Dodaj do ulubionych

rej.na Uj-dziennikarstwo,pytanie,help;)

11.07.06, 17:49
hej, mam pytanie. w elektronicznej rej trzeba podawac TYLKO wyniki z wosu
rozsz i przedmiotu dodatkowego tak? a ja mam wos jako dodatkowy wlasnie... i
ciagle pisze ze rej. nie potwierdzona...

w ogole napiszcie ile macie pkt, ci co sie staraja na ten kierunek:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Ola Re: rej.na Uj-dziennikarstwo,pytanie,help;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 19:08
      ja mam z wosu 52%, a z angielskiego 92%. Będę podawać tylko WOS i ang rozsz.
      WOS musisz podać, a poza tym drugi INNY przedmiot, np. polski, obcy, hist, itd.
      Na poziomie rozszerzonym oczywiście. Ile masz punktów?
      • niedzwiadka Re: rej.na Uj-dziennikarstwo,pytanie,help;) 11.07.06, 19:26
        Dzwoniłam na UJ,kochani:) I pani mi powiedziała, że trzeba podać wszystkie
        wyniki,a biorą pod uwagę te najlepsze. Jeśli nie podacie wszystkich wyników,
        mogą wam unieważnić podanie.
        Już spieszę z moimi wynikami - wosik 80, jako drugi polski - 93.
        • Gość: alice Re: rej.na Uj-dziennikarstwo,pytanie,help;) IP: *.chello.pl 11.07.06, 19:28
          a mi nie przyjęli rejestracji, gdy podałam wyniki także matur podstawowych z
          wosu i języka niem.;] i komu wierzyć??
          • Gość: p19 Re: rej.na Uj-dziennikarstwo,pytanie,help;) IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 11.07.06, 21:00
            z wosu rozsz mam 44,z ang rozsz mam 74 musze jutro zadzwonic na uj ;/
            • Gość: Ola Re: rej.na Uj-dziennikarstwo,pytanie,help;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 21:08
              już wiem jak to z tym jest. Na stronie UJ pisze, żeby podawać wyniki tylko te
              wyniki, które są wymagane na danym kierunku. Ja wpisałam TYLKO WOS rozsz i Ang
              rozsz. Nie wpisywałam żadnych ustnych ani nic.
              • Gość: p19 Re: rej.na Uj-dziennikarstwo,pytanie,help;) IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 11.07.06, 21:58
                no ja tez a jak sie loguje to pisze ze rejestrascja nie potwierdzona ;/
          • Gość: natka Re: rej.na Uj-dziennikarstwo,pytanie,help;) IP: *.compnet.com.pl 11.07.06, 22:41
            jeśli zdacie, nic nie będzie takie samo. już w pierwszym semestrze prof. Bajka
            powiem wam, że czcionki nie wynalazł Gutneberg. Zrobił to pewien koreański
            kowal w 105 r.n.e.
            przemyślecie to ;)
            • niedzwiadka Re: rej.na Uj-dziennikarstwo,pytanie,help;) 12.07.06, 02:07
              Na stronie UJ jest napisane, że można podać te wyniki, które nie są potrzebne
              przy rekrutacji, nie podawajmy błędnych informacji konkurentom:) Nie wiem, jak
              mogli Ci nie przyjąć? Już zdążyłaś złożyć podanie?
              Jeśli chodzi o niepotwierdzoną rejestrację... Będzie ona potwierdzona dopiero,
              gdy dostarczysz dokumenty.
              • Gość: p19 Re: rej.na Uj-dziennikarstwo,pytanie,help;) IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 12.07.06, 09:32
                wlasnie zadzwonilam i bardzo [nie]uprzejmy pan powiedzial mi ze wos musi byc
                jako obowiazkowy,a jak ktos ma jako dodatkowy... sorry ;/
                • niedzwiadka Re: rej.na Uj-dziennikarstwo,pytanie,help;) 12.07.06, 13:12
                  To powiem Wam coś lepszego. Wczoraj dzwoniłam na UJ i przemiła pani powiedziała
                  mi, że jesli nie podam wszystkich wyników, to mogą mnie odrzucić w trakcie
                  rekrutacji... Dziś otrzymałam informację na mojej stronie, że jeśli podałam
                  wszystkie wyniki, to muszę się rejestrować jeszcze raz. Zadzwoniłam ponownie i
                  pani powiedziała, że mogę się rejestrować...A mogę zostawić... Że to nie
                  szkodzi... Abo w sumie szkodzi... Że to nie jest problem...Albo może i jest.
                  Rzeczowe odpowiedzi:/
                  Cieszę się, że chociaż numer konta jest ten sam, bo już wpłaciłam kasę...
                  • Gość: ,,,, Re: rej.na Uj-dziennikarstwo,pytanie,help;) IP: *.ecs / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 14:29
                    czyli nie ma różnicy czy się podaje wszystkie wyniki czy tylko wymagane??
                    Powiedzcie jak to jest. A poza tym, czy to dotyczy tylko dziennikarstwa czy
                    innych kierunków humianistycznych także? Help!
                    • niedzwiadka Re: rej.na Uj-dziennikarstwo,pytanie,help;) 12.07.06, 16:29
                      To wszystko jest chore... Na dziennikarstwo podaje się tylko dwa przedmioty (
                      wczoraj miła pani mówiła coś innego). Na resztę można chyba wszystkie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka