Dodaj do ulubionych

politechnika wrocławska

01.06.06, 20:57
Liczyliście ile bedziecie miec punktów? Na jaki kierunek idziecie?
Obserwuj wątek
    • Gość: fasfa Re: politechnika wrocławska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 20:58
      geologia, ok 164 punkty, ale bez fizyki
      • Gość: sonicool Re: politechnika wrocławska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 22:04
        cos kolo 380
    • Gość: gosc Re: politechnika wrocławska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 21:04
      www.pwr.wroc.pl/123820.xml
      • Gość: sorrow16@wp.pl Re: politechnika wrocławska IP: 217.96.36.* 03.07.06, 14:16
        cos ok 360-370
    • Gość: kasia Re: politechnika wrocławska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 17:53
      coś ponad 300
    • Gość: marysia Re: politechnika wrocławska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 10:23
      a na jakie kierunki skladacie podania?
      • Gość: sorrow16@wp.pl Re: politechnika wrocławska IP: 217.96.36.* 06.07.06, 15:12
        telekomunikacja
      • Gość: MałaMi Re: politechnika wrocławska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 15:58
        ja sie nie orientuje jak to jest na polibudzie bo to moje 'wyjscie awaryjne',
        ale jakby co to pójde na PPT czy jakoś tak (bo mam na 4+ studium talent
        zaliczone a to podobno jakies pkt dodatkowe daje), a kierunek? Na co będzie
        miejsce we wrzesniu. Ogólnie składam na medyczną, ale jak się nie dostane to
        bede próbować na polibude. Będe miec jakies po 90% z matmy z obu, i ok 90% z
        podst fizyki i ok 40% z rozszerzonej. Polski i angielski chyba mało ważny. Ja
        nie wiem jak się te pkt przelicza, ale chyba bym się na polibude dotała.
        Pozdrawiam
        • Gość: sorrow16@wp.pl Re: politechnika wrocławska IP: 217.96.36.* 06.07.06, 16:24
          ee tam awaryjne:) polibuda fajna rzecz:) jeszcze we Wrocawiu ;) I long for
          studing in Wrocłąw there;)
          a wynik chyba juz tak mniej wiecej podawałem:
          matma 98%+84%
          fizyka: 84%+ 78%
          polski: ciezko mi ocenic ale tylko podstawa w granicach 80%-90%( pisałem Chłopów
          i sprawiło mi to nie lada radosci: " We fragmencie zarysowana jest sytuacja
          iscie konfliktowa", " Boryna urągał Jagnie", "Słowa Boryny były jakby grymasem
          ekstazy złosci", " cechował ich skrajny obsurrantyzm", " " Ich mowa w utworze
          została zdialektyzowana na twz.Mazurzenie" etc....Jak sobie rpzypomne jaka
          bajke tworzyem to padam na ryj ze smiechu )
          ang: 88% + rozszerzenie zalezy od rozprawki( min 64%-max 78%)
          • Gość: MałaMi Re: politechnika wrocławska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 17:25
            aaa... to ładnie tą maturkę napisałeś:) ja fizyke zawaliłam, ale jakoś zawsze
            moim konikiem byla matma a nie fizyka;)Ale myslisz, ze z takimi wynikami
            przyjma mnie w 2 rekrutacji??
            • Gość: nevermind do MałaMi i sorrow (czy jak Ci tam) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 19:29
              Ja będe miał 100% z polaka z obu i 100% z matmy z obu. Fiza mi nie
              poszła, będę miał 98,9897% (+/- 15 dziesięciotysięcznych)a z rozszerzenia
              97,0012 (+/- 34 dziesięciotysięczne).
              Gratuluje dokładności w szacowaniu, żebyście się nie przeliczyli, pozdrawiam.
              • Gość: MałaMi Re: do MałaMi i sorrow (czy jak Ci tam) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 21:31
                podejrzewam ze sie nie przelicze bo na prawde jestem dobra z matmy i nie dziwne
                jest to ze tak mi poszlo. a na prawde nie wiem jak to wszystko wyglada na
                politechnioce bo w ogole na razie sie nie interesowalam ta uczelnia... jak
                mowie to jest wyjscie awaryjne
                • Gość: sorrow16@wp.pl Re: do MałaMi i sorrow (czy jak Ci tam) IP: 217.96.36.* 06.07.06, 23:14
                  Droga MałaMi :) Dostaniesz sie w pierwszej kadencji:) Więcej wiary w siebie:))
                  Moge ci to udopwodnic:) Po pierwsze podan na polibude jest ok 7500(w tym sa
                  równiez AM które na polibude ida awaryjnie) natomiast Politechnika chce by u
                  nich studiowało ok 11000 sztudentów :) co wiecej jest 12 wudziałow i 31
                  kierunków i tak mniej wiecej porównaj sobie limity miejsc na AGH ja policyzęłm i
                  przyjmią ok 5500 studnetów z pierwszej kadencji...a co mówic dopiero o 2
                  kadencji? powiedzmy ze w 2 kadencji przyjmią 2/5 tego co zostało to zobacz
                  poniewaz ludzie z rocznika 87 maja bardzo mało wiary w siebie to zrezygnuja gdy
                  usłysza o 2 kadencji a tu trzeba dyplomatycznie i strategicznie podejsc;) Zawsze
                  mozna napsiac odwołąnie...Jest tyle racjonalnych wyjsc z tej sytuacji ze głowa
                  mała...tylko trzeba wszytko sobie przemyslec:) Ja juz nad tym wszytkim myslałem
                  od kalsy 2 LO:) Wiec Droga MałaMi, nie złamuj sie Pozdrów Migotke i Bobka i
                  czekaj az cie wywołaja:)
                  Do kolegi, którzy rzetelnie przleiczył swoje procenty : byc moze sie pomyliałem
                  w jakichkolwiek wynkiahc jakie tu podałem ,ale ja ci podałem moje wyniki w moim
                  najgorszym połozeniu..a nie podałem je po to by zrobic komu na złsoc...tylko odp
                  na pytanie stawiane przez kolege..
                  Wiec nie wiem skad tyle cynizmu i ironii w twojej wypowiedzi?

Tak czy inaczej moi mili, However :) Bedzie dobrze :)
                  Politechnikowcy obezwłądnimay wrocław;) trzeba sie koniecznie zrzeszac przed
                  nami Nasze złote lata, lata świetnosci ;):):):)

ładnie to brzmi prawda?
                  • Gość: Gbb Re: do MałaMi i sorrow (czy jak Ci tam) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 07.07.06, 09:40
                    Może mi ktoś wyjaśnić pewną sprawę? Mianowicie na AGH są kierunki na które w
                    zeszłym roku było np. 200 kandydatów, 150 miejsc a przyjęto tylko 100 osób. Mimo
                    to przyjęto kilka osób jako wolnych słuchaczy. Był jakiś minimalny limit punktów
                    czy te osoby po prostu chciały być wolnymi słuchaczami (a jak tak to w jakim celu?).
                • Gość: sorrow16@wp.pl Re: do MałaMi i sorrow (czy jak Ci tam) IP: 217.96.36.* 06.07.06, 23:16
                  a poza tym prosze nie móic czy raczej pisac jak ci tam:) tylko sorrow jak nie
                  wiesz co to znaczy odsyłam do słownika :) chyba nie msuze móic o jaki jezyk mi
                  chdozi:)
                  Po drugier taki tytuł ma zajebist* <lol2><lol>piosenka PInk Floydów :) Wiec :
                  Nie bedzie Nevermind pluł mi w twarz :):):):)
              • Gość: sorrow16@wp.pl Re: do MałaMi i sorrow (czy jak Ci tam) IP: 217.96.36.* 06.07.06, 23:33
    • Gość: anka87 Re: politechnika wrocławska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 08:35
      Nie wiecie gdzie tam mozna sie zarejestrowac,szukam i nie moge
      znalezc.Przedluzyli rejestracje do poniedzialku,ale nie mozna sie zarejestrowac :/.
      • Gość: iks Re: politechnika wrocławska IP: *.azartsat.pl / *.azartsat.pl 08.07.06, 11:50
        rekrutacja.pwr.wroc.pl/EdukacjaWeb/
      • Gość: k Re: politechnika wrocławska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 11:59
        to moze jak masz problem ze znalezienim linku do rejestracji to nie idz na
        politechnikę, tak trzeba robic trudniejsze rzeczy...
        • Gość: pm Re: politechnika wrocławska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 13:02
          ja jak sobie liczylem to ok 600 punktow (prawie)
          • Gość: ona Re: politechnika wrocławska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 13:41
            ta, na 440 możliwych....
            chyba, ze na wydział architektury...
            • Gość: sorrow16@wp.pl Re: politechnika wrocławska IP: 217.96.36.* 08.07.06, 16:53
              Zapewniam was....wiekszosc z nas na polibude sie dostnie....jesli masz cos w
              granicy 300pkt z mat i fizyki to nie bójcie tyłka :) Politechnikowcy (neologizm)
              góra :)
              • Gość: kasia Re: politechnika wrocławska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 17:24
                na polibude to wystarczy z 200 pkt zeby dostac sie na te bardziej oblegane
                kierunki. w tym roku matme zdawało mniej osob niz rok temu, a rok temu na co
                drugim kierunku był brak progu.
        • Gość: Czuk Dokumenty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 23:41
          Ja mam inny problem - wyslalem dokumenty (formularz + dowod wplaty) dosyc pozno,
          ale teoretycznie powienien juz do nich dotrzec, jednak wciaz jak sie zaloguje to
          widze przy moich zglodszeniach "do weryfikacji" - czy ktos kto wyslal te papiery
          wczesniej ma tam jakis inny status? wyczytalem ze jesli papiery nie dotra do
          poniedzialku (nie liczy sie data stempla :/) to musze dostarczyc to
          wlasnorecznie do dziekanatu... jakos nie usmiecha mi sie tam jechac z lublina
          • Gość: kasia Re: Dokumenty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 10:35
            a na jaki kierunek składałeś? I kiedy konkretnie składałeś?
            Ja akurat jestem z Wrocławia więc zanosiłam własnoręcznie, i np. na wydziale
            mechanicznym, jak zaniosłam papiery, to zanim wróciłam do domu (pół godziny mi
            spokojnie na to starcza) to już miałam wiadomość, że są doniesione. ale np. na
            wydziale budownictwa czekałam na taką informację chyba 2 dni...
            może jutro dojdzie info. bo dziś niedziela ;-)
            a oni z rekrutacją coś tam przedłużyli, więc się nie martw ;-)
            pozdrawiam
            • Gość: Czuk Re: Dokumenty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 12:19
              PPT i Elektoniki, dokumenty nadalem w srode poleconym priorytetem (W razie czego
              bede sie sadzil z poczta polska, i jeszcze mi beda sponsorowac zaoczne :P eh,
              tak, to nie ameryka :/)
              W kazdym badz razie, mimo tego przedluzenia, dokumenty rzpesylane poczta beda
              akceptowane tylko do poniedzialku... (wczensiej mialy byc do soboty)
              • Gość: kasia Re: Dokumenty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 13:11
                możliwe ze dokumenty doszly np. w piatek, ale zaewidencjonują je jutro. oni
                przeciez tam nie siedzą 24 na dobę. no i mam nadzieje, ze wysłałes na adresy
                wydziałów ;p
                bedzie dobrze ;)
                • Gość: Czuk Re: Dokumenty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 13:51
                  Adresy wydzialow?

