Gość: Gosia IP: 82.160.41.* 19.05.05, 17:00 Ktoś może wybiera się z was na tą uczelnię?? Jeśli tak to na jaki kierunek?? A może idzie ktoś na Zarządzanie i Marketing?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lol Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: 82.160.41.* 19.05.05, 17:12 Ja się wybieram na politologie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: 82.160.41.* 19.05.05, 19:11 Ja też na politologie to się spotkamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 20:05 ja tez na politologie na ile liczycie procent z wosu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Topik Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 20:13 Ja!! I chyba ten sam kierunek:). Zasady rekrutacji jak marzenie:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: 82.160.41.* 19.05.05, 21:05 Topik Ty też na politologie czy na zarzadzanie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.ssnet.pl 19.05.05, 21:06 A ja na socjologię :) Co wy tak wszyscy z ta politologą? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Topik Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 18:58 Zarządzanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 21:20 ja myslalam o zarzadzaniu:)))))) ale wole AE zobaczy sie:)))) co prroponujesz pozdro:))?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chryz Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 21:30 ja na biotechnologię/ochronę środowiska albo chemię środowiska zastanawiam się bo moge tlyko 2 kierunki wybrać ze względów finansowych ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m3lm4k Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.opticom.pl 19.05.05, 21:50 jak sie nie dostane na PŚ wyladuje na chemii ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: 82.160.41.* 20.05.05, 08:43 Ja się wybieram na bilogie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga ;-) Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.sieradz.mediaclub.pl 20.05.05, 11:50 ja germanistyka.czy ktos tez??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enigma Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.ula5.1000lecie.pl 20.05.05, 11:57 Filologia angielska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mara Enigma: A na ktora filolofie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 12:38 nauczycielska czy tlumaczeniowke? i ile masz pkt z rozszerzonej matury nie liczac wypracowania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dajing Re: Enigma: A na ktora filolofie... IP: *.copyservice.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 12:49 chyba tez zloze na filologie ang.. ale jeszcze sie zastanawiam :] na tlumaczeniowke z niem :] ew. na matme.. :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enigma Re: Enigma: A na ktora filolofie... IP: *.ula5.1000lecie.pl 21.05.05, 14:17 Na tlumaczenie arabskiego, choc nie wiem czy sie dostane, punktow nie liczylam i nawet nie chce...Poczekamy zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
cindy_19_sdz Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? 01.06.05, 09:20 ja germanistyka kto tez???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Geografia IP: *.kapelusz.pl / *.kapelusz.pl 20.05.05, 12:42 Ja na geografie. Kto jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziorek Re: Geografia IP: *.piekary.net / *.netia.piekary.net 24.05.05, 22:28 Ja tez na gecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dajing Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.copyservice.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 12:52 a byliscie juz po przepustki? :] i jak to jest z tym orzeczeniem lekarskim?? bo przeciez dostawalismy takie w szkole, ktore rzekomo mialo byc 'na studia', a na stronie UŚ w wymaganych dokumentach jest napisane, ze orzeczenie lekarskie jest do pobrania w dziale nauczania :| no to jak to jest???? :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mara Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 13:00 a po te przepustki to nie miedzy 6-24 czerwca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dajing Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.copyservice.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 13:25 przepustki wydaja od 16 maja, a miedzy 6-24 czerwca jest ta cala centralna rejestracja i trzeba jechac z ta wlasnie przepustka :] Odpowiedz Link Zgłoś
