Dodaj do ulubionych

UAM - informa i matma - wyniki

14.07.05, 14:02
www.wmid.amu.edu.pl/exam/inf.html - infa
www.wmid.amu.edu.pl/exam/mat.html - matma

na infe próg 154 pkt (matma PP + PR), na matme 138.
Niniejszym zostałem studentem infy i od dzisiaj mam wakacje :):):)
No i jeszcze do zainteresowanych, jeżeli sie dostane na UMK na ekonomie i/lub
zarządzanie to te miejsca będą wolne.
Obserwuj wątek
    • ironic86 Re: UAM - informa i matma - wyniki 14.07.05, 17:04
      a mi sie nie udalo ;/
      • stefanek86 Re: UAM - informa i matma - wyniki 14.07.05, 17:16
        a ile miałeś pkt ? może sie uda z listy rezerwowej, bo na pewno pare osób
        zrezygnuje.
        • ironic86 Re: UAM - informa i matma - wyniki 14.07.05, 17:34
          jestem ósma pod kreska... mam 128pkt [skladalam na matme]
          skladalam jeszcze na ae, moze tam sie uda [duzo pkt za ang], ale nie wiem...
          • stefanek86 Re: UAM - informa i matma - wyniki 14.07.05, 19:10
            moge Ci tylko powiedzieć, że matme wiele osób traktowało jako kierunek
            "rezerwowy", znam osobiście 2, które z niej rezydnują, więc pewnie sie
            dostaniesz :).
            • ironic86 Re: UAM - informa i matma - wyniki 14.07.05, 21:58
              wiem, wiem... ale na ambicje mi to weszlo, ze znajomi sie dostaja na prawo,
              medycyne i inne kierunki, gdzie jest 9 osob/miejsce, a ja sie nie dostalam na
              matme, gdzie jest nie cale 2,5 os/msc... :/
              poza tym dla mnie tez to jest kierunek rezerwowy... tylko na ae moze byc juz
              trudniej ;(
              pozdrawiam :)
              • stefanek86 Re: UAM - informa i matma - wyniki 16.07.05, 16:34
                Rzeczywiście na AE może być ciężko, bo tam strasznie dużo ludzi składało papiery
                w tym roku. Ale matma nie jest taka zła - wkońcu królowa wszelkich nauk :):):)
                pozdrowionka:)
                • ironic86 Re: UAM - informa i matma - wyniki 16.07.05, 17:47
                  na ae mam 159/200, wiec jakies tam szanse ciagle jeszcze sa... ;P
                  a jak nie, to bedzie trzeba sobie od pazdziernika codziennie rano powtarzac
                  "przeciez zawsze lubilam matematyke", "matematyka jest mila, przyjemna i fajna",
                  "matematyka krolowa nauk jest", "to sa studia moich marzen", "przynajmniej
                  wydzial jest ladny i nowy" etc... :P [no i jeszcze: "studenci matematyki sa tacy
                  przystojni" ;P] yyy... to moze juz lepiej skoncze [;
                  • stefanek86 Re: UAM - informa i matma - wyniki 16.07.05, 19:28
                    159 spokojnie starczy, limit ma oscylować wokół 150-155 :) za to nie wiem jak
                    jest ze studentami matematyki, ale studenci informatyki są na pewno przystojni
                    :D :) A wydział rzeczywiście nowiutki i ładniutki :)
                    • ironic86 Re: UAM - informa i matma - wyniki 16.07.05, 23:03
                      ej, no Ty mi tak nie mow o tych studentach, bo to ten sam wydzial... i pozniej
                      wybiore matme zamiast ekonomii i tyle z bedzie z mojego studiowania :P
                      trzymaj kciuki za kolezanke zeby sie dostala tam gdzie chce ;)
                      pozdrawiam przystojnego kolege ;)
                      • stefanek86 Re: UAM - informa i matma - wyniki 17.07.05, 14:08
                        jasne, że będe trzymał :) daj mi później znać, jak Ci poszło :) moje gadu 80747.
                        • ironic86 Re: UAM - informa i matma - wyniki 20.07.05, 19:15
                          dostales juz moze to pismo z uamu? qrcze, do mnie ciagle jeszcze nie doszlo, a
                          jakby co to musze odwolanie przeciez podpisac i odeslac...
                          no i jutro wyniki z ae <boje sie> gg: 6622821
    • Gość: stefan Re: UAM - informa i matma - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 21:37
      up:)
      • ironic86 Re: UAM - informa i matma - wyniki 15.07.05, 17:58
        up up up up :P
    • Gość: guest Re: UAM - informa i matma - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:50
      kurde, to nie dużo jak na taką informę. Na uni. wroc jest od 160 i tam zabrakło
      mi tylko jednego punktu. Zostało mi jeszcze odwołanie i test na UJ-cie. Jak nic
      nie wyjdzie to w zapasie mam uniwersytet lodzki - ale nie jest to szczyt moich
      marzeń.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka