Dodaj do ulubionych

Kulturoznawstwo UAM

08.08.05, 15:54
no to witajcie człowieki! mam nadzieje ze studia z wami beda czysta
przyjemnoscia, conajmniej taka jak jedzenie czekolady;P pzdr! aska.
Obserwuj wątek
    • Gość: enka Re: Kulturoznawstwo UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 14:03
      no to ja też witam wszystkich kulturoznawcow, szczegolnie nasz pierwszy rok;)i
      łacze sie z aska w nadziei co do tej przyjemnosci i czekolady :)))
      • Gość: miś Re: Kulturoznawstwo UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 16:29
        dostarczyliscie juz dokumenty? ja tak. a babka z sekretariatu nie chciala zeby
        cos podpisac,potwierdzic i swiadectwa ukonczenia szkoly nie chciala, w ogole nic
        nie chciala...dziwne troche ale chyba jestem na tym kulturoznawstwie,co?;/
        • Gość: Lilice Re: Kulturoznawstwo UAM IP: *.kl / 80.50.214.* 12.08.05, 17:31
          Gratuluję Wam (i sobie też ;)) dostania się na kulturoznawstwo. Ja zrezygnowaam
          z niego na rzecz Historii Sztuki. Niech moc będzie z Wami Drodzy Humaniści :D
          • Gość: Subterra Re: Kulturoznawstwo UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 15:58
            ..ja rowniez zostawilam Historie Sztuki, z pewnym bolem, ale jednak. I mam
            nadzieje, ze to byl dobry wybor;-) Pozdrawiam.
        • Gość: Martyśka Re: Kulturoznawstwo UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 02:30
          Cześć! Też dostałam się na kulturoznawstwo.Mam nadzieję,że to będą przyjemne
          studia.Dostałam zawiadomienie do domu, tylko dziwi mnie,że teraz nie muszę nic
          potwierdziać...Jeśli coś będziecie wiedzieć to napiszcie do mnie. I w ogóle
          chętnie skontaktuję się z ludźmi z roku:) Mój nr gg:5250181. Pozdrawiam:)
          • Gość: enka Re: Kulturoznawstwo UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 16:09
            wlasnie tez mysle ze troche to dziwne ze nic nie trzeba potwierdzac ale skoro
            nie chca to trudno:)a składał ktoś z was podanie o akademik moze? Wiecie gdzie
            pakują ludzi z kulturoznawstwa?(jesli kierunek w ogole ma jakies znaczenie dla
            tych co tam rozdzielają te miejsca bo nie wiem jak to się dokładnie odbywa;))?
            Pozdrawiam i do zobaczenia w pazdzierniku mam nadzieje:)(gg 1256175)
            • Gość: Martyśka Re: Kulturoznawstwo UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 14:48
              Ja składałam podanie o akademik.Ale też nie wiem jak to się odbywa.
    • Gość: 123456789 Re: Kulturoznawstwo UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:57
      123456789 ;P
      • Gość: Sleeping_Sun Re: Kulturoznawstwo UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 12:36
        hej! mam pytanie: czy aby dostać się na kulturoznastwo trzeba zdawać wok??? czy wystarczy historia? pozdrawiam!
        • Gość: Martyśka Re: Kulturoznawstwo UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 21:11
          Wystarczy historia, a nawet może być WOS.
          • Gość: smileup Re: Kulturoznawstwo UAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 14:27
            Mam pytanie jakie specjalnosci dostepne sa na tym kierunku w UAmie? z gory dziekuje
          • Gość: rr Re: Kulturoznawstwo UAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.05, 08:12
            rrrr
          • Gość: ee Re: Kulturoznawstwo UAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 19:54
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka