Dodaj do ulubionych

matura 2006 HISTORIA

21.07.05, 21:46
W tym roku zdawałam nową mature z historii. Zeby sie do niej odpowiednio
przygotować chodziłam przez cały rok szkolny na kurs, który prowadził
wykładowca z UJ. Zachowałam wszystkie testy które z nim rozwiązywaliśmy
(kilka set stron) i teraz chciałabym je wam odsprzedac. Po co tracić tyle
czasu (3 h w soboty i niedziele) i tyle pieniędzy (1000 zl) skoro mozecie
mieć wszysko jeszcze przed rozpoczęciem roku i o WIELE taniej... Więcej
szczegółów- Chocolate86@interia.pl

Obserwuj wątek
    • Gość: hehe Re: matura 2006 HISTORIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 22:33
      a na ile zdalas mature???
      1000 zl za weekend??? :/
    • Gość: karaliz Re: matura 2006 HISTORIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 22:41
      droga jesteś ;)
      • Gość: bart Re: matura 2006 HISTORIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 12:50
        Summer18 napisz na ile zdałaś mmaturę z historii i czy się dostałaś gdzieś

z góry dzięki
    • Gość: misia Re: matura 2006 HISTORIA IP: 62.121.136.* 22.07.05, 15:42
      Przeciez kazdy jest inny, ludzie nie ucza sie w takim samym tempie! poza tym ja
      znam ludzi,ktorzy ostro zakuwali do historii na kursach i nie poszlo im tak
      swietnie, takze to tylko strata pieniedzy!czy wykladowca UJ rozni sie czyms od
      nauczyciela? bierze wiecej kasy i to wszystko. nie badzcie naiwni
      • Gość: ka Re: matura 2006 HISTORIA IP: *.acn.waw.pl 22.07.05, 15:50
        Myslicie ze jest sens poprawiac historie na maturce w maju? Czy da sie to w
        ogole poprawic? przeciez to wypadkowa roznych rzeczy..
        I jak sądzicie,,czy znow historia bedzie trudniejsza niz geografia???
        • Gość: słonko Re: matura 2006 HISTORIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 15:54
          Ja chyba podejdę ponownie do matury z historii. Po tegorocznych zamieszaniach z
          historią, matura może być mniej skomplikowana i chyba warto spróbować.
          • Gość: ka Re: matura 2006 HISTORIA IP: *.acn.waw.pl 22.07.05, 15:57
            no ja wlasnie nie wiem co robic.moze zamiast hist teraz geo?:/nie wiem...
    • Gość: nie_humanista Re: matura 2006 HISTORIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 20:16
      To chyba jakiś żart :> Ja historii zacząłem się uczyć miesiąc przed maturą + trochę na bieżąco, z podręczników operonu i miałem 86% i 55%, więc nie rozumiem po co jakieś kursy? Gdybym posiedział wcześniej nad historią to bym miał o wiele więcej. Śmieszą mnie ludzie którzy mówią 'Cały rok chodziłem na kursy a historia poszła mi fatalnie' :D

Wystarczy się uczyć, ale nie wkuwać na pamięć, tylko trochę myśleć!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka