciekawsze dnie niz ten,a zabawek w dziecinstwie nie mialam,bo wszystkie zniszczylam,hehehhe,serio mowie O moje perspektywy tez sie nie martw,nie ma potrzeby A w ogole to wyluzuj,dziwne,ze nie widzisz,ze piszemy sobie glupoty,zeby miec lepszy humor w czasie matur i w dodatku w taka pogode Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
dee.thepaledevil Re: ...lolz... 17.05.05, 17:17 Oj, kochanie, ja jestem wyluzowany. Bez humoru, ale - wyluzowany. Szkoda tylko tych zabawek - rodzice wydawali ciezko zarobiony hajs, a Ty co... A o Twoje perspektywy musze sie martwic - taki juz ze mnie dobry mohikanin... czy tam samarytanin. A z ta pogoda, to nie wiem o co Ci chodzi - mnie slonce tak swieci w pysk... w pyszczek, ze zaraz bede zmuszony do migracji w jakies bardziej zacienione miejsce - a wierz mi, ze nie jestem najbardziej skora do niepotrzebnych ruchow osoba... Zreszta, po co ja Ci to pisze... chyba ujelo mnie to 'mezczyzno'. Tylko coz mial znaczyc ten cudzyslow, kochanie?! Buzka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: ...lolz... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 17:23 wiesz co,u mnie leje i zaraz bedzie burza:(Ale mam dobry humor i dletego sobie zartuje:)Dzieki bardzo za troske,odpisuje,bo mnie tym ujales;) A ten 'mezczyzna'to byl odwet za Twoje 'kobitki',gdyz ja sie czuje pelnowartosciowa kobieta i nie spodobalo mi sie,ze masz co do tego jakies watpliwosci,poniewaz godzi to w moja kobiecosc,NIESTETY! Odpowiedz Link Zgłoś
dee.thepaledevil Re: ...lolz... 17.05.05, 18:15 Oj, ja nie watpie w Twa kobiecosc; piszac "kobitki" mialem na mysli pewna przyslowiowosc tego sformulowania... A burzy Cie zdecydowanie zazdroszcze. Nie ma nic lepszego niz dobra burza, kochanie:D Btw. jestes juz definitywnie po maturach, czy jeszcze Cie cos czeka? Tak pytam, przez ciekawosc, poniewaz niezmiernie mnie interesi, czy jeszcze ktos jest taki leniwy jak ja:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: ...lolz... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:22 jest,ja mam jeszcze mature z francuskiego;)jak widac sie tym nie stresuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: GŁOSUJEMY NA NAJLEPSZY POST! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 16:46 Ty mi tu nie pouczaj przyszlego lekarza z biologii(to byla przenosnia albo metafora albo cos innego, niewiem bo sie nieznam wkazdym razie cos w tym stylu):) a dyskusje przeczytalem i wkorza mnie jak ktos podchodzi kulturalnie do ludzi a zostaje obrzucony obelgami i tylko tyle bo tez sie z nia niezgadzam. no i to by bylo na tyle no i przez ciebie musze isc zapalic:\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca nie denerwuj sie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 16:51 przepraszam,ja jej nie obrzucam obelgami,tylko ona mnie :) jak juz zapalisz,to zjedz potem dwa pomidory i cebule,bo ryzyko raka wtedy jest takie,jak bys nie palil wcale-mam kumpla na 3 roku medycyny i mnie oswiecil :D Powaga,podobno dziala,choc to jego teoria nie denerwuj sie,bo tak jak mowie-ja jej obelgami nie obrzucam,tylko robir sobie jaja,bo jej post to prowokacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: nie denerwuj sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 17:21 spoooko i tak musialem zapalic:) ale w wakacje juz nie bede to juz postanowione trzeba szanowac zdrowie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: nie denerwuj sie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 17:40 no,slusznie,masz racje,ja tez tak rzucam,ale postanowilam ze po wakacjach Wiemy chyba,co z tego wyniknie,szczegolnie,ze mam palace towarzystwo....;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Re: GŁOSUJEMY NA NAJLEPSZY POST!beti IP: *.chello.pl 17.05.05, 18:20 Ja chciałbym posty pani beti zgłosić, która uparcie twierdzi, ze Bierut był prezydentem PRL i ze jest to napisane w encyklopedii i jest równocześnie nieformalne i niepisane (nie pytajcie mnie jakim cudem). Mimo cytatu z małej konstytucji z 1947 nie chce przyjąć tego do wiadomośc. Nawet walnięcie w głowę konstytucją stalinowską nie pomogłoby :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: GŁOSUJEMY NA NAJLEPSZY POST!beti IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:29 o jaaaa,E-e,Ty to zawsze jakiegos cukieraska wynajdziesz :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Re: GŁOSUJEMY NA NAJLEPSZY POST!beti IP: *.chello.pl 17.05.05, 18:34 Życie jak bombonierka, co? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: GŁOSUJEMY NA NAJLEPSZY POST!beti IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 18:37 Raczej nie inaczej!:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: GŁOSUJEMY NA NAJLEPSZY POST!beti IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:14 ja jestem zdecydowanie za diana i ania s :P moze jakis fanklub zalozymy??:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: GŁOSUJEMY NA NAJLEPSZY POST!beti IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 19:15 oj,tak,tak,tak,ja jestem ZA!!!:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współczująca Re: GŁOSUJEMY NA NAJLEPSZY POST! IP: *.aster.pl 18.05.05, 17:05 chcialabym osobiscie zlozyc Diance najszczersze gratulacje,tak udanej prowokacji dawno nie widzialam!:) Odpowiedz Link Zgłoś