15.06.05, 10:44
mam problem... wypelnilam formularz na stronie umk przekaz sie elegancko
wydrukowal, a formularz sie nie chce nawet otworzyc do druku <ten link ktory
kaza otworzyc> pojawia sie natomiast komunikat: Podczas generowania podania
wystąpił błąd. tez tak macie???
Obserwuj wątek
    • Gość: Andy Re: UMK torun IP: 212.122.214.* 15.06.05, 10:59
      Wejdź ze strony głównej w internetową rejestrację, potem w modyfikację.
      Przeleć jeszcze raz i zobacz jaki będzie efekt. Serwer mógł się zbiesić.
      Poza tym nie przejmuj się. Na UMK rejestracja przez internet nie jest
      obowiązkowa. Ma tylko ułatwić pracę komisji rekrutacyjnej.
      Ważna jest teczka papierowa, którą trzeba dostarczyć do dziekanatu.
      Takiego maila mi przysłali :)

Andy
      • Gość: śmieciuch Re: UMK torun IP: *.swk.vectranet.pl / 81.15.246.* 15.06.05, 11:43
        do andy-a wiesz czy trzeba dokumenty dostarczyć osobiście czy można przesłać
        listem poleconym?
      • Gość: on Re: UMK torun IP: 212.244.85.* 15.06.05, 11:49
        eee, co za teczka?
        ja na stronie znalazlem tylko podanie skladajace sie z dwoch stron - jednej do
        wypelnienia i drugiej - pouczenie.
        prosze o odpowiedz.
        • Gość: Andy Re: UMK torun - odpowiadam zbiorczo IP: 212.122.214.* 15.06.05, 12:08
          Nie wiem, czy trzeba osobiście czy mozna pocztą. Bede w Toruniu
          i tak, więc nie pytałem. Musicie dzwonić do dziekanatu.
          Co do teczki. W zeszłym roku wymagali , zeby dokumetny były
          składane w teczkach - zwykła szara,tekturowa, wiązana tasiemką.
          Na zewnatrz opisana : imię , nazwisko, pesel ,kierunek.
          Pewnie po to coby im kwity po biurkach nie latali :) Logiczne.
          Nie pytałem o te teczki, jako że (jak wyżej) będę w Toruniu to zawiozę w teczce.
          Piszcie maila : kandydat@uni.torun.pl . Odpowiadają :)
          Poniżej to co ja dostałem :
          "Rejestracja internetowa nie jest obowiązkowa, ułatwi nam ona prace i
          pozwoli na uniknięcie pomyłek przy wprowadzqaniu danych osobowych kandydata,
          Złożenie podania, dowodu opłaty rekrutacyjnej i kserokopii świadectwa
          dojrzałości wystarczy "

Oczywiście kserokopi potwierdzonej przez dyra szkoły
          lub przez komisję rekrutacyjną w Toruniu. Żeby nie latać lepiej załatwić
          w szkole.

Powodzenia
          Andy
          • Gość: śmieciuch Re: UMK torun - odpowiadam zbiorczo IP: *.swk.vectranet.pl / 81.15.246.* 15.06.05, 12:17
            właśnie dostałam maila i piszą, że można wysyłać listem poleconym. ale ja też
            chyba bedę jechać i złożę osobiście.
            • Gość: on Re: UMK torun - odpowiadam zbiorczo IP: 212.244.85.* 15.06.05, 12:58
              a ja na odpowiedz czekam od piatku ...
              • Gość: śmieciuch Re: UMK torun - odpowiadam zbiorczo IP: *.swk.vectranet.pl / 81.15.246.* 15.06.05, 13:07
                to powinieneś niedługo dostać, bo ja też wysyłałam w piątek ;)
                • Gość: ktosik Re: UMK torun - odpowiadam zbiorczo IP: 83.68.66.* 15.06.05, 14:52
                  mnie tez jak sie rejestrowalam pokazało sie błąd podczas generowania podania i
                  nawet zdążylam do nich maila napisac(nieodpisali:)ale zmieniłam dane-a
                  dokladnie rzecz biorąc skasowalam adres e-mail ktorego nie wymagają i wtedy
                  podanie otwozylo mi się bez problemu:-)))a co do kserokopii-niebedzie problemu
                  jak im zawiozę poswiadczoną przez dyrka kopię?
                  • Gość: ja Re: UMK torun - odpowiadam zbiorczo IP: *.tvk.torun.pl 15.06.05, 15:15
                    a na co skŁadacie na UMK ??? :>
                    • Gość: on Re: UMK torun - odpowiadam zbiorczo IP: 212.244.85.* 15.06.05, 15:22
                      zarzadzanie i marketing, bo tam jest rachunkowosc ...
                      • Gość: ktosik Re: UMK torun - odpowiadam zbiorczo IP: 83.68.66.* 15.06.05, 18:16
                        a znacie jakąś stronę gdze mozna dowiedziec sie ile osob na miejsce w toruniu?
                        tylko niestrona onetu, bo tam są bledne dane-na stosunki raz pisza ze bylo 13 a
                        raz 15 osob itd:)
                        • Gość: kasia Re: UMK torun - odpowiadam zbiorczo IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 15.06.05, 19:51
                          własnie tez bym chciała wiedziec ile osob jest na dany kirunek? a ja ide
                          osobiscie (zreszta mam blisko:))złozyc dokumenty w trece oczywiscie jak zdam
                          mature:)a ja ide na pedagogike...:)wybiera sie tam ktos:)?Pozdrowienia dla
                          wszystkich!!!
                          • Gość: mimi Re: UMK torun - odpowiadam zbiorczo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 20:31
                            Ja skłdam papiery na chemie i anglistykę, ale nie są to moje prioryretowe
                            kierunki.
                            • Gość: e Re: UMK torun - odpowiadam zbiorczo IP: *.olsztyn.mm.pl 16.06.05, 09:53
                              Składam na prawo i ekonomię.Może się dostanę...
                              • Gość: śmieciuch Re: UMK torun - odpowiadam zbiorczo IP: *.swk.vectranet.pl / 81.15.246.* 16.06.05, 15:57
                                ja na historię, ale to też nie jest mój priorytetowy kierunek. w mailu odpisali
                                mi, że w zeszłym roku było 6 kandydatów na miejsce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka