Dodaj do ulubionych

WOS - jak było?

08.05.06, 15:53
I jak samopoczucie po? Jak wam poszło? Oxy, wpuścili Cię na salę? ;)

U mnie:

część podstawowa

prosta (poza jakimiś 4 pytaniami gdzie strzelałam :P), list - cuuuuuudny temat ;) tak dla jasności dodam, że studiuję pedagogikę (spec. RESOCJALIZACJA) więc temat na podstawie był wymarzony jak dla mnie :)

część rozszerzona:

No początku zerknęłam na wypracowanie i się wystraszyłam. Tragedia, planowałam temat nr 2 pisać. Potem wymordowałam się z tekstami źródłowymi (zad 28 - do tej pory nie wiem o co tam chodziło :P choć coś napisałam, może jakimś cudem dobrze). A gdy zerknęłam znów na wypracowanka zdecydowałam jednak, że wybiorę temat 1. I świetnie się pisało. Więc jeśli całkowicie nie skopałam tekstów źródłowych to będę bardzo zadowolona!

A atmosfera: bardzo mili ludzie pisali maturkę. Zdecydowanie milsi niż Ci na polskim rozszerzonym :/
Obserwuj wątek
    • oxy_gen_86 Re: WOS - jak było? 08.05.06, 16:00
      Akne oszzz TYY;P kopiuj to do mnie - juz juz zalozylam "wosowy" watek!!

akne1 napisała:

> I jak samopoczucie po? Jak wam poszło? Oxy, wpuścili Cię na salę? ;)
      >
      NAwet dyrektor mnie zaprowadzil;P;)) W wakacje wybudowali nowa sale
      gimnastyczna - labirynt, sama bym nie trafila;P

Ja tez pisalam temat nr 1. #/4 mojej pracy "zjechalam" z tekstow
      zrodlowych...ale obawiam sie, ze i tak mi to nie pomoze:(

> A atmosfera: bardzo mili ludzie pisali maturkę. Zdecydowanie milsi niż Ci na
      po
      > lskim rozszerzonym :/
      U mnie tez. W komisji nie bylo zadnego mojego ex-nauczyciela (noo z wyjatkiem
      ksiedza ale on nikogo nie pamieta). Aaaa no i spotkalam "wosowa" kolezanke :))
      • akne1 Re: WOS - jak było? 08.05.06, 16:09
        > U mnie tez. W komisji nie bylo zadnego mojego ex-nauczyciela (noo z wyjatkiem
        > ksiedza ale on nikogo nie pamieta). Aaaa no i spotkalam "wosowa" kolezanke :))

Też miałam księdza :)
    • merci4 Re: WOS - jak było? 17.05.06, 07:59
      niezle:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka