Dodaj do ulubionych

Fizjoterapia

12.06.05, 22:25
Czy z was wybiera sie na fizjoterapie?? Piszcie na skladacie papiery i jak
wam poszla maturka ;-) Co do mnie, stawiam na UJ, zdawalam tylko biologie,
podst.ok 80%, rozsz ok. 70%. Zastanawiam sie, czy duzo jest osob, ktore
zdawaly jednoczesnie biologie i wos, osobiscie nie slyszalam o takich
przypadkach ;-))
Obserwuj wątek
    • googlin Re: Fizjoterapia 12.06.05, 22:50
      ja mam zamiar isc na fizjoterapie ale do wrocka na awf!a nie bede szacowal ile
      mam z matury zeby sie potem nie zdziwic!!zdawalem tylko biole...pa
      • mada63 Re: Fizjoterapia 12.06.05, 23:10
        na UJ na fizjoterapie jest ciezko sie dostac.test sprawnosciowy jest ponoc
        ciezki.ale tak czy tak zycze powodzenia;)
    • takona Re: Fizjoterapia 13.06.05, 07:34
      ja tez sie wybieram na fizjoterapie. wprawdzie mój główny cel to AWF Kraków,
      ale na UJ też złoże podanie. Ja osobiście zdawałam tylko biole, i też nie znam
      osób które by jeszcze zdawały do tego wos. Nie wiem jak mi poszła matura, bo
      chociaż czytałam odpowiedzi, to nie liczylam sobie potencjalnych punkcików.
      A co do egzaminów, to przecież jest tylko plywanie na 100m, i jest na to duuuzo
      czasu :)
    • Gość: lily Re: Fizjoterapia IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 10:06
      a do kiedy trwa rekrutacja na UJ? Kiedy jest ten test z plywania? :)
      • Gość: rys Re: Fizjoterapia IP: *.efekt.net.pl / 213.25.138.* 13.06.05, 14:08
        ja również wybieram sie na fizjoterapie na awf, egzaminy niedługo i strasznie
        się boje pozdrwaiam, zdawałam tylko biole, a na wyniki wole poczekac pa
      • takona Re: Fizjoterapia 13.06.05, 15:19
        papiery na UJ trzeba zanosić do 1.07, egzamin z pływania (100m) bedzie 07.07,
        a wyniki będa 20.07.
        • Gość: lily Re: Fizjoterapia IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 15:35
          kurcze...wszedzie 7.07 ;// no cuz, wiec UJ w moim przypadku odpada... Ale
          dziekuje za informacje! :)
        • Gość: Majka Jeden przedmiot!!!??? IP: *.devs.futuro.pl 13.06.05, 15:39
          Ludzie, Wy chcecie się dostać na jakieś studia tylko z biologią!! Ja zdawałam
          trzy rozszerzone przedmioty oprócz polskiego i ang, a umnie w klasie osoby idące
          na fizjoterapie wszystkie zdawały wos i biologie a jestem pewna że takich
          znajedzie się o wiele więcej. Podsumowując nie wiem na co liczycie tylko z
          jednym zdawanym przedmiotem chyba tylko na cud, ja chociaż zdawałam ich tyle
          cały czas martwie się czy się dostane na studa więc naprawdę nie wiem z czym Wy
          idziecie do ludzi??
          • Gość: lily Re: Jeden przedmiot!!!??? IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 20:24
            ...Ty masz jakies problemy ze sobą? Moze lubisz sie dowartosciować przez
            dołowanie innych? Ja rowniez zdawalam wiecej niz jeden przedmiot, ale jakos nie
            przyszlo mi do głowy, że mozna napisac taki post...zenada...chcesz sie pozbyc
            konkurencji czy co? Osobiście uwazam, że zawsze warto probowac dostac sie na
            wybrany kierunek, nawet jesli zdawalo sie jeden przedmiot na maturze ( i znam
            wiele osob, ktore tak robi), a teksty w stylu: " naprawdę nie wiem z czym Wy
            idziecie do ludzi??" to sobie...
          • Gość: rys Re: Jeden przedmiot!!!??? IP: *.efekt.net.pl / 213.25.138.* 14.06.05, 08:58
            ojej, skoro ja zdawałam jeden przedmiot to już można mnie skreślić z listy?? no
            nardzo mi przykro ale mnie sie nie pozbędziesz tak łatwo i uwaga ja z jednym
            przedmiotem zagrażam Ci...to straszne :D
            • Gość: Majka Re: Jeden przedmiot!!!??? IP: *.devs.futuro.pl 14.06.05, 09:07
              Mnie nikt z Was nie zagraża bo ja nie idę na fizjoterapię haha ;)( i tak z
              jednym przedmiotem nikomu nie zagrażacie). Jeżeli przyjmują 60 osób na studia
              to nie myśl że nie znajdzie się 60 osób które z pewnością pisały więcej
              przedmiotów i nawet gdyby nie poszło im super to zawsze będą miały więcej
              punktów niż ktoś kto zdawał jeden przedmiot. Możesz mieć nadzieję że się
              dostaniesz składając do jakiś miernych uniwersytetów na wsi bo może tam
              konkurencja jest mniejsza, ale zapomnij o tych najlepszych.
    • Gość: kaczor Re: Fizjoterapia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 09:22
      jeszcze nigdy nie spotkałem takiej osoby jak ty majka:(ja tez zdawałem kilka
      przedmiotów(poziom rozszerzony)ale nigdy mi nie przyszło do głowy aby sie tym
      chwalic!!!!!!!!!!ja sie nie wybieram na zadną fizjoterapie tylko na kierunek
      humanistyczny-!!!!!!!i uspokój sie z tym krytykowaniem ludz!!!!!
      aha i jezeli nie wiesz to na wsi nie ma zadnych uniwersytetów!!!!!!