cindy_19_sdz Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? 01.06.05, 09:39 o co chodzi z tymi przepustkami??? chce zlozyc papiery na germanistyke ale nic nie wiem o przepustkach.prosze odp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 11:24 zeby sie moc zarejestrowac (zlozyc podanie, fotki itp) musisz miec najpierw przepustke. A zeby dostac przepustke to musisz albo sie udac do dzialu nauczania UŚ, pokoj nr 10 (chyba) albo zadzwonic do nich (032) 359 20 47 i poprosic zeby wyslali ci przepustke poczta. Spiesz sie bo nie wiem do kiedy trwa wydawanie przepustek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.toya.net.pl 20.05.05, 13:01 A o co chodzi z tymi przepustkami? Czytałem na stonie UŚ, ale jak ja ją mam zdobyć? I mam specjalnie jechać do Katowic, płacić za pociąg i tracić cały dzień, żeby jakąś przepustkę dostać? Czy może można ją jakoś zamówić telefonicznie czy mailem? Wie ktoś coś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mara Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 13:06 ja jeszcze teraz ogladam wzor ich podania i zyciorysu. I ja mam to wydrukowac i wypelnic? czy wypelnic na kompie i wydrukowac? czy przepisac to jeszcze raz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dajing Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.copyservice.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 13:26 wlasnie tez to dzisiaj ogladalam.. i nie mam pojecia co z tym zrobic :] moze sie dowiem jak pojade kiedys po ta przepustke :/ ale nie wiecie co z tym orzeczeniem lekarskim? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaja Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: 80.51.233.* 20.05.05, 13:32 kto na socjologie i politologie???? ile z wosu punktow???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: 82.160.41.* 20.05.05, 14:34 A ja zrozumiałam tak że od 6 czerwca dopiero można dostawać te przepustki:| A właśnie co z tym formularzem? rukujecie go i wypisujecie czy ten formularz dpiero tam nam dadzą?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.ssnet.pl 20.05.05, 19:12 Ja na socjologię, nie wiem ile punktow bo ja tego nie licze ;) Dowiem sie w czerwcu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.ssnet.pl 20.05.05, 19:17 No własnie ja tez jeszcze nie wiem co z tym orzeczeniem i z formularzem. Jadę tam mwe wtorek to sie zamierzam o to wszystko zapytać. Moja koleżanka była juz po ta przepustke i to jest taka kartka na ktorej jest napisany dzień i godzina zgłoszenia na rejestracje . I jak sie po nia jedzie to trzeba jeszcze zadeklarowac na jakie kierunki sie sklada, bo do niektórych kierunków daja jeszcze jakies dokumenty do wypelnienia. Np moj kolega, ktopry zdaje na biologie dostał takie dokumenty. Ogolnie ta cala centralna rejestracja jest trochę skomplikowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: 82.160.41.* 20.05.05, 19:56 Kaja a długo ta Twoja koleżanka musi czekac na tą rejestracje?? Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 do Gosi 20.05.05, 20:05 To było tak, że ona tam była 16 maja, a termin rejestracji jej wyznaczono na 6 czerwca na godzine 9. To jest chyba pierwszy możliwy termin, bo ta rejestracja się zaczyna 6 czerwca. Chyba im póxniej sie jedzie po ta przepustke tym póxniejszy termin wyznaczają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: do Gosi IP: 82.160.41.* 20.05.05, 20:10 Dzięki Kaja bardzo mi pomoglaś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mara Re: do Gosi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 20:25 w takim razie ktos wie do kiedy mozna ta przepustke dostac tzn ostateczny termin kiedy trzeba sie po nia zglosic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: 82.160.41.* 20.05.05, 21:27 A gdzie się dokładnie odbiera tą przepustkę?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dajing Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.copyservice.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 22:12 w dziale nauczania :] Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? 20.05.05, 22:15 Podobno pokój numer 10 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dajing Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.copyservice.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 22:21 oo dzieki :] zobaczymy, moze sie tam wybiore w poniedzialek :) i jak bede wiedziec dokladnie, to napisze ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malena Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.dobrafirma.com / *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 22:19 Filozofia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dajing sprawdzian predyspozycji na filologie.. IP: *.copyservice.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 22:19 a wiecie na czym polega ten 'sprawdzian predyspozycji w zakresie tlumaczenia'? trzeba cos przetlumaczyc z ang na polski czy np. z ang na niem? czy jak? bo nie wiem.. ;] i wynik z matury z polskiego biora z podst czy rozsz? bo nie jest napisane :/ a ja rozsz nie zdawalam.. :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enigma Re: sprawdzian predyspozycji na filologie.. IP: *.ula5.1000lecie.pl 21.05.05, 14:36 Wlasnie tez do cholery sie zastanawiam z tym sprawdzianem, a z tym polskim to nie mam pojecia....Czy oni nic dokladnie powiedziec nie umieja?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka2005 Re: sprawdzian predyspozycji na filologie.. IP: *.unicomp.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 16:25 hmmmm a ja sie wybieram na biotechnologie:) dobrze ze tu zajrzalam bo nie wiedzialam ze trzeba wczesniej po te przepustki jechac:/ i powiem ze oni chyba lubia utrudniac zycie jak tylko sie da:P naprawde troche to skomplikowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżizas Re: sprawdzian predyspozycji na filologie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 16:30 ja też na biotech. :) Ej wogole wkurza mnie juz ta calal biurokracja jakies przepustki ciulstwa jeździc po kilka razy na kazda uczelnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka2005 Re: sprawdzian predyspozycji na filologie.. IP: *.unicomp.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 16:37 hmmmmm wiec sie moze spotkamy:) sie okaze. Beznadziejnie sobie wymyslili z tymi przepustkami, wydlada na to ze trza bedzie tam jechac a na innych to wystarczy tylko podanie wyslac z zalacznikami i tyle nie wiem po co tak utrudniac zycie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: sprawdzian predyspozycji na filologie.. IP: 82.160.41.* 22.05.05, 21:50 a ja sie wybieram po tą przepustkę w środę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks DO ASI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 22:17 Asiu, a nie wiesz do kiedy mozna po te przepustki przyjsc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: DO Maksa IP: 82.160.41.* 23.05.05, 09:27 No właśnie nie wiem ale wydaje mi sie że pewnie do 5 czerwca skoro od 6 już trzeba się zgłaszać do centralnej rejestracji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wampirek Re: DO Maksa IP: *.gorzow.mm.pl 23.05.05, 09:40 ja wybieram sie na filologie slowianska... to rozumiem ze oswiadczenie lekarskie odebrac u nich, u swego lekarza wypelnic...no to super czeka mnie jakies 7h w pociagu...albo nocnym :/ ...i tylko po jakis glupi papierek...mogliby wzor na stronie podac...podobnie jak zapisy na rejestracje...czlowiek nie musialby kilka razy na darmo jechac hyhy...a wlasnie, wiecie moze czy na rejestracji trzeba znac wyniki matur...bo w internetowym kwestionariuszu UJ bylo takowe zapytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: DO wampirek IP: 82.160.41.* 23.05.05, 09:44 rany Wampirek gdzie to pisze że jeszcze trzeba u nich odebrać jakieś zaświadczenie lekarskie?? Plisss podaj mi linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dajing Re: DO wampirek IP: *.copyservice.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 09:48 www.us.edu.pl/uniwersytet/informator/wymagane_dokumenty2005.php podpunkt d) :] wlasnie tam jade, wiec bede wszystko wiedziec.. [mam nadzieje :D] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wampirek OD wampirek IP: *.gorzow.mm.pl 23.05.05, 09:53 hyhy bo ja dostalam zaswiadczenie w szkole ze moge studiowac na danym kierunku i nie wiem czy moze to wystarczy...czy oni maja jakies calkowicie inne...gosh, tyle zaieszania z tym wszystkim...o wlasnie czy trzeba znac wyniki matur na rejestracje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dajing Re: OD wampirek IP: *.copyservice.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 14:01 na rejestracji trzeba tylko podac pesel, kierunek, swoje dane, rodzaj ukonczonej szkoly i takie tammm.. o wynikach matur nic nie pisalo.. [bo i podac ich by sie nie dalo.. zwlaszcza, ze termin rejestracji mam na 8 czerwca, a ogolnie trwa do 24, a wyniki beda w okolicach 27 :D] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Re: DO dajing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 12:18 To jak juz bedziesz po wszystkim, to napisz prosze jak to wygladalo, jakies ciekawostki ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Re: DO dajing część 2. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 12:19 Aha i jezeli na filologie sie wybierasz, to ta przepustke sie zalatwia gdzie? (w katowicach czy w sosnowcu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dajing mam przepustke :P IP: *.copyservice.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 13:58 tak, przepustka na filologie w katowicach :) pytalam o to orzeczenie lekarskie [bo napisali na stronie internetowej, ze do pobrania w dziale nauczania] to pani mi powiedziala, ze to dopiero jak sie dostane ;] a do rekrutacji jakies dodatkowe trzeba tylko na niektore kierunki, na filologie nie :] pytalam tez o ten polski nieszczesny.. i powiedziala, ze gdyby byl wymagany rozszerzony, to by to zaznaczyli, a skoro nie ma, to chyba nie :] i to chyba tyle.. [dalej nie wiem, jak ten sprawdzian predyspozycji w zakresie tlumaczenia wyglada.. :/] ogolnie calkiem przyjemnie bylo ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enigma Re: DO Maksa IP: *.ula5.1000lecie.pl 23.05.05, 13:13 Jak sie idzie na filologie to nie trzeba zaswiadczenia lekarskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enigma Re: DO Maksa IP: *.ula5.1000lecie.pl 23.05.05, 13:19 Przepustke sie odbiera w Katowicach, ul.Bankowa 12 pokoj numer 10. Budynek z duzym bialym napisem Uniwersytet Slaski na czerwonym tle. Od wejscia idzie sie w lewo, za kupa innych ludzi.:) Potem oni daja ci ja wraz z instrukcja dalszego postepowania i data CR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Re: DO enigmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 13:45 dzieki :) a cos jeszcze mowili? waznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enigma Re: DO enigmy IP: *.ula5.1000lecie.pl 23.05.05, 14:15 Wlasciwie to oni tam nic nie mowia, lektura jest na tej przepustce cala:D Jakies tam rzeczy ktore trzeba przyniesc na ta CR dowod, pesel, oczywiscie POTWIERDZENIE ZAPLATY. Co do swiadectwa : Kandydaci z nowa matura zobowiazani sa zlozyc swiadectwo dojrzalosci(tylko na kierunki z konkursem swiadectw) do 8 lipca 2005 bezposrednio na dany wydzial.Adres wydzialu kandydat otrzyma przy rejestracji. * Tylko pytanie to z tym "konkursem swiadectw", no to jak by nie bylo tego konkursu to nie daje sie swiadectwa?? To chyba razem z wynikami matur bedzie. Ja juz sie gubie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Re: DO enigmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 15:01 dzieki raz jeszzce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natusia Re: sprawdzian predyspozycji na filologie.. IP: *.bater.net.pl / 83.238.20.* 24.05.05, 16:51 a na ta biotechnologie to sie liczy matura podstawowa czy rozsszerzona??????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wampirek Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.gorzow.mm.pl 23.05.05, 10:52 takie kolejne pytanie wlsnie przeczytalam: "Apelujemy o taki wybór czasu rejestracji, który umożliwia stawienie się do sali rejestracyjnej z kompletem niezbędnych dokumentów, czyli z dowodem tożsamości, pokwitowaniem uiszczenia opłaty rekrutacyjnej w wysokości odpowiadającej liczbie kierunków studiów, na które kandydat chce być przyjęty oraz zaświadczeniem lekarskim w przypadku kandydatów, którzy w trakcie studiów są narażeni na działanie czynników szkodliwych, uciążliwych lub niebezpiecznych dla zdrowia." czyli wynika z tego ze tylko osoby watlego zdrowia np. astmatycy, majacy problemy z sercem itp. powinni pojsc po zaswiadczenie lekarskie a ci co nie maja problemow bynajmniej stwierdzonych co maja robi...gosh jakie to skomplikowane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: 82.160.41.* 23.05.05, 10:58 Zgadzam się z Tobą-ja też się już w tym wszystkim gubię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżizas Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 12:58 z tego co wiem to tam gdzies są wymienione wydzialy i kierunki na ktore trzeba te zaswiadczenie. Np ja na biotechnologie musze. To nie chodzi o twoje problemy zdrowotne, tylko ze na dany kierunek tego wymagaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wampirek Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.gorzow.mm.pl 23.05.05, 11:13 wlasnie przeczytalam podanie i wymagane dokumenty jakie w nim zawarte zostaly...jest tam orzeczenie lekarskie lub zaswiadczenie lekarskie (nie wiem jaka roznica miedzy nimi jest hyhy)...ja dostalam w szkole orzeczenie lekarskie czyli wynika ze skoro mam dokumencik to nie musze pobierac drugiego z dzialu naucznia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enigma Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.ula5.1000lecie.pl 23.05.05, 13:17 ...oraz zaswiadczenia lekarskiego w przypadku kandydatow, ktorzy w trakcie studiow narazeni sa.....Do tych kierunkow zalicza sie: chemie, fizyke, biologie, biotechnologie,ochrone srodowiska,geografie,geologie,geologie spec.geofizyka,edukacje techniczno-informatyczna oraz Miedzywydzialowe Indywidualne Studia Mat-Przyrodnicze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m3lm4k Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 13:30 dzieki :) to mam wycieczke do Katosow, najwyrazniej jutro ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: 82.160.41.* 23.05.05, 16:03 Nie wiecie może do kiedy będzie wiadomo kto dostał się na dany kierunek?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wampirek Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.gorzow.mm.pl 23.05.05, 16:07 W takim razie rozumiem ze skoro ide na filologie to zadne z wymienionych mnie nie dotyczy (powinni wziasc pod uwage jeszcze przegrzanie mozgu hyhy) i wystarczy to oswiadczenie co posiadam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka2005 Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.unicomp.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 21:25 a czy ktos moze wie czy po ta przepustke to trzeba sie osobiscie stawic?? bo np jesli ja mam tam kogos kto moglby po nia isc, a ja bym sie stawila dopiero w dany wyznaczony dzien czyli miedzy 6 a 24.06 nie wie ktos czy mozna tak zeby np ktos z mojej rodziny stamtad mogl mi ja odebrac bo mnie sie wtedy nie oplaca jechac. i jeszcze co do tych orzeczen lekarskich - to jesli ja mam to ze szkoly od pielegniarki to sie to nie nadaje??czy jak?? za wszelkie info thx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka2005 Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.unicomp.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 22:05 i jeszcze jedna taka moja prosba:P czy jest jakis konkretny telefon na UŚ gdzie udzielaja szczegolowych informacji na temat rekrutacji?? jesli ktos zna i moze podac niech mi poda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madmax Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 22:16 Cześć, zadzwoń do Działu Nauczania UŚ -(0-32) 359 20 47 - i tam się wszystkiego dowiesz i możesz poprosić, żeby przepustkę wysłali Ci pocztą - wystarczy podać im termin, który Ci pasuje - ja tak zrobiłem i na drugi dzień już miałem w domu przepustkę bez zbędnej wycieczki do Katowic. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka2005 Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.unicomp.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 23:01 dzieki wielkie za tel. :) Odpowiedz Link Zgłoś
adunia86 Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? 23.05.05, 23:22 Ja zrezygnowalam.Pojebało ich z tym przepsutkami i rejestracja!!! Mam jezdzic przez pol polski po durna przepustke...w dupie mam ten US ! Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? 23.05.05, 23:28 hehe, tym lepeij dla nas :) w kazdym razie pozdrawiam i życze powdzenia tam, gdzie chcesz iśc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: 82.160.41.* 24.05.05, 08:50 Ja jutro jadę po tą cholerną przepustkę i mam pociąg o 6.30.brrrrrrr ale jestem zła:/:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 11:06 No ale tak jak napisal(a) madmax mozna zadzwonic do nich i poprosic zeby wyslali poczta. Tak tez chyba zrobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka2005 Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.unicomp.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 11:15 ja wlasnie przed chwila dzwonilam i rzeczywiscie poczta mi wylsa wiec nie ma zadnego problemu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enigma Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.ula5.1000lecie.pl 24.05.05, 11:37 Ja na szczescie mam tylko 20 min tramwajem/autobusem na US...hehe. Gorzej bedzie z tym Sosnowcem...ale tez jakos ujdzie, mam nadzieje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wampirek Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.gorzow.mm.pl 24.05.05, 11:41 hyhy ja wole zadzwonic...mam swietne polaczenia...hyhy np. o 21 z czyms i przed 5 jestem w Katowicach hyhy :/ ...albo o 4 czy 5 i na 13 na miejscu hyhy...dobrze ze wymyslono cos takiego jak telefony :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wampirek Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.gorzow.mm.pl 24.05.05, 13:27 no to ja juz wszystko wiem :) ...z tymi zaswiadczeniami to tylko kierunki np. informatyka chemia biologia geografia itp. filologia nie potrzebuje...teraz pytanko z innej beczki hyhy kto 9.06 sie wybiera i ma ochote poznac kogos nowego (czyt. mnie ;)) bo ja jestem na godzine 15 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: 82.160.41.* 24.05.05, 13:29 Ja jutro jadę po tą przepustkę to się dowiem na kiedy mam to Ci powiem czy poznamy się:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enigma Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.ula5.1000lecie.pl 24.05.05, 14:13 Ja mam tez na 15.00..., ale 07.06... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.unicomp.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 14:54 a czy ktos sie orientuje czy na UŚ na biotechnologii jest specjalizacja biotechnologia medyczna?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natusia Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.bater.net.pl / 83.238.20.* 24.05.05, 16:57 ja 7mego na 15 :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Re: Do maturzystki2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 15:11 a skad jestes jesli mozna wiedziec? czy oni wszedzie wysla? aha i tam sie podaje tylko adres czy jeszcze cos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wampirek Re: Do maturzystki2005 IP: *.gorzow.mm.pl 24.05.05, 17:01 z Gorzowa Wlkp. ...podajesz pasujacy termin, jak moga to cie wpisza jak nie zaproponuja inny, adres, imie nazwizko i tyle :) wszedzie wysla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natusia Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.bater.net.pl / 83.238.20.* 24.05.05, 16:55 musisz to pobrac!!!!!!! twoje zaswiadczenie ze szkoly jest nic nie warte!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wampirek Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.gorzow.mm.pl 24.05.05, 17:03 pytalam sie jak dzwonilam i pani mowila ze nie potrzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dajing Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.copyservice.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 17:10 mnie tez tak powiedzieli jak bylam w dziale nauczania.. te druczki do lekarza to dostaniemy chyba dopiero jak sie juz tam dostaniemy ;P na razie niepotrzebne :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enigma Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.ula5.1000lecie.pl 24.05.05, 17:29 A co z zyciorysem, to cos na stronce jest jakies dziwne....hmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? 24.05.05, 17:42 No własnie ja tez nie wiem, ale jak mi dzis dawali ta przepustkę, to mi powiedzieli, ze o dokumentach poinformuja nas dokładnie w czasie rejestracji, czyli kiedy i co mamy przynieść. Mojemu koledze, jak tam dzwonił kobieta powiedziała, że to podanie z życiorysem przynosi sie dopiero wtedy jak sie już jest przyjętym. Ale jak dla mnie to jest trochę dziwne. Z tym, że ta kobieta podobno nie bardzo kojarzyła co to jest strona internetowa, bo na już starsza była :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? 24.05.05, 17:44 a tak w ogole to 8 czerwca, godzina 13:00, jakby ktoś chciał mnie poznac :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dajing Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.copyservice.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 17:55 ja mam 8 czerwca.. ale o 9 ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ProLim Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.idea.pl 24.05.05, 22:15 ten formularz (przynajmniej rok temu tak bylo) dawali tylko ci ludzie co szli na wyszczegulnione kierunki bylo napisane (teraz te kierunki sa w rejestracji internetowej bodajze) te przepustki jak ja bylem nie obowiazywaly;P przyjechalem pytam sie o przepustke a oni mi mowia zeby wchodzil ;P ale to bylo juz pod koniec trwania tej centralnej rejestracji :P sama rejestracja jest prosta bedziecie musieli jak w lotku zakreslac literki i cyferki :D fajna zabawa;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ProLim Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.idea.pl 24.05.05, 22:19 aha proponuje teologie :D zajebisty maja wydzial :P prawo tez niczego sobie:D na wnsie same placki sa :D a matematyce to wogule ;P biologia bardzo malo tam ludzi jest jakos;P chowaja sie czy jaki ... ;P a filologiczny to komuna przez duze K :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.ssnet.pl 24.05.05, 22:25 a co to znaczy, ze w WNSie same placki są? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 00:03 i ze filologiczny to komuna? w jakim sensie? budynek? czy ludzie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wampirek Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.gorzow.mm.pl 25.05.05, 08:03 kolega max rowniez na filologie sie wybiera? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 09:25 tak, wybiera sie, ale nie wie co z tego wyjdzie :( i nie wie na ktora czy tlumaczeniowke z arabskim czy niemieckim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: 82.160.41.* 25.05.05, 20:54 9 czerwca o 13.00 mam się zgłosić do centralnej rejestracji:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ProLim Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.idea.pl 01.06.05, 21:42 wns to wydzial ;] nauk spolecznych ;P filologiczny ma komunistyczny budynek maxymalnie spierdzielony;P ;D zreszta kolo rektoratu jest jakies 500m mozecie sie przejsc obejzec "to cudo socrealizmu" Cya Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.ssnet.pl 02.06.05, 22:01 Ja wiem, co to jest wns, ale dlaczego same placki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlenka Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.info / *.info 25.05.05, 12:29 na us biotechnologia jest tylko zawodowa, czy są studia magisterskie, a wogółe czym się to rózni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wampirek Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.gorzow.mm.pl 25.05.05, 13:07 hmm wydaje mi sie ze z arabskim jest ciekawsza, tylko musisz wziasc pod uwage mnogosc dialektow w tym jezyku...mojej pseudonauczycielki maz studiowal na czyms takim i mimo ze pomagal mu arab (jakis znajomy) to mial problemy...ale trzeba przyznac interesujace plany :) napewno cos wyjdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.unicomp.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 13:16 na UŚ biotechnologia jest tylko zawodowa znaczy to ze po 3 latach masz licencjat, a zeby dostac sie na migisterke czyli studia uzupelniajace musisz miec odpowiednia srednia i jakis pewnie ezg. zdac lub rozmowa kwalifikacyjna bedzie.Oczywiscie lepsze sa 5 letnie studia magisterskie(jak dla mnie) ale jak sie dobrze uczysz to chyba nie ma to wiekszej roznicy i tak sie dostaniesz na magisterke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 13:17 zobaczylem alfabet arabski i stwierdzilem ze to bardziej malowanie a nie pisanie, a ja niestety nie mam za duzego talentu do rysowania, malowania (a farbami plakatowymi to nie cierpialem w szkole malowac ;P) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GaTTa Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.sylwex.pl 25.05.05, 15:07 Ja ide na zarządzanie. Ja mam na 9 czerwca na 12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka2005 Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.unicomp.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 15:08 a ja na 10.06 na godz 12:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.nysa.punkt.pl / *.punkt.pl 25.05.05, 19:44 Ja też mam 10.06 na 12:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Re: do maturzystki2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 15:44 a sami ci taki termin wyznaczyli czy ty sama? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka2005 Re: do maturzystki2005 IP: *.unicomp.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 15:51 sama sobie wybralam, czyli taki jaki najbardziej mi pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.euronet.net.pl 25.05.05, 18:17 Ja sie planuje tez wybrac...zobaczymy co z tego wyjdzie.Musze byc dobrej mysli bo nic innego mi nie pozostalo:D Bardzo Bardzo chce na psychologie.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: 82.160.41.* 31.05.05, 13:43 Ja sie wybieram też na psychologie to się spotkamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.nysa.punkt.pl / *.punkt.pl 31.05.05, 22:03 A gdzie będziecie mieszkać?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 22:11 Jak sie dostane to chcialbym jakies mieszkanko wynajac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: 82.160.41.* 01.06.05, 16:03 Ja też jak się dostane chce mieszkanie wynająść:) Szukam współlokatorów :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m3lm4k Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.opticom.pl 01.06.05, 16:20 a mi na UŚ upuscili dzis krwi na potrzeby jakis badan ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 17:50 Gosia a na co chcesz isc? i skad jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: do maksa IP: 82.160.41.* 01.06.05, 18:02 Maks ja się wybieram na Zarządzanie i Marketing a jestem z wojwódzctwa świętokrzyskiego- z małego miasta więc nawet nie podaje bo i tak nie będziesz wiedział;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka2005 Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.unicomp.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 18:07 tez jestem z tego woj. co Ty Gośka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: 82.160.41.* 01.06.05, 18:11 no to świętokrzyskie górą ;) żartuje oczywiście:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.ssnet.pl 01.06.05, 18:13 hehe, a ja myślalam, ze tutaj chca studiowac tylko ludzie ze Ślaskiego, bo nikt wiecej nie chce mieszkac w Katowichach ;) Ale w sumie fajnie, ze ludzie z zagranicy też sa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m3lm4k Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.opticom.pl 01.06.05, 18:23 granica to chyba na Brynicy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.nysa.punkt.pl / *.punkt.pl 01.06.05, 21:28 Hehehe ja jestem z Opolskiego:D I też będę chciała wynając mieszkanko:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomson Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: 82.160.41.* 02.06.05, 12:02 kto się rejestruje 9 czerwca :) może sie spotkamy;)?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arczi Kto ma na 7 Czerwca na 13:00 ?? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 02.06.05, 14:39 Hej Ja mam na wtorek 7 czerwca na 13:00 Ja Chciałbym zdawać na filologie spe.Kultura i Literatura krajów niemieckiego obszaru językowego oraz na Historie spec.Nauczycielska :) Aha ja wydrukowałem ten formularz i wypełniłem na dwa kirunki :) Pisałem do ręcznie czarnym długopisem :) Ludzie co wziąć na tego 7 czerwca Przepustke,DOWÓD WPŁATY (KONRET :D) i Orzeczenie lekarskie tylko??A co z resztą papierów ?? Aha jeszcze jedno ja dzwoniłem to Orzeczenie lekarskie które dostaliśmy w szkołach jest coool Tylko BIOLA,CHEMIA<BIOTECHNOLOGIA i reszta musi robić specjalne badania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dajing Re: Kto ma na 7 Czerwca na 13:00 ?? IP: *.copyservice.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 14:58 na te kierunki nie potrzebujesz na razie orzeczenia.. na rejestracji trzeba miec dowod osobisty, dowod wplaty i przepustke. i tyle ;] a reszta papierow to chyba juz bezposrednio na wydzial.. ;] [wyslalam im mejla z podobnym pytaniem, ale niestety nie raczyli odpowiedziec :] ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wampirek Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.gorzow.mm.pl 02.06.05, 18:16 Tomson...ja 9 sie rejestruje :] Odpowiedz Link Zgłoś
gosia86r Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? 02.06.05, 19:09 Ja mam 9 czerwca o 13.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alzarka Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.info / *.info 02.06.05, 19:59 ja dzisiaj dzwoniłam i mam dopiero na 17 czerwca na 14.00, i baba mowiła, że tych orzeczeń nie trzeba jeszcze, ale ja wole już sobie zrobić i miec spokój na potem, ale na rekrutacje i tak wezmę bo na stronce pisze żeby wziąć to orzezcenie; można zwariować, człowieka w błąd wprowadzają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dajing Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.copyservice.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 20:02 a to zalezy na jaki kierunek chcesz skladac papiery.. bo na niektore juz na rejestracji trzeba miec to orzeczenie, a na inne nie :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alzarka Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.info / *.info 02.06.05, 22:29 ja skłądam na biotechnologie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arczi Ma ktoś na 7 Czerwca na 13:00 czy nie ?? :> IP: *.compnet.com.pl 03.06.05, 10:54 Może jestem sam :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alzarka Re: Kto się wybiera na Uniwersytet Śląski?? IP: *.info / *.info 02.06.05, 12:07 ja tez z woj. świętokrzyskiego Odpowiedz Link Zgłoś
imtka pytanko... 03.06.05, 10:34 Mam pytanie czy w przypadku starania się o przyjęcie na trzy kierunki studiów na Śląśki musze mieć trzy pokwitowania opłaty (osobno)-kazde po 80 zł czy moge mieć jedno z kwotą 240zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arczi Imitka... IP: *.compnet.com.pl 03.06.05, 10:53 Też sie nad tym zastanawiam bo popatrz jak płacisz 240 na jednym druczku to masz opłaty tylko 3,50 a jak na trzech to 10,50 :| Wiec też nie wiem czy można mieć na jednym czy trzeba mieć na dwóch czy też trzech :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Imitka... IP: *.ssnet.pl 03.06.05, 11:44 Ja się o to pytałam w dziale nauczania i mi powiedzieli, że może być na jednym. Dlatego ja juz wysłałam na jednym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arczi Ma ktoś na 7 Czerwca na 13:00 Albo jestem sam :> IP: *.compnet.com.pl 03.06.05, 10:55 Chyba bede sam wszyscy mają na 9 :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Ma ktoś na 7 Czerwca na 13:00 Albo jestem sam IP: 82.160.41.* 03.06.05, 11:29 Arczi na pewno nie będziesz sam bo będzie z Tobą jeszcze 140 innych osób:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Ma ktoś na 7 Czerwca na 13:00 Albo jestem sam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 12:06 ja mam na 14.06 na 12:00 :) ma ktos jeszcze wtedy??:>:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Ma ktoś na 7 Czerwca na 13:00 Albo jestem sam IP: *.nysa.punkt.pl / *.punkt.pl 03.06.05, 19:25 Ja mam 10 na 12:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alzarka Re: Ma ktoś na 7 Czerwca na 13:00 Albo jestem sam IP: *.info / *.info 03.06.05, 21:11 ja mam 17 o 14.00, więc poczekam sobie jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
iwa86 !!!!!!!!!! 27.07.05, 10:07 KTOS CHETNY Z US ALBO KATOWIC/SOSNOWCA DO WYNAJECIA WSPOLNEGO MIESZKANKA W SOSNOWCU???...EWENTUALNIE KATOWICACH?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartuss86 Re: !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 10:21 iwa, a na co sie dostalas? Odpowiedz Link Zgłoś
iwa86 Re: !!!!!!!!!! 27.07.05, 13:55 filologia slowianska w Sosnowcu:) a Ty, bartuss? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartuss86 Re: !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 15:34 na filologie angielska nauczycielska Odpowiedz Link Zgłoś
iwa86 Re: !!!!!!!!!! 27.07.05, 20:08 wyieram sie dzis do sosnowca (czyli bede jutro) by papierki zlozyc i popytac sie odnosnie akademikow bo z odeglosci 500km chaty nie znajde...bardziej zalezy mi na stancji ale jak wczesniej napisalam nie mam warunkow by je znalesc :/...Rozgladales sie juz za czyms czy w podobnej sytuacji jestes jak ja? :] ... jakby cos podaje swoje gg: 6558644 :] pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cailte Re: !!!!!!!!!! 27.07.05, 22:53 wiesz, jak przed egzaminem na tłumaczeniowe przechodziłam obok akademika w Sosnowcu (przy wydziale Nauk o Ziemi), byłam pozytywnie zdziwiona - bardzo spokojna okolica. :) zaraz obok masz supermarket, a na sam wydział max. 7 minut drogi. Odpowiedz Link Zgłoś