ziokes 07.07.05, 20:39 jakiego przedmiotu nie lubiliscie najbardziej bo ja biologi i fizy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sagi Re: Liceum IP: *.net / *.net 07.07.05, 20:47 W pierwszej i na początku drugiej klasy fizyki. Później już mi się podobała. Chemii bo uczyła (a raczej nie uczyła) tragiczna kobieta. Choć jaja były na każdej lekcji. Edukacji europejskiej (kobieta za bardzo do siebie brała nauczanie tego przedmiotu) Polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: Liceum IP: *.compower.pl 07.07.05, 21:04 Ja od pierwszej klasy szkoly podstawowej nie lubilam srodowiska ... co od 4 klasy do konca mojej edukacji szkolnej przerodzilo sie w PRAWDZIWA NIENAWISC do biologii ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Liceum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 21:24 ja nie lubiłam PO w pierszej klasie a potem polubiłam rachunkowości geografii i funkcjonowania w warunkach gospodarki rynkowej a jakie przedmioty lubiliście bo ja prawo polski francuski angielski biologie fizykie wf i chemie a reszte tak sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: Liceum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 21:43 historii i chemii. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swieta Re: Liceum IP: *.acn.waw.pl 07.07.05, 21:50 polskiego 9szczegolnie w 3 klasie!!!!), fizyki, chemii, PO, matmy, historii Odpowiedz Link Zgłoś
aga.1986 Re: Liceum 07.07.05, 21:59 WF-u. Szczególnie jak był a środku lekcji. A potem w takim brudzie (nie tylko swoim zresztą...) pisać klasówki. Fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alllllaaa Re: Liceum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 22:07 nie lubilam: niemca polaka chemi fizy(ale byly luzy-tylko w gim. nie lubilam) po religi lubilam : histe gere(chyba najbardziej) wos mate(super nauczyciel) angol w-f reszta da sie przezyc Odpowiedz Link Zgłoś
moniula18 Re: Liceum 07.07.05, 22:23 ja to chyba lubilam wszystkie przedmioty! no moze nie lubilam PO ale to tylko ze wzgledu na nauczyciela! reszta byla spoko! ale za to KOCHALAM, KOCHAM i BEDE KOCHAC angielski ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toy Re: Liceum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 22:35 nie lubiłam: historii biologii lubiłam: matematykę polski angielski rosyjski chemię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija Re: Liceum IP: *.76.classcom.pl 07.07.05, 22:43 zdecydowanie matematyki, czasem angielskiego (zalezalo od humoru baaardzo humorzastej nauczycielki - byla tyranem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kam Re: Liceum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 22:50 Nie lubiłam: 1 - chemii (baba tyran) 2- w-f'u (duzo stresowych sytuacji) 3 - Przedsiebiorczosci (tylko nie piszcie, ze to fajny przedmiot bo nie wiecie jak wygladal w mojej szkole :P) Uwielbiałam: 1 - matme (świetny nauczyciel - pozdrawiam Pana M. :P) 2 - Fizyke 3 - Angielski (bo wszystko wiedzialam :P) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Liceum IP: *.crowley.pl 07.07.05, 23:12 Zdecydowanie HISTORII i WOS-u!!!wrrrrrrrr........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Liceum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 23:17 NIENAWIDZĘ: HISTORIA, MATMA I FIZA Uwielbiam: BIOLOGIE Odpowiedz Link Zgłoś
sinsiew Re: Liceum 08.07.05, 08:21 MATMY (aż mnie ciarki przechodzą na samo wspomnienie :/) Fizyki Chemii Odpowiedz Link Zgłoś
mootya Re: Liceum 08.07.05, 17:40 chemii i fizyki (to co wypisywali w podrecznikach od tych przedmiotów przekraczało możliwości mego umysłu, ale i tak na koniec zawsze na 4 się wyciągałam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: Liceum IP: *.olsztyn.mm.pl 08.07.05, 17:44 po,historii,biologi,informatyki uwielbiałam matme wos i godzine wychowawcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczuch Re: Liceum IP: *.interdom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 00:30 biologia - feee... :/ miałem z głupia nauczycielką w LO, bo w gimnazjum całkiem spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: copacabana Re: Liceum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 14:03 i love math but i hate english;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bungli Re: Liceum IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 09.07.05, 14:05 polski wos historia (strata czasu) Odpowiedz Link Zgłoś
another_story Re: Liceum 09.07.05, 15:05 Wszystkiego. Nie znosiłam "mojej" szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kandydatka_na _AE Re: Liceum IP: *.Smoczka.ptc.pl 09.07.05, 15:19 FIZYKI(profil mat-fiz :D ) , HISTORII i POLSKIEGO... a lubie matme, biologie, wych-fiz, angielski, gegre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triskel Re: Liceum IP: *.netcontrol.pl 09.07.05, 18:31 Historia- hoho ale sie ściągało i zapomniało wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
anusia202 Re: Liceum 09.07.05, 18:54 ja wszystkie lubiłam bo jednakowo wszystkie miałam w dupie, i co? mature i tak zdałam i to ładnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blanko Re: Liceum IP: *.chello.pl 09.07.05, 19:49 Historii! (ulubiony: fizyka;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 Re: Liceum 09.07.05, 19:50 heh, przez cała podstawowke i gimnazjum nienawidziłam biologii, w liceum nawet trochę ją polubilam :) Natomiast w liceum nie lubiłam woku iniemieckiego, czasami bałam się fizyki :) Odpowiedz Link Zgłoś