      • Gość: Majka Re: Fizjoterapia IP: *.devs.futuro.pl 14.06.05, 09:35
        Ty chyba czegoś nie rozumiesz. Dla mnie śmieszna jest ta wiara w to że się
        dostaną i wcale się nie chwalę ile zdawałam przedmiotów tylko uświadamiam ludzi
        ile średnio inni zdawali przedmiotów bo z pewnością nie tylko jeden.
        Podsumowując jeżeli oni liczą na dostanie się na studia to cała moja klasa się
        wszędzie dostanie bo każda osoba porównując ją ze zdającymi jeden przedmiot jest
        lepsza!! Od ludzi wymagam trochę samokrytyki i pokory i nie rozumiem jak można
        się zachwycać że dostanę się z jednym przedmiotem na studia gdy wokoło jest
        tysiąc lepszych ludzi którzy ciężko pracowali żeby zdawać więcej przedmiotów i
        zwiększyć dzięki temu swoje szanse na studiowanie na wymarzonym kierunku a że
        niektórym się nie chciało tego robić to odpowiednio spotka ich taki los a nie
        inny. Mówię to żeby nie byli później rozczarowani bo chyba nie wiedzą jaki jest
        poziom w najlepszych szkołach.
        • Gość: iza Re: Fizjoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 09:46
          dla mmnie śmieszna to jesteś Ty , co ja mówię smieszna ... żałosna !!!!
          • Gość: Majka Ciężko jest poznać prawdę IP: *.devs.futuro.pl 14.06.05, 09:49
            CIęzko Ci jest poznać prawdę, ale przekonami się o tym jak dostaniemy wyniki i
            zobaczymy kto się gdzie dostanie, życzę powodzenia bo się przyda
            • Gość: rys Re: Ciężko jest poznać prawdę IP: *.efekt.net.pl / 213.25.138.* 14.06.05, 15:30
              na uczelnie gdzie ja skladam papiery i tak są egzaminy a oceniany jest 1
              przedmiot, i zgadzam się z opinią że jesteś żałosna.. wyrazy współczucia
              • fal_len Re: Ciężko jest poznać prawdę 14.06.05, 16:57
                ja zdawałam biologię i wos.. chciałabym iść na studia i dlatego wolałam się w
                jakikolwiek sposób ubezpieczyć, ale rozumiem tych, którzy zdawali tylko
                biologię.. wos jest taki nudny...:((
                • Gość: rys Re: Ciężko jest poznać prawdę IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 14.06.05, 21:15
                  no nie jaka Ty jestes skromna, a jaka kultura.. hmmm bardzo szybko oceniasz
                  ludzi Majka. to że zdawałam jeden przedmiot nie oznacza, że jestem głupia..
              • Gość: Majka Do rys IP: *.devs.futuro.pl 14.06.05, 17:04
                Masz szczęście że wymagają jeden przedmiot bo pewnie jesteś za głupi na
                napisanie matury jeszcze z czegoś i wcale nie jestem żałosna tylko jestem
                realistką dlatego przypominam Ci że wygrają najlepsi i najbardziej ambitni
                • Gość: kogo to obchodzi? Re: Do rys IP: *.provider.pl / 62.233.154.* 14.06.05, 22:18
                  bueh ale glupia jestes:D tak tak do Ciebie Majko:)_ posprawdzaj sobie
                  rekrutacje na kilku uczelniach a potem sie wypowiadaj bo nie zawsze pod uwage
                  biora wiecej niz jeden przedmiot i tak np biora polski i biole na AR i po
                  cholere komus kto chce isc na taki wlansie keirunek zdawanie 2 albo 3
                  pzredmiotow wiecej?chyba sie wtedy lepiej przylozyc do tego jednego:) no ale
                  coz:)nara kÓjonie:)dostaniesz sie na bank tam gdzie chcesz..a na bank to wiesz
                  golębie srająąąąąąąąąąąąą:)
                  • Gość: Majka I pewnie nasrają na Ciebie buhahaha IP: *.devs.futuro.pl 15.06.05, 09:22
                    • Gość: kogo to obchodzi? Re: I pewnie nasrają na Ciebie buhahaha IP: *.provider.pl / *.provider.pl 16.06.05, 21:44
                      buahahahhahahahahahha ale smieszne :Dtak samo jak ty moja droga:)
                      • Gość: iza Re: I pewnie nasrają na Ciebie buhahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 22:29
                        smiałabym sie jakby ta cała Majka matury nie zdała hahahaha, nie wyzywaj ludzi
                        od głupich , własnie na wiekszosci kierunkow brany jest pod uwage jeden
                        przedmiot i sadze, ze lepiej przyłożyc sie do jednego i zdac go na przyzwoitym
                        poziomie niz wybrac po 3 przedmioty i nazbierac po kilka procent. Dziewczyno
                        zastanów sie co Ty wygadujesz na tym forum , naprawde jestes żałosna...
                        • Gość: ja tylko jeden przedmiot:) IP: 212.* / 212.160.162.* 05.07.05, 17:59
                          liczy się jakość, a nie ilość!!
    • Gość: tez Re: Fizjoterapia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 22:21
      o widze reaktywacja watku :P jak wyniki z wosu i bioli ??
      ja mam 88/52 i 75/63
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka