akne1 12.07.05, 15:27 Ktoś się wybiera? Na jakim MISH - do jakiego miasta? Ile macie procent z matury? Macie już wyniki rekrutacji? Na KUL egzaminy są 14go. Trzymajcie za mnie kciuki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ??? Re: MISH IP: *.fobos.net.pl 12.07.05, 15:29 ja składałam na kul, ale juz nie jade bo dostałam się do krakowa, co prawda nie na mish, ale uj był moim marzeniem wiec tu zostane powodzenia, a jak matura i jakie masz tematy? Odpowiedz Link Zgłoś
akne1 Re: MISH 12.07.05, 15:36 Heh... już Cie lubię, i to bardzo :))) Zawsze to jakiś plus - mniejsza konkurencja :) W tym roku są 3 os na miejsce na KUL - niby nie tak źle, ale matura też nie poszła rewelacyjnie (poziom rozszerzony):P :P :P Tematy? W skrócie: O śmierci i o Paulo Coelho (z takimi "tekstatmi" iż modle się, aby Ci egzaminujący księża nie wywalili mnie z rozmowy przez okno :P :P :P) Ty ile miałaś procent z przedmiotu liczonego na KUL)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: MISH IP: *.toya.net.pl 14.07.05, 22:46 a jaki kierunek na uj? tez sie dostalam do krakowa. ciesze sie bardzo. teraz tylko poszukam jakiegos mieszkania i osbo ktore chcialyby ze mna zamieszkac i bedzie dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek114 Re: MISH 12.07.05, 16:05 MISH na KUL... na UJ niestety się nie udało :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: MISH IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.05, 18:10 a kto na MISH do wawy. Nie wiecie może ile tam dokładnie przyjmują. Limit wynosi 50, ale słyszałam, że przyjmują więcej. Odezwijcie się!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: MISH IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.05, 18:14 Bardzo zależy mi na wawie i nie wiem co o tym myśleć. Wyniki z mayury miałam super, po rozmowie wyszłam zadowolona a tu niestety okazuje się,że nie jest tak różowo. Coś im się musiało nie spodobać. Jeśli wiecie coś o mishu na UW to dajcie znać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: MISH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 18:35 a ile masz punktów na 1000 na MISH UW? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: MISH IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.05, 18:39 z matury 450 a z rozmowy kiepsko bo tylko 250, ale nie rozumiem dlaczego. Myślałam, że wypadłam dobrze, Jestem zdezorientowana. Jeśli coś wiesz to pisz czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: MISH IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.05, 18:48 jeśli coś wiesz to błagam odezwij się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: MISH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 18:57 niestety nic nie wiem. Ja sama mam razem 750 pkt i mam ok. 40 miejsce. Byłam bardzo rozczarowana rozmową, ponieważ pytano mnie na tematy zupełnie nie związane z tym co przygotowałam, a przygotowałam się rzetelnie. Ale nie będę rozpaczać, ponieważ dostałam się już na MISH na UJ i szczerze mówiąc bardziej wolę Kraków. Pozdrawiam i powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: MISH IP: *.fobos.net.pl 12.07.05, 20:00 a jakie miałas wyniki z matury i testu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: MISH IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.05, 20:26 jeśli masz 40 miejsce to na pewno jesteś przyjęta bo limit to 50 ja mam coś ok 60 więc klapa i się nie załapię a byłam taka zadowolona po rozmowie i nie wiem dlaczego co tak słabo mnie ocenili. Jestem załamana dlatego jeśli ktoś coś wie to dajcie znać np ile przyjmowano w zeszłych latach a może ktoś rezygnuje. Proszę o informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: MISH IP: 195.117.82.* 12.07.05, 20:42 a ja z rozmowy dostalam 50 punktow heh, i czuje sie jak kretyn totalny :P, cale szczescie to nie bylo najmniej i przynajmniej sumarycznie nie jestem ostatnia ;]. gratulacje dla tych ktorzy maja po 400 pkt z rozmowy i sie podostawali :) P.S. z tego co slyszalam to w zeszlym roku przyjeli 45 osob "z gory" i tyle samo "normalnie", pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: MISH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 09:51 dzięki za informacje ale jeśli wiecie coś więcej to dajcie znać ja cały czas czekam i nie tracę nadziei. Hej mishowcy z UW łączmy się. Zastanawiam się ile przyjmowali z listy rankingowej w zeszłych latach. Odzywajcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetnsour Re: MISH 14.07.05, 22:01 znam kolesia,ktory dostał z rozmowy 480.i żaden pseudointelektualista (bo i takie rzeczy słyszałam:"im bardziej wyglądasz na wiejskie dziecko z ambicjami albo człowieka-intelekt tym lepiej";takie komentarze doprowadzaja mnie do furii),po prostu normalny,fajny facet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: MISH IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.05, 19:05 hej mishowcy co z wami Jeśli ktoś miesz ka w Warszawie i coś wie to proszę o informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.asia Re: MISH UW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.05, 21:18 mam 824/1000, 22 miejsce na liście rankingowej, więc mam nadzieję, że żadna przykra niespodzianka mnie nie spotka... Sądzicie, że ile osób z listy wezmą? Cieszycie się, że się dostaliście ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: MISH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:32 ja jestem 60 i mam jeszcze nadzieję, ale pewnie to złudna nadzieja. Jak myślicie czy przyjmą około 60? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.asia Re: MISH IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.05, 18:53 słyszałam, że mają przyjąć 46 osób z listy kwalifikacyjnej, najwyżej. Rozmowa Ci nie wyszła ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniolek MISH IP: *.msk.net.pl / 80.48.255.* 14.07.05, 20:00 A ktoś z was zdawał dziś na KUL? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: MISH IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.05, 11:26 ja na UW jestem 60 i wiem że w ubiełyćh latach przyjmowali około 70 wię mam nadzieję. A skąd wiesz o tych 46 osobach. Odpowiedz Link Zgłoś
lejniak Re: MISH 06.09.05, 12:51 wiecie czy ktos sie dostal z odwolania na MISH do wawy? ja bylam 48 na liscie, odwolania nie skladalam bo kobieta z sekretarietu mi powiedziala ze nikt sie nigdy nie dostaje z odwolania :/ ... no i teraz sie zastanawiam czy to prawda jest, czy moze kogos jednak przyjeli... jak cos wiecie to piszcie, dla spokoju mego sumienia ;] Odpowiedz Link Zgłoś