limosa 07.05.03, 17:29 czy u was też dawali odpisywać? U nas omówili tematy, ściagi fruwały między stolikami, pracowanicy szkoły roznosili ściagi do kibli po co marnowałam czas na naukę !?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Malajkat Re: ściągi IP: *.pl 07.05.03, 23:55 Dokladnie !!! I po co ja sie uczylem?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: ściągi IP: 62.233.217.* 08.05.03, 01:05 U mnie w szkole nie było ściągania. Nie było zadnego podpowiadania. Nauczyciele niczego nie sugerowali jesli chodzi o tematy. Ściągi do kibla trzeba było sobie samemu zanieść. Pisałam polski i historię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arwena Re: ściągi IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 11:34 U mnie w szkole matematyk sukcesywnie zabierał wszystkie ściągi i groził wyrzuceniem z egzaminu, o tym żeby sprawdził wyniki nie było nawet mowy, stwierdził, że po 4 latach nauki KAZDY potrafi rozwiązać te zadanka (łódzkie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erikno Re: ściągi IP: 81.210.9.* 08.05.03, 12:25 Czesc ! Właśnie po co my sie wogle uczyliśmy przez te 4 lata! U nas na egzaminie dojrzałości z matematyki nauczyciele roznosili przez cale 5h trwania egzaminu sciagi ! To jest bessens .... nie kryje że to mi przeszkadzalo, poniewaz zrobilem 3 zadania i dano mi sciage i moglem se sprawdzic czy dobrze zrobilem. Cale szczescie bylo ok wszytsko jak na sciadze na napisanej przez nauczycieli. Kolejnej sicagi 3 mi nie dano wiec nie jestem w 100% pewien czy dobrze je zrobilem. Hmm... koledzy ktorzy mieli 1 na polrocze i przez clay rok ledwo co zipali z matemartyki bo kompletnie nic nie robili podostawali od wcyhowawcow... i nauczycieli sciagi na 3 zadania, i zapewne beda mieli same 4,i 5 ja dostalem 2 zadania chodz sie uczylem przez 4 lata , nie chcialem tej sciagi ale ze tak powiem wsunieto mi na sile... jezlei mozna o czyms takim mowic w taki sposb , jezlei ktos sicga nie lubi. Teraz jestem chcoiaz w 100% pewnien ze dwa zadania mam dobrze :) i fajowo . Ale to jest wielka nie sprawiedliwosc wedlug mnie ze koledzy ktory mieli 1 i 2 na koniec roku ktore zreszta dostali w prezencie z egzmainu maturalnego z matematyki beda mieli same 5 i 4 ahhh i gdzie tu sprawidliwosc. A potem ludzie sie dziwia... i mowia "Czemu tacy nie powarzni ludzie stoja na takich wysokich stanowiskach" i sie dziwia ze politycy i wazni ludzie kradna i wykorzystuja spoleczenstwo.... ahhh szkoda słow bylo by mozna o tym duzo mowic.... pozdrawiam.... widac jaka jest nie sprawiedliwosc na tym swiecie... chodz dla niektorych to bardzo wygodne dostac sicge i miec wszytsko gotowe.... !!!! Odpowiedz Link Zgłoś