somebody_told_me 08.08.05, 15:54 no to witajcie człowieki! mam nadzieje ze studia z wami beda czysta przyjemnoscia, conajmniej taka jak jedzenie czekolady;P pzdr! aska. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: enka Re: Kulturoznawstwo UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 14:03 no to ja też witam wszystkich kulturoznawcow, szczegolnie nasz pierwszy rok;)i łacze sie z aska w nadziei co do tej przyjemnosci i czekolady :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Kulturoznawstwo UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 16:29 dostarczyliscie juz dokumenty? ja tak. a babka z sekretariatu nie chciala zeby cos podpisac,potwierdzic i swiadectwa ukonczenia szkoly nie chciala, w ogole nic nie chciala...dziwne troche ale chyba jestem na tym kulturoznawstwie,co?;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilice Re: Kulturoznawstwo UAM IP: *.kl / 80.50.214.* 12.08.05, 17:31 Gratuluję Wam (i sobie też ;)) dostania się na kulturoznawstwo. Ja zrezygnowaam z niego na rzecz Historii Sztuki. Niech moc będzie z Wami Drodzy Humaniści :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Subterra Re: Kulturoznawstwo UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 15:58 ..ja rowniez zostawilam Historie Sztuki, z pewnym bolem, ale jednak. I mam nadzieje, ze to byl dobry wybor;-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyśka Re: Kulturoznawstwo UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 02:30 Cześć! Też dostałam się na kulturoznawstwo.Mam nadzieję,że to będą przyjemne studia.Dostałam zawiadomienie do domu, tylko dziwi mnie,że teraz nie muszę nic potwierdziać...Jeśli coś będziecie wiedzieć to napiszcie do mnie. I w ogóle chętnie skontaktuję się z ludźmi z roku:) Mój nr gg:5250181. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enka Re: Kulturoznawstwo UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 16:09 wlasnie tez mysle ze troche to dziwne ze nic nie trzeba potwierdzac ale skoro nie chca to trudno:)a składał ktoś z was podanie o akademik moze? Wiecie gdzie pakują ludzi z kulturoznawstwa?(jesli kierunek w ogole ma jakies znaczenie dla tych co tam rozdzielają te miejsca bo nie wiem jak to się dokładnie odbywa;))? Pozdrawiam i do zobaczenia w pazdzierniku mam nadzieje:)(gg 1256175) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyśka Re: Kulturoznawstwo UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 14:48 Ja składałam podanie o akademik.Ale też nie wiem jak to się odbywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123456789 Re: Kulturoznawstwo UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:57 123456789 ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sleeping_Sun Re: Kulturoznawstwo UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 12:36 hej! mam pytanie: czy aby dostać się na kulturoznastwo trzeba zdawać wok??? czy wystarczy historia? pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyśka Re: Kulturoznawstwo UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 21:11 Wystarczy historia, a nawet może być WOS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smileup Re: Kulturoznawstwo UAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 14:27 Mam pytanie jakie specjalnosci dostepne sa na tym kierunku w UAmie? z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Re: Kulturoznawstwo UAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.05, 08:12 rrrr Odpowiedz Link Zgłoś