Czy można wysłać dokumenty pocztą? Skąd wziąć podanie?

Można przesłać dokumenty pocztą - oczywiście listem poleconym. Należy jednak
                  upewnić się, że w teczce (białej), którą do nas przysyłacie znajduje się
                  wszystko, czego od Was wymagamy.
                  Adres:
                  Politechnika Wrocławska
                  Wydział ................
                  Wybrzeże Wyspiańskiego 27
                  50-370 Wrocław

Ja sie zastosowalem do tego... tylko bez tej teczki - teczke dsotana jak juz
                  mnie przyjma ;P
                  • Gość: kasia Re: Dokumenty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 14:11
                    Dokumenty należy dostarczyć:

w teczce - Wydział Architektury, Wydział Budownictwa Lądowego i Wodnego,
                    Wydział Elektroniki, Wydział Elektryczny, Wydział Inżynierii Środowiska
                    (Ochrona Środowiska), Wydział Informatyki i Zarządzania (studia stacjonarne),
                    Wydział Mechaniczny, Wydział Elektroniki Mikrosystemów i Fotoniki
                    w koszulce - Wydział Chemiczny, Wydział Geoinżynierii, Górnictwa i Geologii,
                    Wydział Inżynierii Środowiska (Inżynieria Środowiska), Wydział Informatyki i
                    Zarządzania (studia niestacjonarne), Wydział Mechaniczno-Energetyczny, Wydział
                    Podstawowych Problemów Techniki

więc na wydziale elektroniki Twoje dokumenty mogły powędrować ech... do
                    kosza... a juz na pewno nie tam gdzie wędrują teczki
                    • Gość: Czuk Re: Dokumenty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 15:07
                      w poniedzialek tam zadzwonie... ale to by bylo syństwo troche - przy rpzejsciu
                      gimnazjum -> liceum przynajmniej wiadomo na co szly te pieniadze co sie placilo
                      za rekrutacje, a tu nie dosc ze n razy wiecej sie placi to nawet teczke trzeba
                      wlasna miec :P
                      • Gość: kasia Re: Dokumenty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 16:01
                        studia nie są obowiązkowe.
                        ja jak skłądałam podania do liceum to też zanosiłam w teczce...
                        Teczka jest choćby po to by im się nie pogubiły Twoje dokumenty, nie pomieszaly
                        ani nic.
                    • Gość: assd Re: Dokumenty IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.07.06, 17:11
                      Jakos na zarzadzaniu i informatyce mialem w teczce, ale wzieli bez niej. wiec
                      nie wiem czy pic na wode, czy cos nie teges. bynajmniej jestem wstepnie tam
                      poddawany tym kwalifikacja, i raczej do kosza nic nie poszlo :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka